- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Na pozitív élményekkel gazdagodtam. 1920*1200be váltottam. A vga-t amikor anno teszteltem 700/1650en votl csak stabil (ne nevesstek efölött tényleg fagyi volt), most gondoltam utolsó próba keretében megrángatom 800/1800on befejztem a frontline fuel of war játékot kb 1 óra és 1,5 órát cod4eztem is, végig tökéletes volt.
Amivel viszont szopok, nem tudok 3d2006ot felrakni, mert amikor elindítom a telepítőt, akkor hiba üzit dob...
-
-
X Factor
addikt
Hát sajnos inkább azt veszik az emberek ahova a szivük húzza pfff megérdemlik
Valamiért jobban kedvelem az ati kártyákat bármifajta racionális ok nélkül, nevezzük márkahűségnek, ennek ellenére anno pont 7300GT-m volt mert akoriban szűkős volt a keret és best buy karinak számított (pedig vehettem volna 2600XT-t is) annak elötte meg x800GTO-m volt, mert az volt bestbuy, amikro volt gép upgrade nagyon gyúrtam 8800GT-re, de ezek még az első idők voltak amikor nem jött be az oraszágba csak kb hetente 10db, így egyik nap láttam prohardveren egy nagyon baráti 2900pro hirdetést és gyorsan lecsaptam rá, azóta használom.
Ezzel a rövid kis írással arra akartam célózni, h. persze lehet h. vkinek vmelyik gyártó terméke "szimpibb", na dehogy vki a konkurens terméket egy nagy vonóval lehúzza, mert a másik oldal, és ő sosem fog letérni a helyes útról ezért ő csakis nv/ati kártyát vesz, szűk látókőrűségnek tudom nevezni.
Kihagytam 7300GT után x1950pro-m volt.
-
X Factor
addikt
Sziasztok, most h. megvan az új monitorom áttértem az 1920*1200asok táborába, eleinte nagyon féltem h. húú majd nem mennek dolgok, de kellemesen csalódtam egész jól bírja a kari. Külön meglepetés volt a frontlines fuel of war, amit teljes pompájábam futat és ezáltal nems emmi látványban részesít.
-
X Factor
addikt
válasz
msgt.fubar #10872 üzenetére
Ennyit nekem 3.2es procival 700as karival megy
-
X Factor
addikt
Szaisztok a 2900Pro ugye vivo-s?
-
X Factor
addikt
válasz
Armando_19 #10725 üzenetére
Akkor jól emlékeztem.
-
X Factor
addikt
válasz
msgt.fubar #10723 üzenetére
Lehet h. kell egy picit fabrikálni, de anno itt a fórumban ugy olvastam h. igen, rámegy.
-
X Factor
addikt
válasz
msgt.fubar #10721 üzenetére
Elég lenne ha rámenne...
AC S1 kb 5k ennél kompromiszum képesebb megoldás sajna nincs.
-
X Factor
addikt
válasz
gyulabacsi #10066 üzenetére
Nálam nem bírta az Xt órajeleket, alapon viszon tökéletes volt. Persze volt akinél igen, de elégé határ eset.
-
X Factor
addikt
válasz
Adamka3kerék #9635 üzenetére
Én ilyet használok és megéri, de Iponba már 20k alatt van asszem.
-
X Factor
addikt
quantum force editor, ha jól emléxem, semmi más nem műkődőtt.
-
X Factor
addikt
válasz
Adamka3kerék #9349 üzenetére
Nekem a delta 450est felzabálta oc alatt a 2900pro
Rivatuner alá a legjobb azt használd.
-
X Factor
addikt
Nem, nem jó, de nem tudom miért húzós a core2....,,,, 17k Huf dobozos új e2180, Lapot meg itt nézel hozzá ph-n, vagy p35 chipsettel asus p5k vagy giga ds3, vagy ha régebbit, akkor 965öset használtan 15k-ért... Olcsóbb mint az amd rendszer, és erősebb is.
Ha árak érdekelnének vagy bármi más küldj egy privit.
-
X Factor
addikt
válasz
Bagira01 #9300 üzenetére
Mennyi volt, milyen blokkok?
Mert bármennyire tiltakozom a lelkem mélyén eldöntöttem h. nekem is lesz, csak egyszer a pénz kéne rá úgy összeszedni h. a elég top konfigom legyen mert amíg nincs addig mindig az lebeg majd a szemem elött h. az árából emnynivel erősebb konfigot rakok össze, de ha megvan akkor meg az fog h. vajon vízzel elbír e a proc 1.7V-t
-
X Factor
addikt
Másoknak igen, én felraktam, utána minden játék nem válaszolt, illetve fekete képernyőt kaptam.
Aki elmondja, h. floppy nélkül, h. cseréljek biost a vga-n, atifalsh+ biosok már megvannak. Csak Pen driverol nem tok bebootolni,a cd meg ait irtma szar lett. :S
1.25V-al menne 800 fölött nem? meg bírná is ugye?
-
X Factor
addikt
válasz
Bagira01 #9286 üzenetére
Szvsz 256 vs 512 bit nem nyom semmit a latba, csak így majd nehezebb lesz eladnia a karim, mert majd jön indeki h. ő kap 40ért, mire én kifejtem h. az csak 256 bites és az ratyi
Rivatuner 7.12őt nem ismerte fel nálam, de nem műkődőtt egy játék se szal vissza a 7.11 azóta minden szép és jó.
-
X Factor
addikt
válasz
banderasz77 #9252 üzenetére
Ha már megin a biosnál tartunk. Cd-ről is műkődik a bios flashelés, ha igen akkor csináljak boot cd-t? Vagy vki okítson.
007007 Hát és ha vki leszreli róla a műanyag borítást és a bordázta fölé rábiggyeszt egy ventit az nem dobja meg egy picit?
-
X Factor
addikt
válasz
Silenzio #9137 üzenetére
A Q-tec-et nem nevezném tápnak
A pontszámod reális, core2 esetén 10k fölött lennél.
Crysis-ból meg elegem van, frusztrál nagyon h. nincs aa, megszoktam már az idők folyaman és igy hiaba csili vili, bökia csöröm a sok recés él, viszont még high-on is durvabb részeknel csak pislogok h. szaggat...
-
X Factor
addikt
Pen drive-ról h. tudnék bootolni h. arról csinaljam meg a bios frisitest, mert floppy amit szereztem rossz:S
-
X Factor
addikt
Rivatunerban a csuszka miért csak 760ig van a gpu-nál és 1550ig a mem?
-
X Factor
addikt
A bios flashelésnek h. kéne történie? Kéne csinálni egy boot cd-t rajta a progival meg a biossal? Ha windows altt futatm az ati flash-t, akkor csak minden egyes billentyure tovabb lép egyet.
Silenzio Oppps azt hittem chieftek tápod van
Ez esetben igazad lehet, de akkor is ajánlott a 400 as mercury cseréje
450es csifim van, alapon elég neki.
-
X Factor
addikt
válasz
Armando_19 #9012 üzenetére
Ugyanannyira mint egy pro xt órajeleken.
(mondjuk lehet h. az xt defaulton több feszt kap)
Már várom a holnapot, képeket is igyekszem majd csinálni
-
X Factor
addikt
válasz
Armando_19 #9005 üzenetére
Előbb linkelték nekem
Én gpu-mak 1.25őt fogok adni, a többit nem tudom még, mert a stock értékeket se ismerem.
-
X Factor
addikt
Vga biost módósítani mivel tudok?:S 0.26os ati tool vmiért el se indul. Próbáltam ezen kivul atiflash,winflash,radedit-t, egy techpower up oldarol leszdett 2900pro bios file-al de mindegyik azt irja amikor megakarom nyitni h. vmi hiba van. :S
-
X Factor
addikt
Háhá, ha minden jól megy hétfőn jön a vx550
-
X Factor
addikt
Sebbeségben én sem tapasztalok semmiféle lassulást, csak mindenki figyeljen arra h. 2 mag és 2 giga ram alatt ne várja a nagy csodát, ha ez megvan akkor semmi gond nem lesz vista-val, eleinte én is féltem h. 2900pro ide vagy oda h. fognak menni a játékok, de egy cseppet sem csalódtam.
-
X Factor
addikt
Thermaltake duorb felmegy hd2900-re?
-
X Factor
addikt
Órajelek visszarakva defaultra, pro street alatt 10sec alatt megadja magát.
-
X Factor
addikt
válasz
banderasz77 #8458 üzenetére
8800GT-knél bevállt, gondolom itt se hoz rossz eredményeket.
-
X Factor
addikt
Na átdugtam a molex átalakítot egy olyan ágra, amin se vincsi se venti, eredmény.
Konfigot lsd adataim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Crucial 240GB SSD eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest