- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Hi All!
Segítsetek kicsit. A kérdésem az, hogy a catalyst driver a hibás, vagy a hardver a köv. esetben: teljesen rendszertelenül (van, mikor 10 perccel bekapcs után, van, hogy 2 nap után) fordul elő az, hogy a win a tálcán kiírja, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, majd leállt. elkezd villogni a képernyő, 5-6-szor, majd kék halállal kilép a win, kiírja memória tartalmát, és a gép restartol. Mindez NEM játék közben!!! hanem netezés, vagy pl mindenféle tevékenység nélkül történik.
Windows: Vista Home Premium 32 bit, Vista Ultimate 64 bit (természetesen 32 és 64 bites driverek)
Catalyst: 8.2, 8.3, 8.4
Vélemények?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Speed® #12389 üzenetére
Helló Gyerekek! Egy picit régen jártam itt, de mire jövök vissza? Nem semmi ez az eszmefuttatás a kari hangjáról. Előre lehetett tudni a GPU paramétereiből, hogy melegedős fajta kari, ugyhogy gyárilag kemény hűtő megy rá. Nem értem, hogy kedves fórumtársunknak mi az igazi baja, mert EZ A KÁRTYA ILYEN, ÉS KÉSZ! Akinek nem tetszik ,adjon túl rajta, vagy meg se vegye. Nekem is ez van (az 512 bites fajta, az elejéből), nem halk, ez tény, de megbékéltem a dologgal, ha meg zavarni fog, veszek rá egy S1-et, esetleg passzolom.
Sztem nem érdemes több szót fecsérelni a dologra.
-
AMD_ok
őstag
válasz
msgt.fubar #10729 üzenetére
Nem gáz, nyugodtan, próbáld ki, annyiért ajándék hűtés rá, én is azt fogok venni.
-
AMD_ok
őstag
válasz
hakos1987 #10020 üzenetére
Nézd meg a konfigomat, a 400-as chieftec-em tök alapon elviszi, de tuning nuku. Ezért most veszek valszeg egy FSP Bluestorm II 500W-ot valszeg, kb 16-17 ezer az ára.
Menj át a tápos totyikba, ott javasolnak neked a hozzáértők tápot igazán. (én is onnan szedtem a "tudományomat"
)
-
AMD_ok
őstag
válasz
cucmarek #9825 üzenetére
Az alap drivert (vele adott cd-t) feltelepítetted? Mert nekem pl nem müködött rendesen addig, míg azt fel nem tettem. Ez legyen az első, aztán mehet az ujabb catalyst.
MOD: látom Sapphire-od van, tuti ez legyen az első, mindent szedjél le driver cleanerrel, és kezdd ujra igy.
-
AMD_ok
őstag
válasz
sakal83 #9750 üzenetére
Sztem attól függ nagyban, hogy milyen géped van (nem írtad be az adatlapodra), mert ha olyan kb mint az enyém, akkor a 8800GT fölösleges, mert még a PRO-mat se hajtja ki a gépem, és az említett felbontásban a PRO is vígan elmegy.
Ha valami c2d-d vagy esetleg quad procid van akkor 8800GT.
-
AMD_ok
őstag
Sztem itt lesz a gond, a procit húzod? CF-ben gondolkodsz később? Azért kérdem, mert akkor elég az 550 W-os Corsair pl, ha nem akarsz CF-et. (Egyébként olvastam itt olyat is, aki az 550-essel CF-el nyomult, még azt is elbírja vmilyen szinten)
Mod: Huh, ez nem gyengusz (ára mennyi?), attól függ, hogy a fentebbi kérdésekre mik a válaszok, az alapján dönts majd, de mivel annyira nagyon nem vagyok otthon a témában, ajánlanám a tápos topikot, nagyon segítőkészek az emberkék.[link]
-
AMD_ok
őstag
A magórajelnek feljebb is kellene menni alapfeszen is, sztem (de nem akarok hülyeséget mondani) a tápodnak van ott vége, főleg, ha húzód a quad procit is. (Azért merem ezt mondani, mert ugyan nekem 400-as Chieftec van, de 750 felett a PRO-m nekem se nagyon megy, 800-on lefut a 3dmák de aztán kifagy) Ezért átmentem a tápos totyikba, és ott érdeklődtem, s mint kiderült, a táp 12 V-os ága nagyon fontos tényező, és sztem ebben kevés az 500 Chiefteced. Ha tudod, próbáld meg egy nagyobb, vagy más (FSP, Corsair) táppal a cuccot. Én egy 550 W-os Corsairt fogok venni
-
AMD_ok
őstag
Minden Kedves 2900 tulajnak (és persze másoknak is
) Boldog Új Évet Kívánok!!!
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #9514 üzenetére
Mit is kell törölni vagy letölteni a netről, hogy menjen Vista alatt a 3dmák06?
Nemrég wininstall volt, aztán nem indul a cucc
-
AMD_ok
őstag
az jó, akkor nem fogom megbánni a tápot
. Sajnos igen, ezek a procik nem képesek kihajtani, de gondolom, váltani fogsz valamikor, és akkor jó lesz, hogy megy 830-at a GPU
, majd meglátod!
Azért büdi, mert még most ég rá a festékréteg, a melege miatt. Nemsoká elmúlik, nem lesz szaga biztos.
-
AMD_ok
őstag
7.12 Driverrről valaki vmit?
-
AMD_ok
őstag
Na Fiúk, Lányok!
Figyelmesen átolvastam a tesztet, és arra a megállapításra jutottam, hogy nem jártam rosszul a HD2900PRO-val, nem éri meg lecserélni a cuccot 3870-re. Viszont aki ilyet akar most venni (persze ujonnan) annak jobb a 3870, bár ugye XT-t láttatok 55-ért... Hááát, meggondolandó
Más: valaki csinált már HD2900 + 38*0 CF tesztet? Nagyon érdekelne, mert egy 3850-be érdemes lenne-e beruházni?
Havernak 3870-ese van, mi megcsináljuk a tesztet, tuti, csak még nem volt rá idő!
Valaki esetleg?
-
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #8629 üzenetére
Oké, megnézzük majd stresszeljük a kicsikét, csak nekem PRO 512 MB van, nem XT
! Ahhoz képest az eredmény?
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #8613 üzenetére
Értem, de egy kicsit kínai, májd meglátom, nekivágok-e! Köszi!
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #8610 üzenetére
SZÓVAL HOGY IS KELL A BIOSBAN FESZT ADNI?
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #8591 üzenetére
Az jó, mármint a hőfok, nekem 72 körül áll meg terhelés alatt. BIOS-ból hogy kell?
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #8588 üzenetére
Sztem egyszerűen ott a vége a gpu-nak. Hőfokok?
ja, és softmod, vagy hardveresen küldted neki az 1.3 voltot?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Morden24 #8571 üzenetére
sajna ez nem megoldott, de olyan nagyon nem is számít, ha húzni akarod, csakakkor van jelentősége igazán, mert 2 6 pines csatival a CCC-ben nem jön elő az OVERDRIVE menüpont, akkor mondjuk pl RivaTunerrel tudod húzni.(Én is igy nyomom ,semmi gond vele)
Ha viszont annyira akarsz ilyen csatit, akkor azt tényleg külföldről kell rendelni, de sztem nem ér annyit, a másik, meg hogy itt néhányan otthon sajátkezűleg megbarkácsolták azt a 2 plusz csatit (ami föld mindkettő), és így okés nekik a dolog. Olvass vissza kicsit, vagy a keresőben nézz szét. -
AMD_ok
őstag
válasz
tgulyas #8516 üzenetére
Nem gyorsabb, az eddigi tesztek alapján, viszont ahogy X Factor is mondta, kevesebbet melegszik, kevesebbet fogyaszt, 55 nm-es chipje van, viszont igy lehet, hogy tovább lehet húzni, ha van benne tunungpotenciál.
Összességében sztem sem érdemes, csak ha az ára nagyon alacsony lesz az XT/PRO-hoz viszonyítva.
X Factor: mi ujság a táppal? Elég neki a tied?
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #8467 üzenetére
-
AMD_ok
őstag
válasz
X Factor #8445 üzenetére
Na olvasgattam tegnap este óta, szépen elvagytok ezzel a táp kérdéssel...
Én is azok sorát gyarapítom, akiknek az egyik 6 pines csati van csak alapból közvetlen a tápból, a másik a 4 molex - 6 pin PCI express átalakítóval van megoldva, és Rivából húztam fel, olyan 810/2000-re próbából, de 750/900-on ment több ideig is, tehát lehet húzni átalakítóval megoldott tápcsati esetén is!
(Csak mint már mondtam, 3d-s alkalmazások - jelesül játékok alatt nem bír kb fél óránál többet))
-
AMD_ok
őstag
Ki kellene próbálnod... Nézd meg az én konfigom, a 400-as Chieftec-em nem bírja a cuccot, csak ha mindent, ami nem muszály, lehúzok róla (2 pci kártya, 2 vinyó), és azt is csak húzás nélkül! Sajna ez van, gondolom, a 12V-os ág fontos, ezt inkább a tápos topikban kérdezd, nekem is ott sokkal hozzáértőbb fórumtársak ajánlották a min. 450 de inkább 550 w-os tápot.
-
AMD_ok
őstag
-
AMD_ok
őstag
válasz
X Factor #8335 üzenetére
Sztem nem, de nem is kell 2d-be nagyobb erő, mondjuk Rivatunerben lehet hogy be lehet lőni hogy 2d-ben is magasabb órajelen járjon.
3d-ben átkapcsol 600/800-ra, vagy amire beállítod, én Rivát használok pl., a táppal pedig az a helyzet, hogy nem mondom, hogy rohanj máris tápot venni, hanem próbáld ki, hogy elviszi-e, ha nem akkor kell cserélni. Az enyém nem bírja ezt az áramfelvételt, az biztos, csere lesz.
-
AMD_ok
őstag
válasz
X Factor #8328 üzenetére
Azért írnak annyit, mert 2d-ben visszveszi az órajeleket ennyire
Megnéztem Fless által elmondott módon a játékot, a minimum 15 fps körül mozog, max 40 fps, átlag 18-25 körül mozog, 1280*960-ban, magas beállításon. Közepesen valamivel jobb a heylzet, de nem annyira számottevően. Látszik a procilimit.
-
AMD_ok
őstag
-
AMD_ok
őstag
Rendben, köszi, megnézem este, de még tegnap próbálkoztam vele, és a helyzet az, hogy majdnem tökmindegy, hogy high-ban vagy mediumon vannak a beállítások (összes), akkor is ennyi, ami sztem azt jelenti, hogy nagyon keményen procilimites a játék nálam, úgyhogy valaki olyan is csinálja már meg ezt az összehasonlítást, akinek a vga-t kihajtja a procija, mert az lesz igazán mérvadó!
Gaboman: asszem Neked kellene ezt megcsinálni!
-
AMD_ok
őstag
Megpróbálom, Szted csak a demó jó erre, vagy a teljes játék is?
Ha már így összefutottunk, mikor tesztelitek le az új HD-ket a 2900-asokkal, meg 8800 GT, 8800GTS (régi, 320/640 Mb), új 8800GTS-el? Lesz ilyen, tervbe van e véve, ha majd kijönnek az új karik, vagy már csak az újakkal fogtok foglalkozni? -
AMD_ok
őstag
válasz
X Factor #8226 üzenetére
Hát én annyira nem vagyok biztos benne, hogy elég lesz...
Nézd meg az én konfigomat, tudom, hogy ez többet eszik, mint a tied, de a vidkarim nincs húzva, és igy is kb fél óra játék után kilép mindenből. 2d-ben napokig elmegy, de 3d-ben folyton kilép a játékból.
Kipróbáltam, hogy ami nem feltétlen muszály bele, azt kivettem/lehúztam, igy már azonnal bírta a dolgot, szóval próbáld meg persze, de nem 100 %... -
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #8224 üzenetére
Chieftec GPS 450W
-
AMD_ok
őstag
Új driver?
-
AMD_ok
őstag
Valaki tudja már, hogy az új driver mikorra várható???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest