- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Tuco Ramirez #9046 üzenetére
Ezek a megoldások nem vagy-vagy alapúak, hanem szimultán megvalósítandóak
... A kérdés már csak az hogy milyet és honnan, ill. hogy lesz-e pénzem korrekt tápra, vagy egy sima vga-táp lesz a kiszemelt? Akárhogy is, pár óra és eldől. Addig is kipróbáljuk a kártyát egy 650 w-os förmedvénnyel.
-
Silenzio
addikt
válasz
Tuco Ramirez #9044 üzenetére
Nos, 700/900-on is lefuttattam a tesztet, grafikahiba nem volt, se fagyás, de "csak" 500 pontot nőtt a teljesítménye, amit én már a tápnak tudok be. Merthogy többször előfordult az az érdekes jelenség, hogy 1-2 másodpercre beállt a kép, vagy indokolatlanul leesett az fps, mintha "swappelt" volna a vga. Lehet hülye vagyok hozzá, de szerintem igencsak ingadozó lehet a kártyának átadott teljesítmény. 2 dolgot teszek ezután:
1. Nem tuningolok pár napig.
2. Ebben a pár napban beszerzek egy bicósabb tápot. -
Silenzio
addikt
válasz
Tuco Ramirez #9040 üzenetére
8600-om is ilyen volt. Indításkor állati hangos, aztán a driver leszabályozza. A hűtés is hasonló a 8800 Gt-hez, csak kicsit egyszerűbb.
Ez a 2900-as meg bár hangosabb, egész kellemes hangja van (30%-on), olyan "friss", magasabb ventihang. 8050 pont lett alapórajelen 06-ban. Bár egy ízben másfél másodpercig állt a kép. Lehet a táp kavar be mégis... Nem swappelt, 4 giga rammal nincs oka. Kis tuning és kiderül baj van-e a táppal. Ez az eredmény amúgy sztem szinte semmivel sem rosszabb mint egy 512 bites alapon (2600-on hajtott X2-vel ugyebár)...
-
banderasz77
addikt
válasz
Tuco Ramirez #8594 üzenetére
Igen. De nemsokára ez is megkapja a vizesblokkot. Most már tényleg megérdemli.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #8286 üzenetére
Köszönöm,állítólag ha a procit még jobban húznám akkor a Min FPs még jobb lenne.
Beállítások
Ami Egyénin van az van VeryHighon.
És igen AA/AF off. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #8280 üzenetére
Nekem semmi gondom vele!
1024x768 4opció Very High a többi High és vígan el vagyok vele,30-45 közötti FPS produkál.
Egy helyen volt ez a megingás 21-22FPS-re de a többi helyen szépen megy!
Inkább a Memmória kellene még hozzá 1GB mert a 2GB nem teljesen elég neki. -
DonSüti
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #8089 üzenetére
Hát az ATItool-al próbálkozok de nem tudtam megnézni hogy hány fokra melegszik fel:S
Most próbáltam a NFS ProStreet-et is de az sem hagyta hidegen, sőt talán még melegebb lett -
Gyuri27
félisten
válasz
Tuco Ramirez #7808 üzenetére
Persze, hogy lesz az még olcsóbb is a 3000-k miatt.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7722 üzenetére
Ugye,ugye nem minden ám a látványvilág,nem azt fog igazán a géphez kötni.
De az a gépigény ide vagy oda akkor is túlzás szerintem,annyival azért nem szebb hogy 2xakkora gépigénye legyen. -
banderasz77
addikt
válasz
Tuco Ramirez #7669 üzenetére
Na igen, ezért sem akartam nagyon mondani. De ha lesz +15-25%, ami azért reális, és mindíg ez jött ki, hogy a beígért gyorsulásnak a fele realizálódott, akkor már tök jók vagyunk.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Tuco Ramirez #7514 üzenetére
Azért a parallax mapping nem olyan rossz , a keréknyomoknál , meg a kiemelkedő kavicsoknál. Az érezhető FPS esés megvan dx10-ben is ugyanúgy.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7516 üzenetére
Az igazi nagy ágyut majd most adja csak ki az ATI-is!
Mert nemsokára érkezik a 9800GTX és erre az ATI-nak is kell válaszólni valamivel! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7514 üzenetére
De nem is a GTX ellenfelének van szánva,hanem a GTS640-nek azt meg verte elég szépen!
És nyakamat rá hogy amelyik game nem teljesen NV-re van írva az újaknál is beleértve,ott is jobb a legtöbb esetben nála az XT. -
Ragnar_
addikt
válasz
Tuco Ramirez #7511 üzenetére
Nem is beszélve arról , hogy a dx10 efekteket (very high) simán meg lehet jeleníteni XP alatt. És itt van hamarossan a dx10.1
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7489 üzenetére
Amit most néztem meg kicsikét érdekes,én csak annyit mondanék hogy aki a 2900XT és Pro karikat jó sebeséggel akarja futtatni akkor az a Vista helyett XP használjon.
A 2900-as széria nincs kibékülve a Vistával viszont az XP tényleg kemény ellenfél,sőt még annál is jobb!2900XT teszt
Konkluzió:
A kipróbált tizenegy játékból hétszer megverte a vele egy árban lévő GeForce 8800 GTS 640 MB-ot, a 320 MB-os változatot még többször, és néhol a nagy GeForce 8800 GTX-et is megszorította, sőt akadt pár olyan eset is, amikor legyőzte. -
RuSSY
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #7464 üzenetére
Hello gigabyte ip35ds3 e6750, de egyértelműen nem visszafogja valami hanem hibás a kép, villog ilyenek, olyan mintha driver hiba lenne, de ugye a 7.10 október 13-adikai, lehet az újabb már javítani fogja, de a sebesség akkor sem fog nőni, szerintem sokkal, pl dx9-be minden maxon minden bekapcsolva 80-100fps, dx10-be lesz monjduk 15, nagyon gondolkozok egy 8800gt-be, mert torony magasan veri mindenbe
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7387 üzenetére
Igen ez van csak szomorú hogy ilyen megtörténhet,veszel egy közel 100E Ft-os kártyát és csak nézel hogy most mi is van,jó nekem 1280x1024-ben high-on szépen megy,de akkor is!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7384 üzenetére
Ez az ami szomorú hogy ilyen programot ki mernek adni!
Annak meg csak örülni tudok ha lesz elöbb is! -
korner83
tag
válasz
Tuco Ramirez #7324 üzenetére
Ott a pont, egyetértek minden szavaddal!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7324 üzenetére
Én ezt mindet aláírom hogy a GT jobb mint a többi csak akinek már van Pro és XT kártya annak nem érdemes lecserélni rá!
Ennyi az én véleményem! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #6973 üzenetére
Az biztos ha a single demo is ilyen lassú lesz akkor jól megetettek minket a jövőbeli gamek gyorulásával!
Én is azért vettem ezt a karit mert hogy az újabb gameknél sokkal jobban fog szerepelni! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #6002 üzenetére
Hát az Core2 E6750 nagyon jónak tűnik!
Mindehol elveri a 6000+-ot valahol nagyon sokkal de egy,két helyen csak kis külömbség van! -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Tuco Ramirez #5815 üzenetére
100 körül, egy hónapos
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #5817 üzenetére
Hát az hogy a hűtője elég zajos illetve van fogyasztása az kétségtelen, de akit ez nem nagyon zavar annak felesleges (?) váltani újabbra, mondjuk az is igaz hogy ha jó áron meglehet tőle szabadulni és olcsóbban megvenni az újat akkor van értelme, csak szerintem nem lesz könnyű eladni, nameg pontos árat se lehet még tudni az újról.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #5815 üzenetére
Hát ezaz hogy ha mások is így gondolkoznak akkor..
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #5679 üzenetére
Nem védem én egy cseppet sem,mindig azt veszem ami jobban tetszik most valahogy ez jött be jobban!
Én nem versengem egyik karesszal sem ha jobb a GTS vagy a GTX akkor is ez marad,remélem jól döntöttem amikor ezt választottam!Miért nem igazolódott be akkoriban amikor azt mondtam hogy simán lesz olyan jó mint a 640-es tesó,1600x1200-ig szinte mindenhol ugyanugy teljesít,és annál nagyobb felbontást már kevesen használnak!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #5673 üzenetére
Nem pont egy GTX tulajra gondoltam mint amilyen te is vagy!
Szerintem itt inkább az XT GTS között döl el a versengés! -
joca1
tag
válasz
Tuco Ramirez #5650 üzenetére
valamelyik forumon olvasgattam de fogalmam nincs már,hogy hol. de ezt különben sem én állitom hanem csak olvastam.de mindenesetre tényleg jó lenne már egy új 3dmark.
-
PPSH
őstag
válasz
Tuco Ramirez #4446 üzenetére
kossz hogy mondod nekem is az van
-
elit_hun
őstag
válasz
Tuco Ramirez #4446 üzenetére
De a HD2900pro-t is lehet...nem is akárhogy
De +0ft-t szerintem megér a nagyobb Vmem+kicsit fejlettebb architektúra
-
joshua7
veterán
válasz
Tuco Ramirez #3204 üzenetére
Nálam a tavalyi év fps-e a CoJ. Speciel jobban tetszik, mint a Bioshock. De persze ízlések és pofonok.
-
Patrick
addikt
válasz
Tuco Ramirez #3204 üzenetére
Én nem feltétlen értek egyet ezzel
Sztem nem eléggé optimalizáltak...
-
he7edik.
addikt
válasz
Tuco Ramirez #3019 üzenetére
Úsznánk a boldogságba
Amúgy qrv@ jó ötletde mintha Rudinak is volt valami hasonló topikja
de elhalt hamar
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #2976 üzenetére
Mert, ha még mindig csak az X1950 lenne a legerősebb cuccuk a piacon, akkor mindenki kiröhögné őket rendesen, ha az ellenfélnek van dx10-es termékcsalád, akkor neked is kell, vagy a piacon halott vagy.
Amúgy attól függetlenül, hogy az architektúrája ''domboríthat'' később, szerintem nem lesz valami nagy cucc, legalábbis ahhoz az kéne, hogy a textúrázás ne nagyon menjen a mai szintnél sokkal előbbre, én pedig nagyon remélem, hogy fog. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Tuco Ramirez #2980 üzenetére
Kb. fején találtad a szöget. Ez a problémájuk. Illetve az, hogy nem várhatják el egy átlag informatikával nem foglalkozó emnbertől, hogy tudja melyik lesz a jobb technika a jövőre.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Tuco Ramirez #2976 üzenetére
Rossz helyen kopogtatsz én nem vagyok ATi mérnök.
Az ATi-nál, a fő fejlesztési elv, hogy megpróbálják olyan rugalmasra tervezni a rendszert amennyire csak lehet, még akkor is ha a jelen kor követelményei alatt gyenge lesz (azt valják, hogy azokat a játékokat erőböl úgy is hozza játszható szintre). Így tervezték az x1800-at is és az Oblivion illetve az UE3.0 alatt mindegyik GF7-et behúzza. -
Def26
félisten
válasz
Tuco Ramirez #2822 üzenetére
Hát igen, a táp cserét nem írta. Az még tartogathat meglepetéseket.
Ma 3 órát nyomtam a Medal of Honor Airborne -al és elég jól szerepelt a kártya. Minden fullon 1280x1024 (sajna még crt monitorom van), meg sem rezzent, tökéletesen vitte.
22 fok volt a lakásban...
[Szerkesztve] -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Tuco Ramirez #2488 üzenetére
Lényegében igen. A driver akkor kiforrott ha kihajtja a GPU-ból maxot. Túl sok betekintésem nincs az AMD driver részlegére, de annyi látható, hogy a WDDM és a D3D9 kezelése jól működik, de a D3D10-es driver rutinok elég gyengék még, voltaképp csupán optimalizálások vannak többnyire a megjelent D3D10-es cuccokra. Amint jön egy új cucc a sebessége az R600-nak addig nem lesz meggyőző, míg nem lesznek optimalizálások, vagy általánosan jól működő driver rutinok. Tovább bonyolítja a dolgokat az R600 VLIW architektúrája. Elég nehéz egy VLIW chipet kezelni, mert a párhuzamosítás és az ütemezés nagy része a complierre marad, vagyis a rendszerprogramozókra hárul. Ezt úgy képzeld el, hogy a G80 (szuperskaláris architektúrája) kap egy csomó utasításszót amit egy bonyolult hardver még a végrehajtás előtt megfelelő sorrendbe rendezz. Ez a hardver meglehetősen nagy hatékonysággal működik. Az R600-nál ilyen nincs. A párhuzamosítás feladata a fordító programon van (tehát minden a rendszerprogramozóktól függ). A fordítónak tökéletesen ismernie kell az R600 felépítését, hogy jól rendezett optimalizált utasításszavakat alkosson. A hardver és a szoftver viszonyában minél magasabb szinten kezelünk egy problémát annál egyszerűbb a chip felépítése, de sokkal nehezebb lekezelni a feladatot mivel az emberi hibatényező is felüti fejét. A VLIW rendkívül hatékony elvekre épül, de nehéz a rendszer programozhatósága és kezelése.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Tuco Ramirez #2459 üzenetére
Elszámoltad magad a GF6800 májusban volt 3 éves. Minden VGA-ra igaz az a képlet, hogy 3 időszaka van a felfutási, úgymond tombolási és a lefutási. A csúcskategóriás karinál kb. 1 év egy időszak. Az R600 most tart a felfutási időszaknál, és jövőre tombol, majd 2009 kezdi el a karrierjének a végét. A GF8800 speciel most tombol és a karrierje kb. 1 év múlva ér végett.
Ha a köv. generációra lecseréled a karit akkor egyértelmű, hogy GF8800-at vegyél, de ha minimum másfél évig megtartod akkor már a HD2900XT a nyerő. -
SzlobiG
félisten
válasz
Tuco Ramirez #2459 üzenetére
Kilehet húzni, de ha olyan igényei vannak az emberkének mint nekem, hogy 1280X1024-be Highon mennyenek az új a játékok, akkor nem fogja kihúzni még 2évig se, ezért is váltottam le a jóöreg X1800-at.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Tuco Ramirez #2455 üzenetére
A melegedés az előny a GF8800-hoz képpest. Az Ati karija 75°C-ra van belőve, és a legjobb benne, hogy szigetelt rendszer és kifelé nyomja a meleg levegőt. A gép belső hőmérséklete általában kisebb HD2900XT-vel, mint GF8800 karival.
Tekintve, hogy a csúcskategóriás rendszerek élettartama kb. 3 év szokott lenni a megjelenéstől számolva, így ténylegesen gyorsabb majd valamikor jövőre lesz, de ez függ attól, hogy mennyire drasztikusan emelik az ALU:Tex arányt. -
SzlobiG
félisten
válasz
Tuco Ramirez #2455 üzenetére
Szerintem ameddigra kihozza az erejét már elavult kártya lesz ez sajnos.
Én abba bíztam, hogy már a Bioshock, vagy az Airborne jobban fog menni mint G80-al, de nem. Már cska a Crysisbe bízok, hogy ott jobb lesz.
Ettől független nekem nincs bajom a kártyával nekem megfelel, de Nv-nél van az előny még mindég.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
Tuco Ramirez #2440 üzenetére
Nyitva a 89GS/GT/GTS elnevezés, ebbe valszeg csíkszélességcsökkenés + órajelnövekedés és a streamprocik számának variálása (64/96/128) fér bele, talán memóbusz is lesz variálva (256/320/384). Egy 600/1800 körüli 128US/384bit 8900GTS jó áron kis fogyasztással okozhat kellemetlenséget Atiéknak..
#2441 Drizzt
A 21''os CRTm 1600x1200 Winben használhatatlan a miniatűr betűk miatt, emiatt 1152x864ben megy. Valszeg 22''nál maradok emiatt majd, annyira nem lehet zavaró. Rendelés előtt jól megnézegetek egyet-kettőt a tecsóba',aztán eldöntöm, hogy mennyire zavaró és/vagy mennyire nem.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #2440 üzenetére
8800Gt-ről hallani néha egy-két elsuttogott szót, nameg persze 9800 GTS-ről, de az nyilván 400-450 dolcsi körül fog kezdeni.
-
válasz
Tuco Ramirez #2109 üzenetére
2-3 év alatt sok víz lefolyik a Dunán
egyébként én most a Rage-re gyúrok, ami nagyon is menni fog XP-n
-
válasz
Tuco Ramirez #2107 üzenetére
Na ezért nem hiszek a szintetikus teszteknek, se a jóknak, se a rosszaknak. Mondjuk annyit adjunk meg a 8800GTX-nek, hogy akkor az aktuális csúcskártya ATI volt, a 7900GTX-re majdnem ráduplázott.
DX10: hát igen. Bár nálam a legnagyobb akadály nem ez lesz, hanem az, hogy nem szeretnék Vistát közelről látni -
válasz
Tuco Ramirez #2104 üzenetére
Tuco Ramirez
FUD = Fear, Uncertainty, Doubt. Magyarul rémhírMás szóval egyetértünk - szerintem sem lesznek (sokkal) rosszabbak a 8800-asok, mint az ATI high end kártyái. Kissé megkavarta az embereket a 8800-asok katasztrofális teljesítménye a tiszta vertex és tiszta geometry shader tesztekben - erre személy szerint a következő elméletem van: [link]. Kicsit légváras, viszont kitűnően magyarázza a teszteredményeket
SzlobiG
Ha a játékgyártók nem nagyon óvatosan közelítik meg a kérdést, akkor szerintem is kalap/kabát a 2600-asoknak DX10-ben. De azért ők sem a saját zsebük ellenségei... Kíváncsi leszek. -
SzlobiG
félisten
válasz
Tuco Ramirez #2104 üzenetére
Gondolom fudzillás hírre.
Nem csak a 8600-osok hanem a HD középosztály is elfog vérezni... -
válasz
Tuco Ramirez #2099 üzenetére
A 8800-asok esetében ez erősen FUD szagú. A 8600-asok szerintem nem fogják elbírni az extra terheket. De biztosat csak akkor tudunk, ha végre lesz egy normális DX10-es játék.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Tuco Ramirez #1930 üzenetére
Nekem is 26-os LCD Tv-m van még is tud 1920X1080-t HDMI kábelen.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #1680 üzenetére
Amint kijön szerintem el is fogom adni a 8800Gts320-at, amíg még majd lehet relatív jó pénzért, aztán benevezek egy 9800Gts-re, legalábbis most ez volt a tervem. Mondjuk még meg sincs a 8800-am.
-
Komplikato
veterán
válasz
Tuco Ramirez #1680 üzenetére
''Hűha... ha tényleg ilyen lesz az új NV csúcskártya, akkor megint fel lesz adva a lecke az AMD-nek''
Ha Abu-nak igaza van a G92 topikban kifejtettekkel, akkor éppen, hogy nem. Ugyan is HA van valóságalapja, akkor elmozdulnak a tesszeláció és párhuzamos feldolgozás felé, mint az ATI HD sorozat, és ebben az esetben ami jól fog futni DX10 cucc G92-ön és ATI-n, az keményen szaggatni fog GF8 szérián
Vagy a B eset, hogy a nagy újítások ellenére GF8 ''tudására'' fejlesztet programok lesznek, és azok G92-n se nagyon fognak jól menni. -
Sawa_1
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #1675 üzenetére
Szeretek eszmét cserélni, szal semmi gond.
''1. A 8800-asok gyári referenciahűtője nem szorul cserére, csendesen és jól teszi a dolgát. Persze van, akinek szimpatikusabb a HR-03, de ez ízlés dolga.''
Én eddig másként tudtam, de lehet, hogy valaki csendesnek találja. Viszont a HR-03 állítólag elbír passzívan egy GTS-t, tehát amiatt is érdemes feltenni (nálam pl. a zaj kritikus tényező, szal mindenképp tenném, vagy vízhűtés, na meg ott a tuning is, amit a gyári hűtő nem tudom hogy bír).
''2. A 320MB-os GTS-nél a jelenlegi játékok többségében valóban gyorsabb a HD2900XT, de nem annyival, mint amennyivel drágább is annál.''
Úgy láttam, hogy magas felbontáson durván elvérzik a 320-as, én pedig olyanokat szeretek használni (a monitorom 1920*1200-as). A 640-as helyett pedig inkább 2900XT, ebben gondolom egyetértesz. A GTX pedig jó vétel, de mint írtam, 3d gondok vannak, és ez alatt nem a játékokra gondoltam, ha nem volt tiszta, hanem 3d-s alkalmazásokra, pl Cinema 4d, Maya, ahol komoly gondok vannak, a cgtalk fórumon sok szó esett erről. Mivel ez a munkám, a 8800-as széria most nekem ki van zárva.
''valótlanságokat akkor sem illik írni''
Ezen nem kicsit mosolyogtam, nyilván nem szándékosan hazudozok itt a fórumon, max rosszul tudok valamit.
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
válasz
Tuco Ramirez #1618 üzenetére
A csúcskarinak a nevében is benne van,hogy kompromisszumok nélkül lehet vele játszani.
A jelenlegi fejlődést figyelembe véve kétlem, hogy ezek a karik 1 év múlva képesek lennének a játékokat max grafikán tolni.
A kukát azért erősnek tartom! -
sharKBITE
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #1396 üzenetére
Egyébként egy haveré a 2900XT. De egy Seasonic 430-as táppal ( és az én konfigommal ) simán elszaladgált az XT bármilyen játék mellett, úgy hogy a táp ventije még föl se búgott, és csak langyos levegőt fújt. Nála kevesebbet eszik a proci is ( A64 3000+ ), fele annyi ram van (bár ez nemigen számít) és bár két dvd-romja van, szerintem a kisebb proci valamennyire kompenzálja a két táp közti különbséget. A 350-es BS a 12V-os ágain 10 és 15A-t tud leadni. Egyelőre a srác még nem tud más tápot venni ( talán csak egy hétmúlva ), szóval az a nagy kérdés, hogy amíg nem vesz nagyobbat, addíg játszhat-e nyugodt szívvel?
-
Dot
őstag
válasz
Tuco Ramirez #1355 üzenetére
THX!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest