- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaniGabi
csendes tag
Nem találok semilyen manualt, vagy leírást. Tudtok egy pontos linket?
-
HaniGabi
csendes tag
Sziasztok
Adva van egy projektoros tv, ami komponens bemenetről kezeli az 1080i-t.
Vettem egy DVI-Komponens kábelt, de sehogy nem tudom rábírni a működésre.
Van valakinek tapasztalata a beállításokat illetően?Más fórumokat is végignyálaztam, de semmi érdemlegeset nem találtam.
Örülnék ha valaki tudna segíteni.
Köszi előre is.
-
HaniGabi
csendes tag
Srácok
VAn egy gondom, és nem tudok mit kezdeni vele. Félig ebbe a topikba tartozik, félig másikba, de ide írom, hátha itt okosabbak vagytok
Van egy Samsung projektoros tv-m. 1080i jeleket tudja fogadni komponens bemeneten. Van egy HDV-s kamerám. Ha a kamerát rákötöm a tv-re, és beállítom, hogy nagyfelbontású jelet küldjön ki, akkor átállítja a tv-t HD-re, és brutál jó képminőséget produkál.
Namármost. Gondoltam, a 2900XT-t is összekötöm komponensen keresztül, és akkor a hdv filmeket jobb minőségben nézhetem. Meg is jelenik, a komponens beállítási lehetőség, de 720x480 a max amit enged, és ráadásul ntsc-ben. Kiírja ugyan a catalyst, hogy HDV tv van rákötve, de b..szik átkapcsolni a tv-t nagy felbontásra.
Találkoztatok már hasonló problémával? Vagy tudtok esetleg erre megoldást?
(jelenleg nem tudok HD plazmát vagy lcd-t venni
)
-
HaniGabi
csendes tag
Nem szoktam fps-t méricskélni, de érdekes dolgot vettem észre.
Bár mindenki azt állítja, (ill sokan) hogy directx 9 és directx 10 között nincs különbség, én pont a fordítottját vettem észre.
Xp alatt a crysis 1680x1050-en minden maxra állítva (nem veryhigh) tökéletesen megy, a legkisebb akadás nélkül, viszont sokkal rosszabb a grafika minősége, mint a vista alatt 1680x1050-ben minden közepes állásban.
Bár vista alatt feltettem very highre mindent próbaképpen, de képregény lett belőle -
HaniGabi
csendes tag
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a hotfix semmi javulást nem eredményezett. 1680x1050-ben nyomom, minden közepesben. hotfixel, meg anélkül ugyanaz. felteszem full-ra, de lényeges változást a képminőségben nem látok, csak akkor már akad. Sőt ha catalystban felhúzom a karit, akkor sincs semmi különbség.
Igaz én nem gúvadt szemekkel a pillanatnyi fps-re koncentrálok, hanem azt figyelem, hogy akad vagy sem.
-
HaniGabi
csendes tag
Hát szóval nem megy a digitalizálás VIVO bemenetről. Minden fel van telepítve, látja is minden progi, mint forrást, csak éppen a jelet nem hajlandó felismerni. Kimenet van, a catalystban vivo beállítás van, csak éppen b...ik működni.
-
HaniGabi
csendes tag
LEtöltöttem, és feltelepítettem ezt:
7.11 37.8MB Nov. 21, 2007
Display Driver
ATI WDM Integrated Driver
Catalyst Control Center
(English Language Only)
For the 32 bit version of Windows Vista.A helyzet ugyanaz. A program nem érzékel érvényes videojelet, ellenőrizzem a kábeleket.
-
HaniGabi
csendes tag
Srácok
Tud valaki megoldást a problémámra?
Rádugom a vivo bemenetre az analóg kamerát, és minden progi azt írja, hogy nem talál érvényes bejövő jelet, ellenőrizzem a kábeleket.
Totál tanácstalan vagyok
-
HaniGabi
csendes tag
Ati overdrive megjelent. Tehát működik. No akkor lássuk. Meddig nem füstöl :-D
-
HaniGabi
csendes tag
válasz
J.J. András #8297 üzenetére
Még nem tudom, működik e, de 2 óra múlva kiderül. Mindenesetre a 8pines csatlakozó így néz ki.
Ill volna egy kérdésem. Hogy lehet kiiratni a crysisban a fps-t?
-
HaniGabi
csendes tag
Türelmetlen típus vagyok, és nem győzöm kivárni, míg elkészül a 8 pines csatlakozó a kártyához.
Ezért fabrikáltam egy ilyet a kártyához kapott 6pines átalakítóból. Így néz ki
Gyakorlatilag EZ adta az ötletet.
Nyugtassatok meg, hogy nem vágok így haza semmit. Nem igazán szeretnék új kártyát venni.
-
HaniGabi
csendes tag
Megnézem én is ezt az új drivert. Bár csodákat nem várok tőle.
Az az igazság, hogy csalódtam a crysisban. Vártam a csodát, de semmi extra a képminőségben. Sőt még a dinamikus naplementét, meg átszűrődő napsugarakat sem látok.
1680x1050-ben minden közepes állásban nyomom. Így tökéletesen fut, mindenféle szaggatás nélkül.
FPS-t nem tudok mondani, mert lila gőzöm sincs, hogy hogyan lehet kijelezni. -
HaniGabi
csendes tag
A 8 pines csatlakozót legyártatom a lomex-nél. Beszéltem velük, megcsinálják. De ha valaki tud egy konkrét lábkiosztást azt megköszönném, illetve ha kell valakinek, akkor jelezze most, mert annyit csináltatok csak, amennyi kell.
-
HaniGabi
csendes tag
Ez nem az a kábel amiről beszélek? Remélem az. Bár a fordítottjának tűnik.
-
HaniGabi
csendes tag
Végigolvastam a fórumot, rákerestem mindenre, de konkrét eredményt nem találtam, hogy hol lehet venni 8pines csatlakozót a kártyához. Chieftec 550w tápom van, amin nincs csak 6-os. Milyen megoldás létezik erre?
-
HaniGabi
csendes tag
Volna még egy kérdésem, amit igazából nem tudom, melyik topikba kellene írnom.
Az everest a direktx verzióra ezt írja ki: DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
A dxdiag parancs viszont ezt: DirectX Version: DirectX 10. Most akkor melyik van?
-
HaniGabi
csendes tag
Minden variáció megvolt. De nem adom fel. Addig csinálom majd, míg jó nem lesz.
-
HaniGabi
csendes tag
Lehet röhögni.
Rátelepítem a régire a hotfixet, felbontás max 1024x768. Letörlöm a régit felteszem az újat ugyanez. Hogy a búbánatba kell akkor feltenni rendesen?
Segítsetek légyszi szerencsétlen Gabesznak, mielőtt kitépem az összes hajamat.
-
HaniGabi
csendes tag
Na igen. Pénteken jelent meg. [hotfix crysishoz] Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mennyiben lesz jobb.
-
HaniGabi
csendes tag
válasz
Gaboman #8139 üzenetére
Oks. Köszi délután fel is teszem. Majd beszámolok mi lett az eredmény.
Egyébként meg köszi a sok értelmes jó tanácsot. Ritka az olyan fórum, ahol bunkóság nélkül szólnak hozzá, és nem olyan emberkék magyaráznak, akik max a tv-ben hallottak szgépről.
Más:
Lehet ezzel a videokarival hardveresen renderelni? Illetve lehetséges e olyan beállítás, hogy pl a pinnacle 11-el avchd klippet úgy konvertáljak, hogy a videokártya besegít a processzornak. (Lehet, hogy nagy marhaságot kérdeztem)
-
HaniGabi
csendes tag
válasz
banderasz77 #8132 üzenetére
Tavaly tavasszal vettem a gépet, és akkor ez volt az egyik legjobb elérhető proci.
-
HaniGabi
csendes tag
válasz
Gaboman #8130 üzenetére
Köszi
Új procit tutira nem veszek most. Alighanem kiköltekeztem
Egyébként eddig a procim tökéletes volt, és gyors is. Majd talán jövőre beruházok egy jobb procira, és jobb memóriára. Ami érdekes még, hogy az atitool-ban ha ráklikkelek arra, hogy megnézze, hogy mekkora húzást bírna, megy egy darabig, majd leáll. És állandóan ugrál a vistában a felhasználói fiókot ellenőrizze felirat. Már nagyon unom.
-
HaniGabi
csendes tag
Sziasztok
Beálltam a 2900 xt-sek körébe.Már 2 tápot már elhasználtam a hétvégén
HKC egy ótvar. Fél óra alatt eldurrant. Most egy 550W-os Chieftec van, remélem ez beválik. Van tapasztalatotok abban, hogy mekkora tápot érdemes használni? Mert nem merem a kártyát felhúzni, félek, hogy ez a táp is bekrepál.
Jelenleg a 3Dmark06 6500 pontot mér 1280x1024- felbontásban (Vista 32bit ultimate) Itt meg olyan számokat olvasgatok, hogy döbbenet. Mit nem csináltam jól?
(Azt, hogy béna vagyok hagyjuk egyelőre
) A crysis viszont tökéletesen fut 1680x1050-ben minden közepesre állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest