- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
AMD_ok #13164 üzenetére
Ilyet nekem is mondott még októberben. Mondjuk az azért volt, mert akkor még nem volt hozzá normális driver és próbálkoztam, de a driver miatt volt...
8.3, 8.4 nálam jó, vista 64biten, de lehet hogy feltettél valami gáz drivert és nem szedi le rendesen, ha nem akkor
egy tipp:
A CCC nyelve legyen azonos a Vista-éval. -
HolyFire
aktív tag
válasz
AMD_ok #11153 üzenetére
nekem XP-m van és azért kellett telefonálgatnom mert az a sorozatszámomal már elértem az maximális aktiválások számát....
ezt írta ki...nahh mondom akkor telefon....ott 20 perc szarakodás az automatával...utána kedves hölgyel elbeszélgetés...és kiderült hogy ezen túl már csak így telefonon tudom aktiválni mert túl régóta van meg az xp és túl sokszor telepítettem fel...mióta megvettem már ez a harmadik konfigom meg közbe kissebb nagyobb fejlesztések...szal megéri original op rendszert venni ( kelő iróniával mondva)
-
válasz
AMD_ok #10482 üzenetére
Azok engem is...
Sokkal halkabb...főleg ha szabályozod valamivel...
Nekem a hátsó ház hűtőm most a leghangosabb, de visszakötöm a lapra, és biosból megvezérlem....mondjuk van most egy szabad zalman szabályzom isKi tudja, milyen ág jön a pcie csati 7-8 -as ágára...ha van valakinek olyan tápja megnézhetné, mert hiába néztem képet nem egyértelmű, de úgy gondolom, oda is 12V (sárga) jön és test...
-
sakal83
addikt
3.0 ghz-en hajtott c2duo-m van
igen 33k-ért elvileg megkapom a jövő hét végén Németországban, csak nem tudom eldönteni, hogy milyen ez a 2900pro, mert mindenki csak a 3dmark eredményét írja. Azt, hogy a játékokban mit megy azt nem.1280*1024ben AA-val mennek a következők(40-50 fpssel) vagy nem:
UT3, Colin Mcrae Dirt, COD4, Bioshock, stb.
A Crysis ezzel a vgaval mit megy a fenti felbontásban minden high-on, low árnyékokkal, és high shaderrel?
Köszi a válaszokat
-
rolko
őstag
Ezt használtam én is csak korábbi verzót
Fel: maradok a jólbevált Rivatunernél, mert hiába csinálok új profilt és állítgatok be mindent de ugyanúgy a 2D-s órajelet muatatja és nem engedi húzni
----------------------
800-as magórajel fölött már fagy a kari
ez normális egy XT-nél vagy kevés feszt kap? Feszt azt hol tudom szabályozni?
-
X Factor
addikt
Másoknak igen, én felraktam, utána minden játék nem válaszolt, illetve fekete képernyőt kaptam.
Aki elmondja, h. floppy nélkül, h. cseréljek biost a vga-n, atifalsh+ biosok már megvannak. Csak Pen driverol nem tok bebootolni,a cd meg ait irtma szar lett. :S
1.25V-al menne 800 fölött nem? meg bírná is ugye?
-
Fel
addikt
Pöpec
Most már simán megy 830-at a gpu (az már más kérdés, hogy nekem ez az órajel teljesen fölösleges, mert a cpu gyengusz mellé (2700MHz-en)) Miután megérkezett és aklimatizálódott a szobahőmérsékteltre (nagyon hideg lehetett a futáros kocsi rakterében...) nekiestem egy kis Crysis teszttel 5x gyorsan egymás után. Terhelve is sokkal halkabb a réginél, és stabilan viszi az emelt órajelű/feszültségű cput/gpu-t.
(Ja... eszméletlenül büdös szaga van
... biztosan valami festék... de majd kinövi remélem)
-
-
Gaboman
nagyúr
Viszont aki ilyet akar most venni (persze ujonnan) annak jobb a 3870, bár ugye XT-t láttatok 55-ért... Hááát, meggondolandó
Ebben a mondatodban meg is volt a válasz,5-7E Ft-al jobb áron van a 2900XT mint a 3870 és gyorsabb is nála valamivel az XT.
Akkor a 3870-et minek is megvenni?
Nem értem,ja a fogyasztás végett,hát egyen többet de tudjon is többett és legyen jobb is az ára. -
Morden24
nagyúr
Hm, ezek szerint valóban nem egy nagy szám... a CCC-s overdrive szinte egyáltalán nem érdekel, én is Rivával húzom a kártyát. Valahogy sejtettem, hogy nincsen túl nagy jelentősége, de azért gondoltam megkérdezem jobb ha biztos alapon.
Így akkor annyira nem izgat a dolog, hogy túl sok energiát fektessek bele.A barkácsnak majd utánanézek, köszönöm még egyszer.
-
X Factor
addikt
Ja utána néztem, megnyugodtam felakpcsol 600/1800ra, én ugy nezz ki eladom a tápom és házamat is, ebből lezs 20k ami a corsair vx550-re kell, mert nem azért vettem a karit h. 600on hasznaljam amikor 750et tuti megy. Az elmúlt 2 hétben meg már úgyis megszoktam h. hzá nélkül tolom
de még a lehet h. meggondolom magam.
-
Gaboman
nagyúr
Minden jól megy vele visszaesést sehol nem tapasztalni,igaz amit néztem:
Jericho 1280x1024 minden high Motion Blur on.45-65FPS között.
COD4:1024x768 4xAA 16xAF Min:30 Átl:40-70 Max:120
Crysis:1024x768 22-től 60-ig.
Doom3 csak érdekesség ként néztem meg 1600x1200 134.8FPS
Timeshift 1280x1024 best grafika 45-60FPS között. -
Gaboman
nagyúr
Kipróbálom másik gameknél is!
Pont az a jó hogy a Minimum FPS, még jobb grafikára tettem azon a részen ahol a régivel masszívan 17-18FPS volt ugye ot most még annál is gyengébb eredménye lenne,és most a 7.11-el 19 egy pillanatra de amúgy meg,20-21FPS között váltakozik.
Kb:20%-os teljesítmény növekedés tapasztalható a Min FPS-ben!
Ez azért jó mert sokkal kiegyensúlyozotabb teljesítmény nyújt,nincs akkora FPS beli ingadozás a Min,Átl,Max,-között,stabilabb a kártya,és ez a lényeg. -
J.J. András
őstag
neked az uj 7.11-es Catalystben van Ati OverDrive :??
mert ugy emlekszem mintha valahol kepet is mutattak volna, hogy lesz benne....
HD2900Pro-t akartam huzni...
a RivaTuner 2.06-os verzioja meg csipog, hogy nem ismeri ezt a drivert..., menjek frissitsek RivaTunert...
de az meg meg nincs ujabb... -
fLeSs
nagyúr
demóval teszteljél.
töltsél be egy mentett állást.
konzolt hívd le a 0 gombbal (bal felül)
beírod hogy
record demonév
elkezdei venni a demót, járkáljál kicsit a pályán (1-2 perc)
utána a konzolba írd be, hogy
stoprecord
ez leállítja a demófelvételt
indítsd újra a játékot
töltsd be azt a mentett állást megint (a pálya miatt)
konzol le
demo demonév
és bal oldalt felül írja majd az átlagfps-t (csak várd meg, amíg egyszer lefut a teljes demó)
ezt nézd meg a régi és az új driverrel.
ennek a fraps-es dolognak nem hiszek (ha nemtod jól használni, akkor nincs értelme így hasonlítgatni) -
Gaboman
nagyúr
Én is annak örülnék ha már kint lenne de semmi hír róla hogy mikor adják ki.
De ha ennyit húzzák nem lehet véletlen,vagy nem olyan jó mint amit írtak róla,a másik meg hogy tényleg sokat dolgoznak vele azért késik és nagyot fog szólni.
Remélhetőleg a 2-dik verzió fog bejönni! -
Elrond
senior tag
Szia!
Igen jól tudod, de régebben nagykerben dolgoztam és ott is csodálkoztam mindig
(amikor szervízben teszteltünk) hogy miért vették az NV-t az emberek, manapság már megvilágosodtammert tudom hogy aki FPS vadász és csak ez számít neki hogy
elmondhassa: odatettem az összes ATI-s kártyát a 3Dmark05,06,07-ben
(mielőtt kijavít valaki tudom hogy még nincs 07) annak ez a lényeg NV-t vesz, akinek
fontos a minőség és letojja hogy 159, vagy 162 FPS-el gurul a game, na azokat a
tulajokat találjuk az ATI-s topikokban! -
Gaboman
nagyúr
Ahogy elnézzük a képeket és ha az hiteles is,úgy azt mondom neked a képminőség terén biztos hogy jól választottál!
Az első két képen az ablakosnál,nincs olyan nagy külömbség csak annyi hogy az ATi-nál élesebbek a színek,nem annyira elmosódott mint az NV-nél,ott fakóbb az egész! -
Gaboman
nagyúr
Várjatok mát mit kell ezen még annyit rágcsálódni,semmit nem láttunk még a teljes driverből.
Az hogy egy béta teszt ezt mutatta,egy ki tudja milyen ismeretlen oldalon még semmit nem jelent,hidd el kijön a 38xx-as széria vele együtt az új driver és majd akkor tudjuk meg mire is képes a 2900 alatt.Nalátod lehet hogy még azért csak béta,a tejlesben meg a többiben is lehet hogy még jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Diablo IV
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest