- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
hehehehe #2677 üzenetére
Nah ez az , dx10 alatt nem vmi jól teljesít. A 320Mb-os GTS jobb kb. 10%-al , és olcsóbb is. Ez itt a dilemma. Most már nemsokára lesz jelentősebb különbség a dx9 és dx10 gamék között. Én legalább 1 évre tervezem a VGA-t, és nem lenne jó , ha a mostani karimon tapasztalt sebesség lenne megint kb. 3-4 hónap múlva , mikoris dx10-et használok. Ugyanis a mostani karim megy kb. annyit dx9-ben , mint a 2900XT dx.10-ben.
[Szerkesztve] -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hehehehe #2625 üzenetére
Magas memóriaigényű játékokban megtelik a memória. Ilyenkor leesik a sebesség 1-2FPS-re, majd idővel ismét felgyorsul. A COH D3D10 patchel elég sűrűn előhozza a problémát. Az összes GF8800 érintett (nyilván kevés memóriával hamarabb érzed meg a hibát). A TPC futószalagok és a ROP egységek asszimetrikus kiépítése a valószínűsített ok. Ennyi. Javítás: When it's done. Addig lépj ki a játékból és vissza.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hehehehe #2630 üzenetére
Már a legújabb játékokban is 8800GTX fölött van. A D3D10-ben még driver nincs kész azért lassú. A szűrőkkel van problémája. Az MSAA az elég lassú, de az új játékokban úgy sem lesz, szóval az nem gond. Az AF akkor gyors, ha optimalizált szögfüggő algoritmust használsz.
Szerintem simán megéri. Én a Linux miatt vártam. Már egy éve csak halasztom a vásárlást. Ha október közepéig nem lesz új nV kari akkor én is a HD2900XT-t választom. -
Drizzt
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Légies iPhone halvány színei
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest