- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hehehehe
tag
válasz
Ragnar_ #2688 üzenetére
nahjah...mondjuk akkora nagy gond sztem nincs mer ahol az ati gyengebben teljesit ottis siman jacchato a dolog.max nem 100fpsed lesz hanem csak 70 vagy ilyesmi.kesobb meg mire jonnek azok a jatekok amik tenyleg megizzasztanak, csak megirjak a drivert hogy kicsit jobban hasitson
-
hehehehe
tag
válasz
Ragnar_ #2681 üzenetére
ha kicsit visszaolvasol, abu kifejti hogy a kari architekturaja fenyevekkel elobb jar mint a gef88asoke, az mas kerdes hogy nemtudtak hozza egy normalis drivert irni.elvileg siman kene hoznia a dx9 teljesitmenyt dx10 alatt is ha nem tobbet.aztan hogy most a drivert megcsinaljak valaha ertelmesen vagy sem az mar jo kerdes.ha igen akkor lesz egy gyorsabb kartyad mint az ultra.ha nem akkor meg egy lassabb mint egy gts.ez am a dilemma
enis most vagyok vasarlas elott es elhiheted enis szenvedek rendesen...
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
Drizzt, Rocket:
7600GT jah olvastam hardwareOC-n is az egyik hozaszolasat, latom hogy ert hozza, gondolkodom is az hd2900xt-n, de en laikus annyit latok hogy jatektesztekben gef88gtx megveri az 2900xt-t mondjuk az esetek 80%ban. sot neha az ati eleg durvan elverzik nehany jatek alatt...lehet hogy fejlettebb architektura, de erted mi a problemam ugye? nah de remelem Abu majd helyretesz itt engem nehany dologban -
hehehehe
tag
adna valaki valami infot errol a texture leakrol? nem lattam meg sehol sem..esetleg egy link vagy valaki leirhatna
epp graf kari vasarlas elott allok es eddig ugyvolt hogy 8800gtx de ez most kicsit megijesztett...
johet priviben is, hogy ne offoljunk nagyon
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest