- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
ehh.. 722/1800-on hajtom most a kártyámat (2900Pro 512/512), alap hűtéssel.. hát hogy is mondjam. egy órát STALKER-eztem, és a minimum hőmérséklete 53°C volt játékidő alatt, a maximum pedig 128°C!? ez nem sok egy picit?
szerk: alap hűtés, semmit nem buzgeráltam rajta -
Xelo
addikt
válasz
banderasz77 #9489 üzenetére
rivával hogy kell húzni? cccben alapra vissza kell venni, vagy hagyhatom ott ahol msot van? 7.12es meghajtóval vagyok felfegyverkezve
-
Xelo
addikt
sziasztok. sapphire 2900prom van, gyári hűtőjével meddig szabad húzni? nemfog elolvadni?
most 802/1800on van, memót nem tudom tovább hajtani, mertt catalyst eddig engedi, más progit meg nem szeretnék használni.
igy 3dmark06 12200-12300 ponty között hozott most, ez jó? C2D@3.2GHz, 4giga ram és XP
-
Xelo
addikt
áhhh
attól nem kell tartanod. azzal se jött ki egynél több amit a Far Cry hajtotta.. az meg maga volt a Far Cry.. másik ilyen játékot nem vesznek meg az emberek, mert eredetin is csak 20fpsel menne, mint törtön, nincs így értelme. így is - úgy is játszhatatlan, és attól mert ilyen engine van valami alatt nem jelent jobb játékot. de el tudom képzelni pár év múlva..
-
Xelo
addikt
válasz
tgulyas #7401 üzenetére
kijövünk egymással. 1280×1024 max MOHA, Bioshock, Counter-Strike Source, Day of Defeat Source, Team Fortress 2, Clive Barker's Jericho..
van pár software amit nem szeret, azokat ugyan arra való "más" cég termékeivel lehet helyettesíteni. már javították is rendesen, kezdetben letölt vagy 40 frissítést
-
Xelo
addikt
nyomtam végre egy 3DMark06-ot, vga alapon: 9290 pötty (1280×1024, minden alapon)
ez elfogadható eredmény Vista-n? -
Xelo
addikt
hjajhh nem értem mit görcöslnek itt az emberek. ha nekem van egy jó kártyám, minden megy vele úgy ahogy szeretném (jó a Crysis-fajzatokat ne vegyük figyelembe) nem érdekel hogy mi jön ki, mi megy be
jöhet 20× gyorsabb kártya is mint 2900, attól a 2900 nem rosszabb, úgyanolyan jól futnak vele a játékok mint eddig, csak van\lesz amin jobban. most 2900PRO nállam meglesz jó darabig.
-
Xelo
addikt
nahh összeállt a gép
nem gyengén hangos a 2900PRO. a Corsair VX550W tápot szeresse
-
Xelo
addikt
nahh megjött 2900PRo
a postás mondta: szorri már 2napja nálla van csak nem találta meg a házat...
persze kézhezkaptam a jeges kártyát, beraktam egy körre a mikróba kiolvasztani, aztán beleszerelés: annyit baszkódtam a becsavarozással, csavarnyúzott is beleejtettem a házba..
remélem nem basztam el semmit. végre hején van sok toszigálás baszakodás huzogatás után.. és mit látok? a tápomon összesen egyetlen darab 6pines káblé van... mondom oké oké.... nem gondoltam volna hogy most szar lesz hozzá a Coolink 500as, igaz nem mai darab. no mindegy (amúgy nem), hát rendeltem egy Corsair VX550W PSU-t.
21eHUF házhozszállítással. nahh igy jártam, remélem mostmár minden oké lesz ha megkapom a Corsairt.
-
-
Xelo
addikt
válasz
Gaboman #6109 üzenetére
tudom tudom, de alaplapkérdésre már biztos tudtak volna válaszolni alaplapos totyikban is, de mind1, ennyi OFF még belefér
juteszembe: tudom hogy nem jár a Sapphire 2900PRO videokarikhoz sárgadobozkupon, de azért 3DMark06ot adnak hozzá remélem. még azon vacilálok hogy XP-t vagy Vista-t rakjak-e fel? van mind2, Vista x64, XP x64-et is szerzek akár.. nem valami nagy a DX10 felhozatal eddig. bár én szeretem Vista-t, csak nem tudom milyen a driver felhozatal rá AMD oldalról -
Xelo
addikt
válasz
Gaboman #6099 üzenetére
szorri nem beszólni akartam, de nyilván ha egy topikba bemegyek, akkor annak a témájáról szeretnék olvasni
szörnyű mi? meg azzal nem is volt bajom hogy megkérdezted mi hajtja ki a 2900XT-det, teljesen ide illik, csak már a sok alaplapos cserebere nem teljesen vág ide, és nincs is összefüggésben a 2900XT kihajtásával. bár tényleg lehet hogy én látom rosszul
-
Xelo
addikt
wohoo, csütörtökön azt hiszem megérkezik a 2900PRO-m
amúgy nem vágom, rossz helyen járok? azt hittem ez 2900GTPROXT topikvalami konfigajánlónak tűnik
vegyél ilyen memót, meg olyan lapot, meg amolyan procit.. pedig szerintem mindegyiknek megvan a saját témája
nagyon kíváncsi vagyok a karira, főleg hogy 8800GTS640ről váltok ami elég izmos kártya. arra gondoltam hogy letesztelném XT órajeleken, ha minden oké beleégetném az XT biosát. nem vagyok tuningmatyi, amig megy minden addig oké, illetve sokszor rakom újra a rendszert, és nem akarom mindig huzigálni. esetleg lementem a PRO biost és az órajeleket fentebb tornászom. már ha erre van mód..
-
Xelo
addikt
jön a Sapphire Radeon HD 2900PRO 512MB GDDR3 nekem iss..
sajnálom már szegény kis Coolink 500as tápom, lekell lassan cserélnem egy ilyenre:[Corsair HX620W]..
szerintetek 2900PRO mellé vehetek egy Samu 20"-es wide moncsit? natívban bírni fogja? -
Xelo
addikt
válasz
joshua7 #1059 üzenetére
a játék jó, de abba ez is az a: ha bejön a feeling beleszeretsz ha nem akkor uninstall kategóriás. szerintem nagyon érdekes, sok befejezés, szeretek bóklászni benne, gyüjtögetni, stbstbstb. Drizzt-nek pl úgy néz ki nem jött be, de adott neki egy esélyt, de van aki már most viszi harmadszor, negyedszer végig. szerintem bőven megérdemel pár órát a játék, aztán meglátod hogy mennyire tetszik. most nincs PCm, de majd ha hazatérek összeállítom az új konfigom 8800GTXel, és végigtolom fullhigh-on
mert sajnos még nem volt rá időm
-
Xelo
addikt
válasz
RapUGround #373 üzenetére
hát megpróbálom összeszedni amit te gondoltál (szvsz), jövőbelátás nélkül:
most úgye van nekünk két 8800GTSünk, egy 320megás és egy 640es, egy 8800GTXünk, egy Ultránk, na meg a HD 2900XT. a 8800GTSek mindenhol nagyon szépen teljesítenek, ''kiegyensúlyozott a sebességük''. a 640es a nagy felbontásokkal is könnyedén megbírkózik. ennek az ellenfele a mostani szempontokat figyelembe véve a 2900XT. ez a VGA pár alkalmazásban KIEMELKEDŐ sebességet mutat, aka még a GTX-et is megfogja, de sokban pedig a 8800GTSt alulteljesíti -> egyszerüen nincs egy átlagos teljesítménye, hanem alkalmazásfüggő... ami nem jóén a GTSt venném, ugyanis én nem csak azokkal a játékokkal fogok játszani amivel az ATI éppen jóban van, inkább legyen 5FPS-el kevesebb GeForce-al, de a többiben meg 10-el több. a GTXet nem kell összeméregetni a 2900XTvel, nem kérdéses, ha az embernek van arra pénze azt vegye. ultra? szerintem teljesen felesleges.
abba kár belemenni mi lenne ha.. ha a 2900XTnek nagyobb lenne a sebessége, gyorsabb lenne
valszeg majd jön a 2950 család, ami ha minden igaz talán letaszítja a trónról a 8800as sorozatot, ezért NV úgy is lépni fog, jön a 8900.. a szokásos, minden évben
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
he7edik. #313 üzenetére
mi ez az elfogultság?
nem tudom, szerintem azzal hogy a 8800GTS-eseket leparasztoztad elég sok ellenséget szereztél
amúgy meg, aki 8800GTS vs 2900XT között vacilál, az nem a 320asat veszi, hanem a 640eset, mert az van a 2900XT-vel közelebbi árkategóriában... szvsz.. (mint ahogy nekem is valszeg 8800GTS640-em lesz)
-
Xelo
addikt
engem meg a 2900XL érdekelne most, csak jönne már.. remélem lesz 512vram-mal szerelt változata is
8800GTS640t tudok szerezni már 350$-ért is, 2900XTt 410$-ért, játékoknál nem látok vmi nagy különbséget tesztekben, ezért eddig nagyon a 8800GTSen gondokozom..
-
Xelo
addikt
júl 1-én indulok usába is ott venném olcsón
8800GTS 640 - 355$ (kb 64eFt) vs 2900XT 420$ (kb. 76eFt - de ehhez jár egy Company of Heroes ami teljes árú game boltban, ill egy Logitech G5-is ajándékba... mikorra megyek ezek az akciók már valszeg elmúlnak, így csak olcsóbbak lesznek)
kíváncsi vagyok a következő driverre -
Xelo
addikt
sziasztok! én mindíg is inkább az ATi-t preferáltam, de a mostani eredményeket látván
az motoszkál a fejemben hogy melyiket éri meg jobban megvenni.. ill miért ilyen szar az ATi?
ill. tényleg az-e? szóval az egyik, olcsóbb opció, egy 640megás 8800GTS, a kicsit drágább a X2900XT... a másodikat szivesebben venném, de ha az első tényleg ennyivel jobb, és kevesebbe is kerül.. hülye lennék ATit venni
nem akarom pénzfeldobós módszerrel eldönteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest