- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Attól függ, hogy milyen konfigod van, én is ezzel zaklattam mindenkit, mielőtt a PRO-t megvettem, és az én konfigom (proci húzva) elbírja a cuccot, tegnap tettem bele, de annak a tuningját már nem nagyon (847 MHz magórajelnél kiakad, és kiírja, hogy kevés a kraft a tápomban)
A tápom 400 w-os, konfigom adataimnál. Ehhez tudod hasonlítani, akarod húzni vagy sem, stb.
-
lordring
aktív tag
Nekem sokáig 320-s GTS volt, elsősorban a tv-kimenet miatt cseréltem, nem is csalódtam benne. A 2900PRO gyakorlatilag XT, csak levett órajellel és fesszel. Eddig a fórumokon nem láttam olyat, akinek ne vitte volna az XT órajelet gond nélkül, sőt. Az enyém 800/1000-n teljesen stabil, hiba és különösebb melegedés nélkül. TEljesítmény: nekem a 3dMark06-ban XT órajelen kb. 1000 ponttal kapott többet, mint a húzott GTS320. De az ennyira nem mérvadó. Bioshock és Airborne alatt mindkettő szépen ment, tehát ez alapján megint nem tudok mit mondani. Mindenestre a PH-s tesztek szerint a 640-s GTS-sel van egy szinten minimum, csak jóval olcsóbb. "A kipróbált tizenegy játékból hétszer megverte a vele egy árban lévő GeForce 8800 GTS 640 MB-ot, a 320 MB-os változatot még többször, és néhol a nagy GeForce 8800 GTX-et is megszorította, sőt akadt pár olyan eset is, amikor legyőzte."
Ez az XT-s teszt, de ugye a PRO az XT.
Szóval a 320-s GTS-nél sztm jobb vétel. Aztán hogy DX10 alatt élesben mit mutatnak, majd a Crysis alatt kiderül. Negatívum, hogy valamivel hangosabb 2d-ben is, 2d-ben meg jóval, és többet is eszik. Kb. ennyi jut eszembe. -
szacsee
nagyúr
Nem tudom, sztem 1 hónap múlva nálunk is elérhető lesz talán.
Csoportosítanom kell innen-onnan ide-oda lét és remélem összejön az ára.
Egy HIS-re benevezek.
Más:
Van 2 verzió sztem:
1. A His Limited edition azt takarja, hogy R600 GPU visszavett órajelekkel (a 2900 Pro pedig 256 bites lesz)
2. Minden kártya 512-bites lesz visszavett órajelekkel, ezt erősíti meg az is, hogy a Specifications fülnél a GPU-nál 2900Pro látható és nem más.
Majd kiderül de ha belövik az árát nem várok az 55nm-es csodára, hanem veszek egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest