- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600GT
senior tag
Nah jóvan... 4.7GHz quad...
Ilyenekkel nem tárgyalok.
Egyébként én leginkább az alapján írtam le a véleményemet, amit a tápos topikban felszedtem...
Szerk.: Nah akkor az egészet előrről: a vita abból robbant ki, hogy nem értettem, hogy minek kell X Factor-nak egy 550wattos táp. Ezek szerint X Factor fórumtárs egy 4.6GHz-s quadot fog majd berakni a HD2900PRO-ja alá?
-
7600GT
senior tag
Hűha, nah azt hiszem értekezzél stol fórumtársal a tápos topikban, kétlem, hogy meg tudlak győzni. Bazzes, most látom, hogy 4,7-es quazánod van... Folyékony nitrogén, szárazjég vagy kompresszor?
Egyébként ehez a géphez tényleg kevés lenne a 360-as zalmi, de a 460-as bőven jó lenne.
X Factor: Nem az a baj, hogy nem értek hozzá, hanem az, hogy elkerülte a figyelmemet, hogy mindenki szarrá húzza a gépét, ahoz, hogy legyen +~10%-a... Nah ez is egy olyan dolog amit nem fogok megérteni...
-
7600GT
senior tag
Soak, vazzz: Entschuldigen sie mir bitte! Egész nap kicsit harapós kedvemben vagyok. De azt ugye nem gondoljátok komolyan, hogy egy 550wattos táp kéne egy HD2900Pro/XT alá?
Tartom magam ahoz, hogy a 360wattos zalmim simán elvinne egy quazános, HD2900Xt-s gépet. -
7600GT
senior tag
Olvassad el a tápos topik 1 hsz-t mielőtt belémkötsz... és utána okoskodjál... Szerk.: Egy fél szóval sem mondtam, hogy elég lenne egy 300wattos táp. Hozzá nem értésedet is jól tükrözi, hogy így értelmezted a hsz-em...
AMD_ok: Hát az elég furcsa... Ráadásul X2 mellett... 550wattos táppal már Crossfire-t hajtanak... Nah de a többit a tápos topikba! -
-
7600GT
senior tag
válasz
Gaboman #8334 üzenetére
Hűha... Nah most jó lenne egy nagyon okos ember aki megmondja, hogy ez miért van. Ugyanis az R600 erőssége a shader erőben van. Mondjuk a float1/2-es ps kódokat nem futtatja vmi gyorsan... Ezek szerint akkor a Crysis leginkább ilyen shader kódokból áll? Vki világosítson fel!
-
-
7600GT
senior tag
Evvel kicsit elkéstek...
-
7600GT
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #5800 üzenetére
A PS3-nak még nem törték fel a másolásvédelmét?
-
7600GT
senior tag
Valaki próbált már UT3-t vagy CoD4-t?
-
7600GT
senior tag
Szerintem itt is az lesz mint az R600 topiknál.
Egy topikot tele flamelünk aztán amikor megjelenik a kari akkor nyitunk egy újabb topikot. -
7600GT
senior tag
http://www.pcgameshardware.de/?article_id=614585
Nah ez lesz igazán költség hatékony!
Szerk.: Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Piros napos ünnep!!!!!!!!!! Sikerül linkelnem!!!!!!!!!!
Szerk2.: Kezdem megszeretni az új dolgokat! -
7600GT
senior tag
Nagyon le vagyok fáradva... Esküszöm nem értem, hogyan kell linkelni...
Egyébként köszönöm a sok segítő választ. -
7600GT
senior tag
Mert ha nem tévedek akkor az AMD hatalmas szarban van és nagyon nem szeretném ha esetleg pénzügyi problémák miatt szétmennének. Ez persze ilyen formában gondolom nem történne meg...
Szerk.:[L:http://www.pcgameshardware.de/?article_id=614538][/L] "AMD die HD2900 Pro nicht wirklich braucht"
Szerk2.:Hogy a halálba lehet linkelni? Régen még ment...
-
7600GT
senior tag
Amugy lehet, hogy nagyon olcsó ez a kártya, de a gyártási költségek ugyan akkorák...
Ilyen alapon levihette volna 230dodó környékére a HD2900XT árát...
Nem értem! -
7600GT
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #3578 üzenetére
Volt neked olyan, hogy egy vidkarit esetleg egy hétnél tovább tartottál meg?
[Szerkesztve] -
-
7600GT
senior tag
válasz
Komplikato #3185 üzenetére
Sztem legalébb 20-30%-t fog gyorsulni a kari. Ne felejtsük el, hogy még csak béta.
Egyébként egy 8800GTS 640mb-os verzióján 30fps-el futott a béta majd leszedte a srác az anizotróp szűrést, rögtön 40fps-re ugrott... -
7600GT
senior tag
válasz
szacsee #3120 üzenetére
Nagyon jól tudom, hogy valójában nem 215 wattos kajol hanem kevesebbet.
De az AMD annyit ad meg és ha a HD2900Pro-hoz 65wattal kevesebbet akkor (gondolom én naívan) nagyjából 40wattal fog kevesebbet enni sztem.
De ez csak feltételezés.
Szerk.: arpi6k:sztem ráraksz egy AC S1-et egy 12cm-es ventivel és meg van oldva.
Szerk2.: Nem is 6+6 pines csatlakozó van hanem 6+8 pines.
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
-
7600GT
senior tag
Szerintem ez a kari már rögtön használható lesz hiszen nem kell hózzá új drivert írni és nem lesznek olyan problémák mint a legtöbb új karinál.
Remélem vmi új steppinges relatíve keveset fogyasztó magot raknak bele.
Amugy kötve hiszem, hogy ez az AMD-nek megéri, hiszen ugyanúgy 700millió tranyót kell legyártaniuk 80nm-en...
Nah mindegy, mi jól járunk. -
7600GT
senior tag
[link] Ezek alapján meg 256bites lesz és én ezt tartom valószinübbnek.
-
7600GT
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #3079 üzenetére
Remélem hamarosan lesznek tesztek.
Egyébként a ut3 a HD szériának nagyon bejön. -
7600GT
senior tag
Remélem az ára novemberre lemegy 50k.
Amugy is csak akkor vennék ilyet, akkor már lehet majd tudni mi kell a Crysis-nak, Stranglehold-nak. -
7600GT
senior tag
-
7600GT
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2668 üzenetére
Jah... Az én 360wattos tápomnak van 2db 12voltos ága összesen 312 wattos tud leadni és 26 ampert. Bár az igaz, hogy ez nagyon újj modell.
-
7600GT
senior tag
[link]tudom Fudzilla de ha igaz... Huh asszem akkor egy nagyon jó középkat karit kapunk.
-
7600GT
senior tag
Lehet, hogy nevetségesen olcsó a HD2600XT de nem tudsz mondani 5 olyan játékot amiben jobb lenne a 8600GTS-nél. Nah jó azért Oblivion, Vegas, TDU, CoH, Biosock ezekben mind jobb az nVidia kártyánál, de ez csak azért van,mert az nVidia nem tette magasra a lécet.
Nekem nem igazán meggyőző a HD2600XT inkább megvárom a HD2900Pro.
A 2900Pro/Gt ugye már 55nm-en jön ki?
Szerk.: Miért van az, hogy a fent említett játékokon kívül nagyon csúnyán elvérzik?
Pl.:Gothic3, Call of Duty 2, Carbon stb...
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2562 üzenetére
Esetleg rakjad át másik PCI-E sínbe hátha abban jobban muzsikál.
-
7600GT
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2558 üzenetére
Cseréltesd ki a karit!
-
7600GT
senior tag
A számarányok stimmelnek de hogyan számítottad ki?
A VGA mélyvíz topik tényleg nagyon jó ötlet. Csak a sok flémelő hülyét nem kéne beengedni.
Nagyon örülnék ha te és mondjuk Abu85 kolléga nekiesnétek és kifiléznétek a két kártyát illetve, hogy mit lehet majd várni tőlük késöbbi játékokban. -
7600GT
senior tag
válasz
FireKeeper #2451 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy mindenből kellene még bele.
+4 Rop, +4 TMU stb... -
7600GT
senior tag
A kérdésem az lenne, hogy mikorra jön ki az R6xx architektúra előnye?
Merthogy:németék írtak egy tesztet amiben pont ezt latolgatták és arra a következtetésre jutottak, hogy ez még nagyon messze van, 2-3-4 év.
A következtetést abból vonták le, hogy a legtöbb mostani játékban 3:1 arány van a pixel shader-ek és textúrák között (bocsánat de nem tudtam szakszerűen megfogalmazni, ki lehet javítani). A HD2900XT-nek 20:1 arány lenne jó. Ez, be kell vallanunk, tényleg nagyon messze van. Vagy mégsem? Abu85 kifejtette, hogy valószinüleg ez az arány drasztikusan növekedni fog a Pixel Shaderek javára, merthogy ez a leglogikusabb út a lűtvány javításához.
Szóval a kérdés adott a választ, megkapjuk szerintem 6-8 hónapon belül. -
7600GT
senior tag
[link]
Itt már a jóslás szerint 10fps-el gyorsabb egy HD2900XTX egy 8800GTX-nél.
Nem tudom, hogy mennyi igaz ebből az egészből de ha igaz elmondhatjuk, hogy egész emészthető a gépigénye. -
7600GT
senior tag
Ide is belinkelem:[link]
Szerintem (ha igaz) akkor felkötheti az nVidia a gatyáját.
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
Ki van zárva hogy ennyit gyorsuljon csak a ramoktól.
-
7600GT
senior tag
[link]
Szomorú, de nincs ott a HD2900XL -
7600GT
senior tag
Mikor jár le az NDA a x2900xl-re meg a többire?
-
7600GT
senior tag
[link]
Dede.Mért?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest