Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Jön valami felsö kategoriás ujdonság beláthato idön belül?Az uj karik közül a kisebb gyártástechnologia miatt nem lesznek magasabb orajelesek? Valami olyatt láttam h 850mhz-n megy majd a gladiátor azt pedig egy picit keveslem , habár a shadert nem tudom.
Érdemes megvenni a pro-t még mindig vagy inkább várjak az uj csucskategoriára? -
Mozso26
senior tag
Figyuzzatok ha lecserélhetném a 8800gts-met 320mb-os teljesen ráfizetésmentesen söt... egy 2900pro-ra akkor megtegyem?
A másik meg h miért nincs még senkinek amikor már kiskerben is lehet kapni 63k?
-
Mozso26
senior tag
Tesztprogi dx10-re még én is csak most töltöm[link]
-
Mozso26
senior tag
A texturázás azért nem fejlödik mert a videokari memoriája nem képes nagyobb sebességre?Ha igy van ezt értem ,de szebb játékok azért lehetnek mert kidolgozottabb árnyékok lesznek? A jatekok pont a texturák minöségétöl lesznekk szebbek nem? Lásd STALKER.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
Gaboman2 #2969 üzenetére
Nekem is lesik 20-25fps-re de érdekes modon nem jatek közben hanem mikor kiugrik a gépböl az ejtöernyövel landolás elött majd mindegyik pályán, utána már 50-100fps között szalad maxon.
Ti hol állitottátok a szüröket mert én nem találtam a jatek optionsába, és az tuttomal azt jelenti h hiába álitjátok be a driverben akkor sem támogatja a motor.Vagy rosszul tudom?
Még valami dx10?????????Azt meg hogy?Nekem vista van fönn akkor automatikusan dx10????
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Hali mindenki. Vista alatt dx10-ben csak 60mhz-en ohajt menni a legujabb nv vista driverrel a 163.44 aszem.Ezen felül még mindig 256 mb-nek látja a 320 as karimat. Ezekre esetleg van valami megoldás.
-
Mozso26
senior tag
Srácok kijön valami ati kari ami hozza a 2900xt teljesitményét csak halkabb és 55-65 nm-s gyártással készült?Ha igen mikor és kb mennyiért?
Mostanra már érdemes szerintetek lecserélni a 8800gts-t(320) ati-ra? -
Mozso26
senior tag
válasz
SzlobiG #2600 üzenetére
off-nak akartam.Üdv néktek jobarátaim azért nektek irok mert szerintem itt a ph-n nektek van a legtöbb sütnivalotok, és az alaplapos topikban szarnak a fejemre.Majd minden harmadik win inditás közben vagy után kékhalálozik a gépem utána windows normál modu inditása és minden rendben.Az xp-utána már teljesen stabil. A tápot már kicseréltem.pls ötleteket a ramnak 1.9 voltot adok a procnak 1.4-et a gép nincs meghuzva 7*400mhz proc és 5-5-5-12 ram. Azota feltettem egy vistát és kicseréltem a ramokat de semmi. A mai bekapcsolásnál is kékhalál.
Arra gondolok h vagy az x-fi miatt vagy esetleg a fear punk bustere kavar be tegnep még jo volt a fear hangja de mára teljesen eltorzult szétesett.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Vista dx10 bioshock alatt nem müködik a Fraps kérnék szépen egy db linket ahol müködö frapsot találok.
-
Mozso26
senior tag
Egyszer irok be valami jot nektek és nem is reagáltok. Akkor maradok a fikázásnál.
2519# asszem
-
Mozso26
senior tag
Nyalok nektek is egy kicsit mivel nem vagyok sem Ati sem Nv párti.30000 pont fölött a 3dmark 06-ban az ati-amd:[link]
-
Mozso26
senior tag
Ezt a tesztet látátok már:[link] Nem kamu? Hogy hogy a 320 gts elveri az xt-t dx 10-ben? Most komolyan kérdézem nem gunyolodni akarok de annyi mindent láttam hogy lehet ez?
-
Mozso26
senior tag
Nem gyorsabb
, és a jövöt illetöen meg ne találgass. Egyenlöre a jatekok nv logoval indulnak és amig ez nem változik én nyugodtan alszom a babakocsimba.
És ha nem vennnétek észre én csak segiteni akarok , mivel jelenleg is a béka segge alol kellet kikaparnom ezt a toppikot hogy ide tudjak irni ilyen kedveseket.
Ja és az a beszolás h van egy x300 grafikus lasitod az nagyon ott volt.... jot nevettem.
Ez egyébként az egyik legjobb topik ,ide minden nap benézek és szomoruan látom h alig van hozzászolás. -
Mozso26
senior tag
Na még mindig nem jött el a csoda driver téren mi?????????
-
Mozso26
senior tag
Ez nem ilyen egyszerü. Már bocs h beleszolok. Semmi bizonyiték(se igéret) nincs rá h az ATI birni fogja azt amit a 8800-ok nem.
1. miért vennél olyan karit ami hangosabb drágább jobban melegszik , és a jelen állás szerint elhanyagolhatoan gyorsabb mint a 320mb gts(a minimum fps-ek inkább a gts-nek kedveznek.)
2. egy éven belül szerintem ugyis vehetsz másik karit akkor miért vennéd a drágábbat.
3. Egy éven belül lehet h tudsz malyd venni egy igazi ati-t amelyik 55nm gyártástechnologiával (nem melegszik halk)készült pcie 2.0(3.0) ddr4 több stream proci stb. -
Mozso26
senior tag
Uj driver mi?MUHAHAHA,MMMMMMUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sorry de néha olyan jol esik kárörvendeni. Mégegyszer bocs. -
Mozso26
senior tag
Ne felejtsétek el ma is sámán király 22:05-töl.
Amugy mitöl ilyen döglött ez a topik?
Tul tul kevesen vagytok atisok.Amugy azért vettem gts-t mert egyenlöre elég és viszonylag olcso. Viszont bizti h ati-t fogok majd venni majd ha pcie 2.0 55nm gyártás technologiás és 1gb ddr4 rammal lesz nagyon sok stream procival . Remélem lesz ilyen.
JA és ezen hszel életben tartom ezt a topikot ez a küldetésem , most is a tetejére rugdostam.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Egyre királyabb ez a vita mondhatnok zsirszalonna
Remélem folytatjátok
Vagy mindketten elmentetek mesét nézni?
HA már mese nesokára jön a sámán király ami nagy király sorozat
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Sikerült ha gondolod nézz be a lost planet topikba oda több képet linkeltem jpg-ben.
-
Mozso26
senior tag
válasz
Komplikato #1441 üzenetére
Azért bmp-be tettem fel mert a fraps csak olyat tud a többiért fizetni kéne, át konvertálni meg nem tudok.HU most néztem 3.51 mb az tényleg nagyon sok bocsi.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Lost planet kép negyedik mission Vista dx 10 :[link]
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
[link]Hölgyeim és uraim ez az uj fraps 2.9.1. Mükszik vista alatt és a lost planet alatt is tudtam képeket lödözni(csak bmp-ben).Kérnék pár atis képet.
-
Mozso26
senior tag
válasz
SzlobiG #1424 üzenetére
Ezt a tesztet én is láttam ezért is akartam ati-t venni(de ahány teszt anyi eredmény
ja és az sem mindegy hogy ilyen felbontásokon nézték, 1280-ban bizti az enyém lett volna jobb
).No mindegy a 40 fps nagyon jo nekem is annyi átlagban kb.1280*960-ban minden maxon kivéve a shadert vagy shadows mit tom én.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
SzlobiG #1422 üzenetére
Én utolso teszt alatt azt a tesztet
értem amikor a cpu-hoz néztek videokarit vagy forditva ... hát ott nem az ati fölényeskedik.Na mindegy nem akarok kötözködni de a lost planet hogy megy hány fps-el max beállitáson kivéve mondjuk a shadert(ez azért érdekel mert eredetileg én is ati-t akartam az utolso pillanatban gondoltam meg magam.Konkrétan azért mert gianni irta hogy nem tud 80000huf-ért
) ?
-
Mozso26
senior tag
válasz
#90409336 #1415 üzenetére
Na na na ez azért egy kicsit erös volt. A gts olcsobb halkabb és kevesebbet fogyaszt ráadásul a tesztek alapján még a 320-as nál sem jobbaz xt .A lost planet egyáltalán nem megy rajta és mint tudjuk majdnerm minden jobb jatek nv-re inkább van optimalizálva mint ati-ra és most nagyon finoman fogalmaztam.Ja és a GRAW 2 is jobban megy a kis 320-on mint az atin olvass egy kicsit visszább.
-
Mozso26
senior tag
Ja és a loszt planet is nagyon jol megy.
-
Mozso26
senior tag
Hogy megy a graw2????????????? Nekem nagyon királyul megy 80-90 fps-el 1280*960-ben minden maxon egyedül a texturákat nem engedte highre tenni.Ha esetleg valaki tudja hogyan lehet highre tenni szoljon. Ja és egy kicsit magasnak tartom a gpu höfokát ugyanis gyári hütövel 86 fok.
-
Mozso26
senior tag
Elfogyott a türelmem és sajnos gts tulaj leszek.
-
Mozso26
senior tag
Árpi hogy megy a lost planet a 7.6-al?
-
Mozso26
senior tag
Ém is ati tulaj leszek ha a sors ugy kivánja.Habár csak a sima 512-é.
Direkt nem a gtx-et veszem mert szerintem ati jobb lesz.
Ha gondoljátok ebben még egy kicsit megerösithettek. -
Mozso26
senior tag
Pls LOST PLANET képeket ati karikon.
-
Mozso26
senior tag
Dx 9 vagy dx10-ben nézted?
-
Mozso26
senior tag
válasz
FireKeeper #1114 üzenetére
Az 5600+ kevés????????
Nem baj c2d-is veszek 6420-at.Azt majd jol megrántom és az már bizti elég lesz .De kitartok az ati mellett.(de-vel nem kezdünk mondatot)ha ilyen szakértö vagy mondj mellé egy lapot mert most az asus p5k szemeltem ki.
-
Mozso26
senior tag
Ilyen nincs már hetek ota örlödök hogy mit vegyek , elszánom magam egy xt-re és erre még mindig rosz lost planet alatt pedig most azt várom a legjobban.
-
Mozso26
senior tag
Hát ezt mostmár végképp nem értem a mai ph tesztben az 2900xt már megint nagyom gyenge(ugy értem nem erösebb mint a 320mb-s gts.
Ha valaki tud valamit irja már meg miért?(a kiforatlan drivereken kivül.) -
Mozso26
senior tag
Airbooms elnézést kérek töled mert csak most volt idöm visszaolvasni amit irtam és egy helyen rosszul fogalmaztam mert azt irtam hogy számomra értéktelen de eredetileg azt akartam irni h érdektelen számomra mégegyszer bocs és mondom nekem az a fö bajom h csak egy év gari van rá. Ez a kari nagyon melegszik igy nem hiszem h az élettartalma több lenne mint két év és ezért , meg az eladhatoság miatt akarok 3 év garis karit venni.
-
Mozso26
senior tag
Nem okoskodni akarok de ha igaz amit irtál tehát mindegyik ati kari a sapphire gyárban készül akkor a többi gyárto miért ad rá 3 év garit a sapphire meg egyet??????
És egyébként is mi értelme lenne ennek?
Nekem már több mint 1 éves az xp-m és semmi baja.Pedig nem vagyok egy nagy szakértö inkább játszom.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
AirBooms #831 üzenetére
Csak segiteni akartam vedd már észre. Ha ezt eladod gondolom gts-t vagy gtx-et veszel ezért irtam neked hogy most milyen olcso a gtx. A kártyád meg azért vált számomra értéktelenné mert sapphire(1 év garival).Gianninal meg msi van ujonnan 82000 ért igy a tiéd használtan drága ennyi.
-
Mozso26
senior tag
Lenne egy mindent eldöntö kérdésem ha mindent félreteszünk(ár melegedés zaj) és csak választanunk kellene e két kártya közül: 2900xt vagy 8800gtx akkor hosszutávon melyik érné meg jobban?
-
Mozso26
senior tag
Ezt nem nagyon értem mert Ole beirta h alapon 55 fokos és ha jol tudom még a gts-k is melegebbek, terhelve meg 75 kb ennyi a gts -is és ha igy nézzök a két fajta kari szinte egyenlö mértékben melegszik . Azt nem tom mennyire hangos nekem egy 7800 gt-m van és nem zavar a hangja , akkor ennél gondolom hangosabb.
-
Mozso26
senior tag
Ole és Miksianzi le kéne töltenetek a human head demot nem bizti hogy elindul ati-n de jo kis teszt lenne , mivel a gts-n 10 fps alatt futott.Probáljátok meg ha van idötök.
http://downloads.guru3d.com/download.php?id=6
Nvidiás progi de hátha...
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
mikisanzi #528 üzenetére
ok az ati-nál nem tom de lehet hogy müködik az NV temp logger nevü program a hömérséklet figyelésre, de alapbol megnézheted az everst segitségével vagy lehet van a driverbe beépitett progi. A fraps nevü progit elég ha elinditod és utána a játékot, menet közben kiirja a frapsot folyamatosan.ok?
Köszi
Milyen tápod van?Ja és alapon van a procid akkor az ugy biztos nem hajtja ki a videokarcsidat jobb lenne ha huznád mert igy visszafogja a proci a kari teljesitményét.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest