- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mergal
aktív tag
[link] hát tényleg kéne az a driver csoda. Mert a 3870-et is veri a 8800 Gt
-
mergal
aktív tag
Hát ez a 2900GT nem tudom mire lesz jó. Azért egy 512MB illett volna rá sztem. Kicsit feleslegesnek tartom. Majd ez tölti be a 2600XT-2900Pro közötti részt?
-
mergal
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #7493 üzenetére
Villanyszámla???
Ha valaki kivasal nálatok egy héten 1-2x az többet fogyaszt mint a géped egy hét alatt.
-
mergal
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #7473 üzenetére
Valszeg sehogy azt nem is mondtam egy szóval se hogy ezzel a táppal.
Apropó crossfire-be nem fontos hogy két egyforma gyártótól legyen a kari ugye? Mert hát referencia karik. -
mergal
aktív tag
Ja és még mindig ki vagyok akadva az aprón
GTX 85k egy nap alatt -10k ment le az ára
(ez off volt)
-
mergal
aktív tag
Igaz! Kiváncsiságból megkérdeztem pár gtx-est hogy mennyiért számítaná be a 2900XT-m és durván 50k
Ahhoz képest hogy 4 hete adtam el az 1900GT-m 25k ba.... Pedig ez a kari "kicsit" más.
Ja meg az egyik azt mondja hogy 55-60 az új 8800GT, ehhez képest mennyit kérek a karimért. Gondoltam magamba hát van bajod neked is. -
mergal
aktív tag
Na most aztán van választék a felsőkategóriás karikból aprón.
-
mergal
aktív tag
Hát úgy tűnik ez a 8800 Gt nem kamu. Odaverős!
-
mergal
aktív tag
Nálam a 400W fsp-vel nincs gond. Nemsokára jön a C2D kofigom az kevesebbet eszik ugye?
-
mergal
aktív tag
válasz
banderasz77 #7369 üzenetére
Hát azért azt veszem észre hogy a Crysis demo óta ami egy hete sincs az apróhírdetésekben ugrásszerűen sok lett az eladó GTS. Furi, most akkor mégis ők vannak beszarva? Vagy ez a GT-nek köszönhető? ÉN kiállok a kari mellett. Főleg nemsokára egy e6750 el hajtogatni.
-
mergal
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #7277 üzenetére
Először én is fel voltam háborodva egy kicsit. Amint azonban láttam hogy nv karikon sem betyáros picit megnyugodtam.
Egyébként meg van még 20 akárhány nap a megjelenésig azalatt még sokmindent lehet csinálni. Gondolom nem csak ezen a fórumon van kiakadva mindenki, hanem mindenhol azt is gondolom hogy a sok negatív kritikára odafigyelnek a játék felelősei.
Ha meg nem akkor még az is lehetséges hogy majd jön valami ati driver (bár sztem ez annyira nem lesz esélyes pl. amibe azt írják majd hogy Crysis dx10 50% gyorsabb) Bár lehet ezt írják majd de nem lesz semmi javulás. -
mergal
aktív tag
Ezek után csinálhatnák már azt a kiadók vagy fejlesztők hogy pont ugyanazt a konfigot adják meg ajánlottnak amin ők tesztelték meg bemutatókra vitték stb. És akkor lenne valamihez igazodni. (ez vicc az egész)
Azért durva, szal vannak szép játékok nem ekkora gépigénnyel. Kicsit olyan mint a microsoft fligt simulator-a azok is leszarják hogy nincs gép amin fullon futna, ez van. Végülis időtálló gama lesz majd utolérjük hardverben. -
mergal
aktív tag
Kipróbáltam: 1280x1024 textura veryhigh meg az objects textura very high a többi high 20-25 FPS. Annyira nem gyorsult be
-
mergal
aktív tag
Ja majd a demo-ban. Egyébként meg 1600x1200 ba a 23 FPS nem is rossz
Nyugi az FSX-nél szebben fog menni
-
mergal
aktív tag
Pénteken Crysis demo! Próbálgathatunk.
-
mergal
aktív tag
Kipróbáltam a Hellgate London demoját. Minden max 1280x1024 be szűrőkkel 75FPS se több se kevesebb. Mondjuk nekem egyáltalán nem tetszik ez a gama, azt hittem más lesz. Szinte már gagyi.
-
mergal
aktív tag
Bioshock dx10-ben 1280x1024 minden maxon 30-65 FPS. Olyan mintha erre a két értékre belőtték volna se 30 alá se 65 fölé nem megy nálam. 7.10 driverrel.
-
mergal
aktív tag
Láttam hogy elég sokan használtok 4gb ramot. Tervezek én is ennyit csak nem tudom hogy megvegyem e a 32bites vistámhoz.
-
mergal
aktív tag
Feltettem a Vistát. Hosszas agyalás után. Olyan gondom van hogy elindítom a bioshock-ot, elindul, de aztán rögtön megáll fekete kép és program nem válaszol.
Mi lehet a gond? -
mergal
aktív tag
Ha a steam mappát átmásolom másik particióra akkor újra le kell szednem mindent? Csak azért írom mert ide jön válasz Steam topikot nézve ott havonta egyszer jönne. Köszi és sorry!
-
-
mergal
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #5574 üzenetére
Lehet csak a hang miatt mert most ezzel a High definition audio bust nem tudom telepíteni és lefagynak a programok.
-
mergal
aktív tag
Kell az episode 1 a 2 letöltéséhez. Nekem az sejna nem volt meg ezért egy oldalról le lehet szedni 2db filet ami engedni letölteni az ep2-őt. Akinek kell keressen privibe.
-
mergal
aktív tag
Valakinek lejött a Hl episode2? Nálam még mindig áll.
-
mergal
aktív tag
Valaki le tudta már szedni az episode2? Nekem már tegnap este óta Downloading 40% áll és ha ráklikkelek akkor a server busy üzenettel jön. Gondolom ez normális így a megjelenés másnapján csak kérdem hátha én bénázok.
-
mergal
aktív tag
válasz
banderasz77 #5349 üzenetére
De ez a 7.9 nem nagyon új. Már egy hete fenn van nem? Vagy lehet már több is.
-
mergal
aktív tag
Nálam még az van az episode2 nél hogy not yet released. Max letölteni lehetne de túl zsúfolt a szerverük. Jön már csak restart kellett a steam-nek.
-
mergal
aktív tag
válasz
greatchaos #5216 üzenetére
Szia! Nálam megy egy 400W- FSP táppal. Szóval szerintem elég neki a 400W ha normális táp. Az aláírásodban levőt nem ismerem.
-
mergal
aktív tag
Na kiprobáltam a Team Fortress-t
Vicces gama!!! Tetszik nekem
-
mergal
aktív tag
Az adaptív vonalsimítás az milyen opció? Ti használjátok? Nálam ki van kapcsolva.
-
mergal
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #5075 üzenetére
Aha így 2x úgytűnik nem csinálja!
-
mergal
aktív tag
válasz
juliabrilke #5069 üzenetére
Betettem linkbe.
-
mergal
aktív tag
válasz
juliabrilke #5067 üzenetére
Igen működik. [link]
-
mergal
aktív tag
fanatikus lettem
-
mergal
aktív tag
6+8 at használok. Igazából nem tudom hogy nálad miért nincs. Mondjuk guru3d ről ha töltesz le egy új rivatunert sztem azzal menni fog a tuning. Mondjuk nem probáltam de rivatuner nekem mindig bevállt. Ezt meg nem akarom húzni mert minek, így se akarja a procim utolérni.
Más: Minden játék szépen megy 1280x1024 max minden AA AF 8-8. Fearnél meg Bioshocknál is észrevettem hogy olyan mint ha néha akadna ilyen nagyon picit, tényleg nem zavaró meg az FPS szám sem esik le. Ez azért van mert a procim kevés hozzá? 2950Mhz megy eddig. Vagy a vga-t kéne húzni, (ezt nem hiszem), vagy driver miatt van?
-
mergal
aktív tag
Utálom amikor ilyen béna vagyok!! Beírtam a 3dmark06.exe -nosysteminfo Így kell? Csak mert ezután jön a program társítása ablak.
-
mergal
aktív tag
Na háát a Settlers 6 na ez szépen szaggat! (jó lesz)!!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Na összeraktam a gépet. Megy faján Bioshock, Medal eddig csak ezeket probáltam a 7.9 javítása van fenn.
Az miért van hogy a 3dmark 06 nem akar indulni? Annyira scanningeli a gépet hogy elfelejt válaszolni.
Vagy ne szarakodjak vele úgy se irányadó?
Catalyst control center szerint 51 fok alapon. Ez normális ugye? -
mergal
aktív tag
válasz
Gaboman #4605 üzenetére
Hát meglássuk. Sajna kitakarítottam a pénztárat. Mondjuk nem akarom a procit nagyon megcibálni, csak amennyit alapfeszen enged. Egy ideig elég lesz minden gamára ez a kari nekem az tutti kihajtás nélkül is. Úgy is csak 1280x1024 be tolom.
Más: Blackbox már vili. 3dmark06 al ahogy olvastam nincs sok értelme küzdeni mert nem valós pontokat ír. Ez driver gond miatt van? Azért a gamák mennek szépen ahogy olvasgattam itt.
Az a kisebb csatlakozo a tápnak: van egy olyan átalakítóm azt kell használni? Kár hogy nem vagyok a gépem közelébe. Úgy rémlik mintha a tápomon nem lenne olyan csatlakozó alapból, csak a szélesebb azt használtam az 1900GT-n is.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Hozzájutottam én is egy 2900Xt-hez. MSi a "kicsike". Sajna csak holnap tudom összerakni. Megnézegettem és láttam hogy a tápcsati mellet van még egy csatlakozó. Az mi? Rá kell kötni azt is? Illetve a dobozon van egy black box matrica: Hl2 episode2 Portal, meg TF2 van rajta. Ezeket majd le tudom tölteni? Mert cd-ből csak egy msi lemez van a dobozban.
Am2 5200+ lesz alatta meg ami alul van. REmélem a táp elbírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest