- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gaboman #7586 üzenetére
az ilyen tesztekre, vannak a ph, hoc, hwsw, és egyéb oldalak (hogy magyarokat emlitsek), játékokat tesztelnek, megmondják mit vegyen az ember. mi tuningolunk, szintetikus teszteket futtatunk, és egyéb programkoban próbálunk elérni kiemelkedő eredményeket, amiket külföldön is elismernek. egy játékteszt halál unalmas, és semmi inspiráló nincs benne. nem is tudom, hogy lehet hobbinak nevezni a játszást, de ez már más lapra tartozik. de ettől függetlenül azért mi is játszunk, nem arról van szó
btw, thx a gratulációkat
-
Achill3uS
nagyúr
jah és 06-ban a 850-es enermax kevésnek bizonyult quad-al
jah, és mellesleg kb ez a 2 eredmény vagy 8-10 óra eredménye volt
CF-ben húzni a karikat, aki magától rájön hogy kell fizetek neki egy rekesz sört, iszonyat körülményes, és bughalmaz az egész ati driver, de sztem ezzel nem mondtunk ujat
de megoldottuk mert annyira jók vagyunk
összesitve
3Dmark06 20k+ done
3Dmark05 30k+ done
by XtwinZ -
Achill3uS
nagyúr
HD 2900Pro benches continue by XtwinZ
folytatás3dmark01, 03, aquamark3
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gaboman #6785 üzenetére
olvasd már el még1x amit irtam.. mintha ott lenne a game szó is..
volt 88GTS/GTX-em, tudom mire képes 3dmark-ban, a 2900Pro-t soha nem fogja megverni (engem ez elég nagy százalékban érdekel).. játékok tekintetében pedig egy XT-re tolt Pro-t ha a GTS se tud megverni (jó nem full nv optimalizált játék esetében) akkor nemtudom mit vártok a GT-től.. jó vétel lesz kétségtelenül, de azért ne csináljunk a bolhából vizilovat.. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Bagira01 #6763 üzenetére
nem az a gond, hogy az a 11mhz nincs benne, enyim és overé is tudná, csak ott már nem elég az alapfesz 2d-ben sem amikor az atitool fogja és lerakja.. szóval fizikai vmoddal menne az a 900mhz szépen, de az meg elég merész a 2900-aknál, sok belehalt.. vagy hüvösebb maghőfok kell.. vizzel, vagy kinti levegővel pl menne elég valoszinü..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #6592 üzenetére
kompresszorral van hűtve Soak-nak, nem léggel nyugi
egyébként a Quad-ok ennyivel durvábban adnak 06-ban -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #6377 üzenetére
hát nemtom, k*** érdekes, hogy nem lehet felbontást állitani.. lehet csak vmi driver basz, vagy bug, szerencsétlen user örült h kapott egyet erre xar lenne
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #6373 üzenetére
hol? mert itt eddig nem láttam semmi ilyesmit..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
X Factor #6292 üzenetére
omg. ok. vegyél amit akarsz.
el se hinnéd + hdd-k, meg + ramok mennyit dobnak a fogyasztáson, nem is beszélve a tuningról, de te ezt biztos sokkal jobban tudod, azért kérdezedszacsee: Mindenesetre várd meg Achi-t majd mond rá valamit. én próbálom, de mindenki leugat, hogy az ő tápja bizony mindenre elég lesz, nem fogok senkit győzködni már..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Bagira01 #6242 üzenetére
mert nem lesz neki elég, legalábbis nagyon maxra lesz járatva.. persze tápos topicban mindenki osztja az észt A64-es gépekkel.. bent a céges gépemben egy 450-es coolink táp 5 perc alatt dobta el magát UT3-tól egy C2D + 8800GTX + körítéstől, és akkor még nem is volt tuning, az XT meg mint tudjuk többet eszik.. szóval ha pakolod alá a hdd-t, ramokat, ventiket, miegymást, és még jól meg is akarod cibálni, én egy Corsair VX450-et vennék legalább, de ha késöbb Quad-ot akarsz, akkor egy VX550-et is vehetsz már most (seasonic belső, egy ágas -> van benne kraft
)..
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
MC Pite #6176 üzenetére
üdv a klub-ban
vizhütéssel sztem nem lesz gondod, elég a karinak a fetre a lemez + némi légmozgás, másnál is láttam igy XS-en..
bios update: fentebb van egy link hogyan kell. feszt elvileg kéne emelnie, de gyakorlatilag nem biztos, h emeli, majd megkeresem a mérőpontot.. Atitool-nak nem lehet elhinni semmit, pl vista alatt már ilyen stock 1.0v-ot ir a gpu-ra, azonkivül nem is emeli eléggé, szóval többen irták, hogy nem az igazi..
8pines kábelnek maxtuningban talán van némi jelentősége, nekem sincs még.. amugy rivatuner-ben feszeken kivül midnent lehet ugyanugy állitani.. enjoy -
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #6174 üzenetére
grat
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #6157 üzenetére
ugy értettem, ha most megveszi neki is ott fog lapulni
najo tényleg huzok win-t rakni
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #6154 üzenetére
lehet kapni, pl a szomszédos országokban még van, de lehet h itthon is van 1-2 megbujt darab. elbeszélünk egymás mellett
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6151 üzenetére
jah, a várj 1 hónapot kategóriában elég sokan indulhatnak, birom az ilyen tanácsokat, mindig van aktuális jó vétel amit érdemes megvenni, most a 2900Pro az bárki bármit mond, a gond h nemigen kapni..
Alvin: ez eddig oké, de szted mennyire fog érdekelni az RV670 ha ott lapul a gépemben egy R600XT? főleg egy olyan embernél, aki fél évente vagy csak évente cserél mondjuk..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #6148 üzenetére
Alvin megmondja
GTX-et mindenkinek
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6139 üzenetére
hát mivel ATI topicban kérdezted egyértelmü válaszokra számithatsz
amúgy Alvin kiváncsi vagyok mit irna erre
+ 1 szavazat a 2900-ra (ha találsz még vhol Pro-t, azt vegyél), tesztet meg annyit találsz mint égen a csillag ->google
-
Achill3uS
nagyúr
Thx srácok
ettől kicsit most énis paráztam, mert ha bexarik, garba tuti nem cserélik a Pro-t, mivel még "elvitelre" sincs, vágyázni kell rá
Soak: ATiTool szerint nem, de annak nem hiszek már, össze vissza irogat mindent, viszont nemigazán megy többet a GPU és olvastam másnál is h nem emeli a feszt, szóval attól tartok nem
de mind1, jo ez igy, legalább már a 3dmarkok nem fognak behalni, hogy ez milyen vga
szacsee: hova siessek
-
Achill3uS
nagyúr
nah, megcsináltam
2900Pro to XT Guide
before
after -
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #6048 üzenetére
hibátlanul megy, de mint feljebb irtam, állandóra igy gyári hütővel nem birná. gpu és gpu között is sok kül van mint prociknál
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #6046 üzenetére
De az. Max a gigás Pro nem, vagy szar az atitool-od
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #6033 üzenetére
az XT-nek 1.2v, de pl Over Pro-ja annyin már majdnem 900mhz-et megy
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #5899 üzenetére
jah, énis olyat vadászok.. ha találtál ird már be plz
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #5883 üzenetére
jah, ampert kár h nem nézted meg, arra is kiváncsi lettem volna
de ebből figyeld meg mindenki azt fogja leszűrni, hogy 500W mindenre elég -
-
Achill3uS
nagyúr
2900Pro benches continue
sajna a CF tesztek nem sikerültek valami jól, alapon szépen mentek a karik, de húzva egyszerüen nem birtunk normális pontszámokat kisajtolni belőlük, jövő hétvégén megpróbáljuk megint
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #5745 üzenetére
felraktam, de 3dmarkot még nem néztem
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #5695 üzenetére
gddr4 gáz is lenne ha nem menne 2400-at
Keldor papa: nem mondta, h megy annyit, csak hogy ott a vége, amugy 2350 még nem hibázik asszem, de gddr3-tól már ez is elég szép, kár h semmi értelme
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #5635 üzenetére
3dmark reinstall? vagy ne update-eld pro-ra.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #5580 üzenetére
benne van a pakliban h elbaxták
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Armando_19 #5578 üzenetére
jah, bár sok értelme nincs, az én 512-es Pro-m ram órajele is megy közel 2400-at, mégse kapok jobb eredményt 2000 felett, amit Alvin is mondott, a kártya eléri a maximális sávszélt amit kihasznál már ott is.. gddr4 meg szarabb időzitésü is, szóval csak a +512MB mennyisége a vonzerő, ami talán jól jöhet 1920-as felbontásban, de sztem ez nem ér meg +10-15k-t..
-
Achill3uS
nagyúr
Timeshift demo 1280 minden maxon olyan simán megy a Pro-n alapon is, h öröm nézni
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #5512 üzenetére
lehet validot csinálni magas órajelről, ect, már régóta kellett ez..
sztem 1.10 az alap, legalábbis nekem atitool annyit ir ki..
-
Achill3uS
nagyúr
attól függ mennyit adsz neki, én egyelöre 1.2v körül nézem, még csak 5 perce próbáltam ki, a kari igyis ugyis tök meleg, de ha tesztelsz venti fel 100%-ra + fülvédő, és kezdődhet a móka
egyébként alapfeszen (1.10v) load 60 fokon soha nem láttam húzva/terhelve ha erre vagy kiváncsi..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #5402 üzenetére
kipróbáltam, müxik, és meg is van a foganatja, hétvégén durvulunk
Soak:
ne bánts pls!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #5367 üzenetére
nem tom továbbra se miért nem megy neked akkor
viszont, szedd le az ATiTool-t amit linkeltem, voltage control, lod, mindent lehet állítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest