- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Addig szabad húzni amíg meg nem süketülsz a hűtőjétől
A memók bőven bírják tovább, 2000 felett kell elkezdeni a végüket keresni.
GPU változó, átlagban 900 előtt megáll. Ellenben a Catalyst féle Overdrive qka, használj Rivatunert hozzá. AtiToolal meg csinálhatsz jobb ventiprofilt.
Én 750/2000ren toltam a sajátomat, úgy viszonylag halk is és hűvös marad. -
ez_meg_emaz
őstag
Csak azt felejtetted ki hogy mig 2900xt-t 100ért volt megjelenéskor kb, a 8800gt alapbol 50röl indul megjelenéskor. Szal ha egy 88gt-t alázo 50k-s kari jön senki nem fog anyázni, inkább örülni.
2900pro tulajoknak meg nemtom mi okuk lenne anyázni mert joval olcsobban vehették meg és kaptak egy 2900xt szintü karit. -
botor
csendes tag
Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb liszensz eddig az Unreal 3 motorra ment ki (Vegas, Bioshock, UT3, természetesen, jövőre jön a BiA 3), és ez egy viszonlag jól optimalizált engine, emellett a Radeonok hagyományosan jól teljesítenek alatta.
Egyébként én három hete újítottam gépet, és HD 2900 PRO-t tettem bele. Legutóbbi komplett gépfrissítésem még 2003-ban volt, és akkor nagyjából ugyanúgy jártam, mint most, csak vga-gyártók tekintetében éppen fordított helyzet állt elő: egy akkor jónak számító Geforce3 Titanium köré szerveztem a gépet, ám nem sokkal később az ATi alaposan bemutatkozott a Radeon 9600-os szériával. Mégis, csak jó két év múlva cseréltem le a Geforce3-asomat Radeon 9600-osra, mivel addig semmi gondom nem volt vele. Akkor
viszont a Radeon 9600-ost használtan vettem, igen olcsón, és egészen tavaly év végéig tisztességesen kiszolgált.
Valahogy így fogok eljárni most is.
-
lordring
aktív tag
Hát, nem tudom. Az én dobozomon a 3dMarkos logo sincs, a többi egyezik. A manual is egy tök általános, semmi konkrétumot nem tartalmazó vmi, még az sincs benne, hogy 2 tápkábel kell. Kicsit összecsapottnak tűnik a dolog, de a kártya tényleg bestbuy. Nem csodálom, hogy alig lehetett kapni.
-
Gaboman
nagyúr
Én még a Vistaval nem foglalkozom addig még ki nem jönnek az új gamek és azok is csak azon fognak elindulni addi marad az XP!
Volt fent Vista de nem tetszett nekem minden kicsikét lassabb volt rajta,és a DX10-es gamekben nem igazán fogsz külömbséget találni a DX9-hez képest! -
jugeen
addikt
a tesztben valóban 2 db. 2900XT lógott a tápon. túl kimerítő azért nem volt a teszt. még ők is megjegyezték, hogy a múltkori teszt során adódtak problémáik a C2D OC-vel. a terhelt fogyasztás, amit rábíztak a VX-re nem volt kevesebb, mint 542W. ez jóval meghaladja a gyári specifikációt. kiváncsi lennék, hogy az a konfig meddig maradt volna életképes.
az az egy biztos, hogy én 33A-re nem bíznám rá egy komplett konfig táplálását, amiben tuningolva van mind a CPU, mind GPU. nem beszélve az alaplap plusz fogyasztásairól, ami az emelt FSB, PLL, VCORE, VDIMM értéken következtében jelentkezik. és akkor az extrém tuningról még szó sem esett...
-
keIdor
titán
Nem szar csak a driverei.
A helyedben még várnék vele és inkább megvárnám az R650-et az fog igazán tarólni szerintem. Viszont ha sietős, akkor is inkább a HD 2900 XT. Gyorsúlni fog ez majd ha jönnek a driverek!
Hivatalos Catalyst 7.5 (8.38) Május 23.-án jön ha minden igaz, meglátjuk mennyit javúl a kari vele! (biztos fog)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest