- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Hát az X2 csipeget, mikor eladtam a konfigom (am2-es X2), akkor be volt dugva a fogyasztásmérő. Odalestem és leesett az állam, hogy az E2160-al evett 1,225V-on 2935Mhz-vel Idle 110W-ot, Load 160W-ot, az X2 meg vinfos alatt 160-at.
Hozzátéve azt, hogy most nincs VGA-m (S3 Trio) és a hangkarim eladtam, a jelenlegi konfigom monitorral 1,05V-on ketyegő Quazán eszik Idle 110W-ot Load 160-at.
Az intel ezek szerint mégis kevesebbet kajol.
Ja és minden mérésnél energiatakarékossági fícsörök ki voltak lőve ( QnQ, Eist, C1E). -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #7066 üzenetére
A kacsintgatós smiley és a vigyori nem véletlenül van ott ahol van.
Csak poénkaodásból száltam értelmi síkra (hú ezt másképp kellene fogalmazni).
Na mind1 a lényeg, hogy majd idővel eldől, de vannak akiknél hozott gyorsulást a Quad E széria után. Akinek meg Quad-ja van nem lő le 2 magot, hogy megnézze, hogy milyen lenne ha..., inkább élvezi a játékot.
Ha jól tudom a közeljövőben sok gamma jön, ami már kedvez a quad-oknak.
Pl egyik mag fizikát számol, a másik az AI-t, a többi meg a maradékot kb.
Na mindegy, én csak arra gondoltam hogy ha valaki durva C2D-t vesz, annak érdemes elgondolkozni (nem venni, hanem meggondolni).
Amúgy Peace! -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #7059 üzenetére
Na hagyd már a hülyeséget légyszíves!
A Quad topikba belinkelném amit írtál ízekre szednének.
Ha belegondolsz, hogy általában (otthoni pc)-n fut egy vírusírtó, tűzfal, online gammánál punkbuster és népi zenekara, valamint az oprendszer folyamatok között 20-30 minimum egy teljesen telepített rendszernél és valami akkor kezd aktívan procit-memót zabálni amikor játszol. Ha ezt nézzük akkor van értelme Quadon játszani, mivel ha egy gamma csak 2 magra van írva és azt 100%-ig leterheli, akkor az OS folyamatai lazán használhatják a másik 2 mag közül bármelyiket!
Magyarul szerintem előbb, vagy utóbb előjön a 4 mag létjogosultsága és ha valaki most akar procit venni annak érdemes elgondolkodni, hogy ha egy pl E6750 vagy 6850 körüli kategóriában nézelődik.Nem-e Quadot kellene venni, mert később azt nem kell upgradelni mint a 2 magosat, ha cserélni kell, netalán amikor már 4 magon zökkenőmentesebb az élet. -
szacsee
nagyúr
válasz
poffsoft #6900 üzenetére
Szemüvegben nézd meg a csatikat!
Koncentrálj a kirakós játékra, olyan mint ovis korodban és rájössz, hogy ATX, nem PCI-E!!!!Azért ne haragudjatok, Usankából megrendeltetek egy kábelt(2-t), írom, hogy nem lesz jó, erre kételkedtek és a 17:32-kor írt post-om 21:40 körül esik le.
Gratula!
Mindenesetre a vastag betü stimmel, minden más nem!
Lothar mondta vala, a remény hal meg utoljára! -
szacsee
nagyúr
Soak, Keldor!
Tudom olvassatok vissza azt állítottam végig, hogy ATX, csak megkérdezlek titeket is, mert nem hittek nekem!
Amúgy kösz!
Banderasz7777777777: Most már hiszel nekem, hogy ATX csati?
Írd be a googliiiiba, hogy ad202 és meg fogsz lepődni. -
szacsee
nagyúr
Ez ATX 8pin csati, nem PCI-E 8 pin! Valamint nem megy bele ebbe!
AD202 leírás!Banderasz77777: Ezt írtad és nézd meg a link-et!
Idézet: "This adapter converts 2 standard 4-pin Molex coonectors into 1 8-pin P8 connector allowing you to use today's powerful motherboards! This Add-On Cable brings expanded functionality to any high end power supply that hasn't passed it's life cycle but is missing some latest connectors."
-
szacsee
nagyúr
válasz
banderasz77 #6883 üzenetére
Fejből tudom hogy néz ki az ATX 8pines csati, mert csináltam hozzá átalakítót!
A lényeg, hogy a táp 4pin ATX csatiját és 2 molex-et rádugva betápolsz a 8pines ATX csatiba!
Nézd meg mit írtam!
Ha nem jó küldhetsz egyet nekem, mert lehet nagy duzzogva ingyé elfogdom, ha nem PCI-E csati!Soak, Keldor papa, megnéznétek, mert kamion mondom összeszarom magam, nem hisz nekem ez az ipse! Erősítsetek meg, vagy cáfoljatok meg!
Köszi! -
szacsee
nagyúr
válasz
arsenlupin #6829 üzenetére
A lényeg, hogy én megpróbáltalak figyelmeztetni, de a legjobb és legegyszerűbb megoldás, ha az ATX és PCI-E csati képeit (foglalat) kinyomtatjátok és elmegy valamelyikőtök a boltba, hogy jó-e. Lehet a kép illusztráció, bár az is lehet, hogy nem!
1-es Hsz-ban levő link-en érdeklődjetek, hátha van 8pin-es, de kérjetek képet, nehogy rossz legyen.
Remélem nem kevertem meg senkit! -
szacsee
nagyúr
válasz
arsenlupin #6826 üzenetére
-
szacsee
nagyúr
Aki átalakítót akar venni az előbb nézzen utána, nem akarom, hogy keverjétek.
ATX alaplapi csatlakozó 8 pin-es!
PCI-E VGA 8pines csatlakozó!
Nem ugyanaz!
Aki talál olyan átalakítót, ami 4 kábelből (ATX csati) csinál 8pin-ü csatit, az nézze meg, mert valószínű alaplapi csatlakozóba futott bele!
Fontos, nem ugyanaz és nem fog rámenni a VGA csatira!arsenlupin: az is ATX csati ahogy elnézem!!!
-
szacsee
nagyúr
válasz
banderasz77 #6813 üzenetére
Sajnállak, de tényleg!
Ha ezt rendeltétek akkor vegyél magadhoz Xanax-ot!
Ez a csatija ugye?
Az ebbe jó, alias ATX 8 pin!
A VGA PCI-E 8pin pedig így néz ki!
Fuss, amíg a társaid (akikkel megrendelted) meg nem találnak! -
szacsee
nagyúr
válasz
banderasz77 #6813 üzenetére
Na így egyben már világosabb, ez is frankó megoldás, ez amúgy nem ATX csati?
mert a PCI-E az 6 pinről kapja a delejt.
Ez meg ATX 4pin to 8 pin adapternek tűnik.
This adapter converts 2 standard 4-pin Molex coonectors into 1 8-pin P8 connector allowing you to use today's powerful motherboards! This Add-On Cable brings expanded functionality to any high end power supply that hasn't passed it's life cycle but is missing some latest connectors.
Ezt rendeltétek? -
szacsee
nagyúr
Akkor ha jól értelmezem, akkor nálad egy 6pin PCI-E van rádugva és egy molex to PCI-E 2 ér?
A vesszőt tessék használni, mert 5x el kellet olvasnom mire megvilágosodtam.
Eredeti:
Egy 6 pines plusz a maradék jön molexről egy megcsonkolt molex->6pin átalakítóval.
Javított:
Egy 6 pines, plusz a maradék jön molexről egy megcsonkolt molex->6pin átalakítóval.
Az is jó megoldás, sőt... -
szacsee
nagyúr
válasz
Bagira01 #6807 üzenetére
Elmagyarázom:
A molex előnye, hogy nagyobb felületü csatlakozó, viszont csak 1 12V és 1 GND-t kap egy molex csatiból. Magyarul a 2 molex to PCI-E 8pin: 4 kábelről kapja a feszt.
A 6pin PCI-E 8 Pin átalakító, amit te linkeltél az 6 kábelről kapja a feszt.
A csatlakozó áteresztő felülete a táp oldalról kb egyforma (4 molex és a 6 PCI-E), viszont van egy kis gond, hogy a 8 pin-en áthaladó áram erössége 4 kábelen már lehet necces, hiába a nagyobb a molex felülete, egy helyen van rá forrasztva ill. klipszelve és itt a probléma nagy áramerösségnél, hisz 6 kábelen levő forrasztásnak nagyobb az áteresztőképessége, mint 4 kábelé.
Így érted?
Szerintem tökéletes és ha nem huzod szét naponta a 6pin felöli részét, akkor tökéletes és jobb mint a molex! -
szacsee
nagyúr
válasz
banderasz77 #6805 üzenetére
Éppen Ti kockáztattok.
Gondolkozz amit írtál és utána fogalmazd át.
1 molex-en 1 12V-os ág van és 2 GND.
2 molexen összesen 2x12V van és 4 GND
2 molex to 8 pin PCI-E= 2x12V (laikusok számára sárga) és és 2 GND (föld fekete), a maradék kettőt nem fogják bekötni.Az én megoldásomban 6pin PCI-E to 8pin PCI-E pedig a táp felöli oldalról 3 sárga és 3 fekete kábelről kapja a kraftot.
Szerinted melyik a jobb?
Amúgy sztem a legtutibb ha 4molex-ről adod a kraftot, így 4 sárga és 4 fekete kábelről kapja meg minden csati a feszt. -
szacsee
nagyúr
válasz
arsenlupin #6803 üzenetére
Biztos, de nem tudom mit paráztok ennyire ezen az átalakítón.
Látom már Usankából is rendeltetek.
Ha legdrágább helyen veszel egy 20-24 pines átalakító max 800Ft, de láttam 5-600Ft-ér is.
Abból kiszeded a kábeleket (ésszel tűvel meg lehet csinálni), majd levágod a felesleges részt és kész is.
Jómagam egy 4-8 pines átalakítót csináltam így meg.
Kreatív embörkék elönyben! -
szacsee
nagyúr
válasz
X Factor #6299 üzenetére
Nekem is olyan van és S3 Trio-val elfogyott a nafta a Quad alatt. Neked C2D (laza tuning) és egy 2900-es VGA-hoz elég lenne. Az enyém BS2 500W, ha van kesh, akkor Corsair VX550, vagy HX620, de nézz utána mindenképp. (asszem ezek több ágasak, viszont tud kajálni a másik ágról is ha elfogy az egyiknek a naftalin)
Azért mondtam, hogy alapfeszes C2D tuning + VGA és utána táp.
Ergo: Először vegyél VGA-t és ha kevés a tápod, akkor PSU! -
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
X Factor #6295 üzenetére
A VGA tuning-ot azt felejtsd el! ( a tápoddal, de majd rájössz, tudod okos ember más kárán és a PH-n tanul, a hülye meg a sajátján).
Mi csak segíteni próbálunk, de ha hiába tépjük a szánkat (nyúzzuk a bilit), akkor sem ránk hallgatsz, akkor sajnáljuk, csináld magad, ha jobban értessz hozzá.
Hiába dobsz rá csatit, akkor is a tápból kajol, amúgy 8K-ért adnak kieg tápot FSP-éknál.
Booster vagy mi a pöcs a neve, és csak a VGA-t hajtja meg, de azt elbírja még tuningal is.Amúgy csak mellékesen alátámasztott méréssel 1,1V-on a G0-m Idle 115W terhelve 155W feszt emelve 1,4V-ra IDLE 240W, Terhelés alatt 350-et is láttam és ez az egész konfig monitorral, a VGA-m most egy picsa S3 Trio
.
Részemről ennyi boldogulj magad.Alapon a VGA-val menni fog, a C2D-t pedig alapfeszes tuning-al használd, akkor elbírja, ha feszt emelsz, vagy sok-sok mhz-vel toldod a tuning-ot azt már nem fogja szerintem.
1 Vegyél VGA-t csatival 2x6Pin PCI-E
2 Ha hajtod a rendszert és az eddigi full stabil beállításokkal fagyi, akkor erősebb táp. -
szacsee
nagyúr
válasz
X Factor #6292 üzenetére
Alapon elég, ha meg elfogy tuning alatt a szufla cserélsz tápot, a csifit pedig eladod.
Nyugi vinni fogja, de ésszel kell használni.
A korót például ki kell tesztelni elötte, hogy milyen minimum feszekkel mennyit megy és aszerint belőni. Pl nálam az E2160 1,254 V-al simán ment 2935Mhz-t, viszont a 3Ghz-hez már 1,32V kellett, emiatt csak 2930-on használtam, mert az a +60Mhz nem ér annyit, mint amennyivel többet kajol.
Mindenesetre várd meg Achi-t majd mond rá valamit. -
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #6015 üzenetére
Vagy olcsóér vegyél corót, vagy G0, a 6750-en buksz a legtöbbet sztem. Jó szerencsével majdnem 4G megvan, de ahoz hűtés kell és nem gyári.
2 altrenatíva:
1 - E2160 v 80 , ami max 5-10%-al marad le gammákban egy E6xx-től ugyanazon órajelen
Viszont 17-21K-ból megúszod és lehet őket hajszolni 390-es FSB-ig nagyjából.
Nem kell fain memó és ultrabrutál lap.
2 - Kicsit többe fáj, de megéri az árát, veszel egy 6-8 v 12 fázisú deszkát és egy G0-s Quadot. Amelyik gamma kihasználja mindegyik magot, az sokkal jobban fut egy 2,7-2,8Ghz-re húzott Quadon (amúgy alapfesz 3200 mindegyiknek megy), mint egy 4Ghz-re húzott E6x50-esen.
Tied a döntés, a 6750 sem rosz, de azon buksz rendesen.
Tényleg mennyiért dobálnak most egy olyat? -
szacsee
nagyúr
Elég sokat írkáltatok nap közben. Tegnap elment a PCI-E-s VGA-m és a padlásról cuccoltam össze egy konfigot, amiben a VGA-tok ük-ük-ük-ük-ük-apja van, de legalább 1280-ba megy a monitor. Ja egy ATi 3D Rage IIC Agp-ről lenne szó.
Ezzel kell kihúznom november közepéig, mert asszem bármilyen VGA-t vennék bele orbitálisat buknák és amúgy is a 2950-et várom.
Jó 3D-s Játékot mindenkinek! (nekem meg itt a jó öreg passziánsz). -
szacsee
nagyúr
Tudom, csak van pár km köztünk, de egy ötletem is.
A rendszerében valami nem gömbölyű, az tuti, viszont ha már átjönne, akkor megnézhetnénk egy olyan dolgot, amire kiváncsi vagyok.
Pl. Dirt alatt 2mag vs 4mag (affinitás) mennyit számít, mert Fekának a G80-as topikból eléggé dobott a rendszerén a Quad és Dirt alatt 15Fps-t hozott neki.
C2 Quad 6600@ 2400Mhz vs. C2D E6400@3200Mhz. -
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
greatchaos #5223 üzenetére
Sztem jót sem hallottál róla.
Tápos topik 1 hsz-ban szereplő ajánlott tápokra érdemes egy értékesebb konfigot bízni. -
szacsee
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5138 üzenetére
Kösz, akkor az én prockómmal szűrőkkel lenne minimum 35.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Armando_19 #5084 üzenetére
AA és AF használatakor és nagyobb felbontásnál VGA limit van.
-
szacsee
nagyúr
Na ma kinőttük a topikot vagy mi van?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4575 üzenetére
Oks!
Ja mondom az ütemtervet oké?
Hétfőig van tescó coróm @ 29xxMhz, elvileg utána Quazán.
Kb csütörtökig max van ilyenem is: (mert eladtam és akkor viszik el):
Asus M2N32 SLI Deluxe + X2 4000+ @2700+Mhz
Ramból tele tudjuk tömni mindkét konfigot (megoldom).
Legjobb sztem most hétvégén lenne és max hétfőn délutánig (éjjeles leszek).
Majd alszol rá egyet! Hely van Net van mi kell még, asszem sör is van, de Te éppen vezetsz. -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4566 üzenetére
Te nem tudsz lejönni hozzám?
Nem lakom messze (info Veszprémvarsányi elágazó (Pápateszér-Lázi-Győr-Vvarsány) félúton van).
Kiváncsi vagyok egy ilyen karira és van amd-s konfigom is jövő hét közepéig.
Utána meg csak Quad.
Úgyhogy bármelyikben le tudjuk tesztelni.
A tiedét sec perc alatt helyrerakom.
C'mon msn!!! -
szacsee
nagyúr
Nekem nincs űberbrutál VGA-m és gammákban nem vettem észre sok gyorsulást, de mióta 64-es Pista van fent jóval gyorsabb mint az XP. Valamint pl prime 95 alatt 64 bites verzsönnel is csak 3 Gb-ot tudtam megetetni.
Aprik majd beszámol a játékos részről, de szerintem ha tudsz olcsón akkor vegyél, mert a közeljövőben pl vista alatti játékhoz kelleni fog. -
szacsee
nagyúr
válasz
Mákos7észta #4445 üzenetére
A 8 pin csak tuningnál kell (overclock) és csak XT-nél, de 2x6 pinnel is lehet húzni a kártyát.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4312 üzenetére
Kóstolgatsz?
Van ultra az egy PCI-E csatis lapokon, meg NF4 SLI a 2db PCI-e-s lapokon.
Amúgy jó lenne ahhoz is ha az lenne, de a tied Ultra.
Amúgy allul NF4 / 500, úgyhogy jó! Support résznél!!! -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4305 üzenetére
Xp megoldja elvileg, amúgy nem lakom messze, igaz közel sem.
Vista Driver 32 bit Nforce 4 Ultra chipset.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4300 üzenetére
Lehet, de akkor is pistád volt fent?
Nekem a memóra 5,9 pöttyöt ad a pista.
Amúgy csak azért írtam, mert vagy a proci memóvezérlőjének kavar be, vagy a másik, hogy nincs alaplapi drivered és emiatt lassú.
Eszközkezelőben van ismeretlen hardver, vagy felkiáltójeles?
Milyen lapod is van Asus A8, A7xxx?Hol lakol? Konfig?
-
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4289 üzenetére
Ok, de először biosban minden autón, majd ha a VGA teljesítményével minden okés, akkor tuningolhatsz.
2 modult nézted? Fontos!!!!
Elvileg nincs sok külömbség, de bekavarhat hidd el!
Mármint a 2 és a 3 modul közti használat.
Próbáld meg a dualt.A jelenlegi konfigod írd le a konfigodhoz!!!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Ragnar_ #4279 üzenetére
Ezt asszem már kérdeztük.
Milyen tápod van Gaboman 2 külön ágra kötötted a csatikat?
Ja feladatkezelőt nézhetnél 3Dmark alatt és játék alatt (elötte megnyitod és utána megnézed, de jól húzd szét az ablakot.
Vistát használsz? 64 v 32?
XP-t rakj fel sztem, bár ott nincs dx 10, de amíg kiderül mi a bibi addig jó lenne.
Újraraktad a rendszert proci csere után? (valakinek volt ilyen gondja, hogy látta a 2 processt, de nem nagyon használta a 2 magot, pedig látta, hogy kezeli) -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4275 üzenetére
2 memóval is teszteld, de elötte nézd meg everest memó sebességet (olv ír, késleltet) 3 modullal és 2 modullal is. Addig várok, no meg 2 modul 3D mark.
Dual channel 128-bitet látsz everestben, akkor jó slot-ban vannak a memók 2 modul esetén. (ezt is nézd meg).
Msn címed pű-ben, holnap este megoldjuk. -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4272 üzenetére
Bios, mert ahogy nézem visszavette a szorzót 5-re, tiltsd le nehogy bekeverjen!
Proci beállításnál van QnQ (Cool'n'Quiet) (tördment joshua7), disabledre állítsd.
Ja és az XP Vista mit ír ki többprocessoros Pc-t? Feladatkezelőben 2 magot látsz?
2 memó, vagy 3 memó van a gépben?
Everest képeket a GPU-ról és ha lehet ablakban fusson valami 3D-s alkalmazás, hogy a frekit megemelje a kártya. -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4262 üzenetére
Bazz 3 memót használsz csak?
Dualnak akkor lőttek, nézz egy sebességtestet igy és párosított memóval dualban, meg egy 3Dmarkot is.
A QnQ-t tiltsd le! (még jó hogy van egy kis Amd.s multam is)
A driverben minden csúszkát balra húzz el kivéve talán az AI mittoménmit.
AA-AF-mipmap, bükkmakk, minden látványjavítót! -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4253 üzenetére
A konfigod lécci töltsd ki és pár képet feltehetnél az everestből, hogy meglessük mi lehet a bibi. (GPU és a sebesség fülről cpu és mem)
SzlobiG: vedd vissza a procid órajelét alapra és nézz ott egy eredményt rájössz, hogy van köze. Segítsünk már szegény gyerökön, valaki vegye vissza a procit 2,4 Ghz-re és nézzen ott egy eredményt mán!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4248 üzenetére
Beszélj Templomegerével itt megtalálod. Írj neki pű-t neki is amd-je van, megnézhetné neked, hogy mi a pék van. (vegye vissza a frekit 2,6-2,7 Ghz-re.
Esetleg itt valaki downgradelné a prociját olyan 2,4-2,5Ghz-re max akkor egy szinten hajtaná ki a kártyát, de inkább 2,3-2,4Ghz.
Nekem is kb ennyit nyom a Brisbanem 2,7Ghz-n cpu score-ba.
-
szacsee
nagyúr
Kiváncsi leszek az első benyomásokra, ha lehet 2 dolgot nézzetek meg a Pro-nál:
Mennyire húzható és viszi-e az XT órajeleit
Húvösebb-e a kártya a +1 HP miatt, később kipróbálhatnátok a Pro hűtését XT-n, hogy valóban jelent valamit az 1 HP.
Megyek melóba estére tömjétek meg a topikot! -
szacsee
nagyúr
Ááááááá!
XTX jó is lesz az, kicsit lecsúsztam az XT-ről is, mert kb 2 hó mire lesz lém rá, de majd meglátjuk lehet abból Pro is meg XTX is.
Sztetek az XTX begyalázza az XT-t vagy kisebb lesz a grafikus teljesítménye? -
szacsee
nagyúr
Körbenéztem a neten R680 ügyileg.
A lényeg az, hogy több helyen is nagyon hasonló specifikációkat írnak és nem egy helyről származik a forrás (tehát nem az egyik pletykalap alapján hozták ki a híreket).
2008 elején debütál üt mint a piros hetes.
Ja és a 2950Pro-t is ahogy olvasgatom ( már amennyire értek angolul) minék ekőbb ki akarják dobni, lehet még idén. (sztem attól függ, hogy a tesztpéldányok hogyan muzsikálnak és a 2900Pro-val mennyire tudják kisöpörni a raktárat).
Ha jól értelmeztem mindent.
Remélem november körül már lesz infó, mert addigra vakarom össze a lét... -
szacsee
nagyúr
Nem tudom, sztem 1 hónap múlva nálunk is elérhető lesz talán.
Csoportosítanom kell innen-onnan ide-oda lét és remélem összejön az ára.
Egy HIS-re benevezek.
Más:
Van 2 verzió sztem:
1. A His Limited edition azt takarja, hogy R600 GPU visszavett órajelekkel (a 2900 Pro pedig 256 bites lesz)
2. Minden kártya 512-bites lesz visszavett órajelekkel, ezt erősíti meg az is, hogy a Specifications fülnél a GPU-nál 2900Pro látható és nem más.
Majd kiderül de ha belövik az árát nem várok az 55nm-es csodára, hanem veszek egy ilyet. -
szacsee
nagyúr
válasz
Gorneck #3231 üzenetére
Na csé!
7600Gt-nek próbáltam felhozni példát, de reméltem nem érted félre.
Vannak akik kivárnak, és utána vesznek valami cuccot, mint én, vagy te, viszont a rendszer többi komponense mellett érdekesen hathatnak a VGA-ink.
Hát van aki ezt nem érti meg, vagy megpróbál vele viccelődni, dehát nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- Dell Precision munkaállomások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Sapphire R7 250 1GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest