- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
MC Pite #6184 üzenetére
Az miért baj, ha molexről alakít a kábel 8 pint?
Olvastam a HWSW 2900 topikot, sokan épp az ilyen belekötős dolgok miatt koccoltunk le onnan. Kérdezel vmit, vagy megosztasz egy véleményt és máris le vagy szólva. Meg is lehet nézni mennyire pörög ott akármiylen vga -s topik. Egyébként grat. a kártyádhoz.
-
Def26
félisten
Jó, az már jelent vmit nem.
Csak azért nem írtam még az úgymond fontossabb (játék) részéről a véleményem, mert nem jutottam odaáig.Viszont meg néztem több játékot, és mondhatom, hogy van benne javulás. Tegnap felírkáltam magamnak pár fps értéket, és ma ezekt az új driver 4-5 FPS -el lenyomta. PL.:Jobban megy a Jericho is, ami ritka "szar" eredményeket produkált eddig.
-
Def26
félisten
Srácok, kipróbáltam én is a hivatalos 7.10 drivert Vista 32 bit alatt, és majd 400 pontot hozott 3dmark06 -ban az utolsó 7.10 RC4 -hez képest. Tehát aki még nem próbálta ki az nyugottan felrakhatja, fain a cucc.
-
Def26
félisten
válasz
banderasz77 #5697 üzenetére
Nálam kb. 6-700 pontal hoz kevesebbet ua. a konfog Vista alatt.
-
Def26
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #5590 üzenetére
Nálam is leesik 35FPS -re a Call of Duty 4. Minden max. -on van 1440x900 4x AA menüből. A max. FPS -t nem figyeltem. Jah, és ezt most egy Core 2 Duo 2160@2.7GHz -en nyomom 4GB rammal.
Viszont az elöbb kérdeztem valamelyik topikban, hogy melyik FRAPS -al vettél fel hangot is a játékban?
-
Def26
félisten
válasz
banderasz77 #5556 üzenetére
Akkor azon GDDR 4 van?
-
Def26
félisten
válasz
- = Zk = - #5554 üzenetére
A 2600pro/XT jó kártya, kis felbontásokban, ha komolyan játszani akarsz akkor mindenképp HD 2900 PRO. X1950 series -ben nem érdemes manapság gondolkodni...
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Hát én ugy csinálom, hogy a Steamet egy másik partícióra telepítem, és eleve oda tölti le a játékokat is. Formatálás után egyszerűen a Steam parancsikont kidobom az asztalra és indítás után csak egy bejelentkezést kér (felhasználónév/jelszó), utánna már működik is minden rendben.
De akkor sincs gond, he letörlöd, mert a te felhasználó neved alatt van regiszrtálva a játék. Tehát ha "aslóbüdösmamlaszon" vagy, és egy gépen akarsz tolni pl.:HL2 -őt akkor ott is be tudsz jelentkezni (letöltöd a Steamet, + beírod felhasználóneved/jelszavad) és onnantól kezdve a Steam arra a gépre is letölte az álltalad regelt játékokat. -
Def26
félisten
A sok tuningos hsz. után megnéztem a karimat, és a 800MHz GPU/ 2000MHz Memória órajeleket vitte. Cserébe hangosabb lett a hűtő...
-
Def26
félisten
válasz
banderasz77 #5314 üzenetére
Srácok megy az Episode 2...
-
Def26
félisten
válasz
banderasz77 #5188 üzenetére
Milyen órajelen megy az 1GB verzió?
-
Def26
félisten
Meglesem, bár kétlem, hogy szűrőkben javulna valami...
gbors: Igen ezt én is így tudom, de szerinted létezik egy olyan átalakító vagy valami házibarkács amivel rá tudnám dugni a plusz 2 hiányzó pin -t? PL.: Arra gondolok, hogy egy molex +12V -os ágat rádugnák, és ezt ő ugy érzékelné mintha 8 pin lenne rádugva...
Igazából keresnék én Google -on de nem tudom mit írjak a keresőbe, hogyan fogalmazzak angolul...
-
Def26
félisten
válasz
banderasz77 #4425 üzenetére
Mikor mész érte? Tesztet, tesztet!!!
-
Def26
félisten
Ez a párosítás jó lenne:
-
Def26
félisten
válasz
banderasz77 #4394 üzenetére
Kicsit lejjebb rakod az egyik vinyót, és már be is fér.
-
Def26
félisten
válasz
Gorneck #4393 üzenetére
Igen ez tetszik nekem is, csak még árlistában nem láttam.
Egyébként meg Abu azt mondta, hogy ilyen hűtő csak akkor jó, ha nyitott a házad. Szerinte a HD 2900 XT -re azért terveztek ilyen hűtőt, hogy a hőt kitolja a házon kívülre, és ne melegítse az alkatrészeket a meleg levegő... -
-
Def26
félisten
Ezek szerint januárban megint jön egy új kártya?
Link -
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Gaboman #4102 üzenetére
Figyu, amikor megvettem és hazahoztam a HD 2900 XT karimat, az első napokban mindenféle túlhajtó programok, diag programok, monitorok programok, beta szoftverek sokaságát telepítettem a gépemre, aztán csak csodálkoztam, hogy szarul mennek a játékok és többször is VGA recovery -t csinált a gép... Meguntam és újraraktam a Win -t (XP/Vista), azóta tökéletesen megy.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a nagy HD 2900 XT lázban tényleg minden szart feltelepítettem, csakhogy kiteszteljem a vga -t, és ez elb@szta az addig stabil rendszeremet. Valószínü nálad is csak ennyi a probléma, próbálj ki egy Win re-installt... -
Def26
félisten
Bárcsak ennyi lóvém lenne, hogy legyen otthon nekem is egy PS3 és egy XBOX360 is.
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #4036 üzenetére
Most néztem, nekem az a célkereszt amit beállítok az elején. Nem változik meg automtikusan.
7.10 beta driverem van.
Én innen szedtem jeszó:www.madboxpc.com
-
Def26
félisten
válasz
SzlobiG #4031 üzenetére
Csináltam 2 képet 8x smooth, és nélküle...
Amikor bekapcsoltam a világítást egy cseppet éeesett az FPS -em
1280x1024 High 8xAdvenced smooth
1280x1024 High No Advenced smooth -
-
-
Def26
félisten
válasz
Armando_19 #3902 üzenetére
A sötét oldal lehunyóba van...
-
Def26
félisten
válasz
Armando_19 #3898 üzenetére
Szerintem meg pont nincs ennyire erős kártyájuk ilyen árban. Valami 8700GTS -ről lehetett hallani, de azt erősen a 8800GTS alá pozicionálják.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Overlocker #3814 üzenetére
Az elég szomorú, hogy 250W -ig elmehet egy vga kártya.
Majd a közel jövőben még az is lehet, hogy visszajön a voodoo 5 (?) korszakban már bemutatott, külső tápot igénylő szörny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest