- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
hehehehe #2677 üzenetére
Nah ez az , dx10 alatt nem vmi jól teljesít. A 320Mb-os GTS jobb kb. 10%-al , és olcsóbb is. Ez itt a dilemma. Most már nemsokára lesz jelentősebb különbség a dx9 és dx10 gamék között. Én legalább 1 évre tervezem a VGA-t, és nem lenne jó , ha a mostani karimon tapasztalt sebesség lenne megint kb. 3-4 hónap múlva , mikoris dx10-et használok. Ugyanis a mostani karim megy kb. annyit dx9-ben , mint a 2900XT dx.10-ben.
[Szerkesztve] -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hehehehe #2625 üzenetére
Magas memóriaigényű játékokban megtelik a memória. Ilyenkor leesik a sebesség 1-2FPS-re, majd idővel ismét felgyorsul. A COH D3D10 patchel elég sűrűn előhozza a problémát. Az összes GF8800 érintett (nyilván kevés memóriával hamarabb érzed meg a hibát). A TPC futószalagok és a ROP egységek asszimetrikus kiépítése a valószínűsített ok. Ennyi. Javítás: When it's done. Addig lépj ki a játékból és vissza.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hehehehe #2630 üzenetére
Már a legújabb játékokban is 8800GTX fölött van. A D3D10-ben még driver nincs kész azért lassú. A szűrőkkel van problémája. Az MSAA az elég lassú, de az új játékokban úgy sem lesz, szóval az nem gond. Az AF akkor gyors, ha optimalizált szögfüggő algoritmust használsz.
Szerintem simán megéri. Én a Linux miatt vártam. Már egy éve csak halasztom a vásárlást. Ha október közepéig nem lesz új nV kari akkor én is a HD2900XT-t választom. -
Drizzt
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest