- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
ez sem mukodik
amugy elso korben sikerult elflashelnem a biost...meg jo h vissza tudtam csinalni?
hogy a legegyszerubb megcsinalni, en ezt probaltam -
Silenzio
addikt
Valóban reálisnak nevezhetőek, csak sajnos a realitás ettől elég messze áll. Az 1 gigás XT legtöbbször 80 környékén tanyázik, még a használt 2900 pro-kat is 50-55 (nem ritkán 60) környékén dobálják PH!-n. Pécsett 62. A 3850 256 megás 45 körüli árakon cserél gazdát, a már sokkal életképesebb 512 megás változat pedig 50-55 kröül, szintén. A 3870-ről ne beszéljünk, 60-65 körüli áron dobálják PH!-n, ami eléggé irreális, mert Pécsett 66-ért volt már raktáron. 55-nél többet szerintem nem ér. Sőt.
Szóval a relitások miatt döntöttem úgy, hogy megveszem Bagira01 kolléga, az elmúlt napokban pont itt lesajnált 256 bites 2900 pro-ját. Én bízom a teljesítményében, szerintem nem nagy érvágás az 512 bithez képest. Ha megkaptam, csinálok pár tesztet. Ha nagyon antituning lesz, akkor első körben tápot cserélek, ha utána sem remekel, akkor szidom az ATI/AMD-t, az eladó kollégát és mindenki mást. De 700 Mhz-en nekem kb. elég is lenne, a kollégának állítólag 760-ig ment.
Ja, 45-ben állapodtunk meg (a kb. 2000 ft-os postaköltséget is kalkulálva), de vállalom. Ritkán járok Pestre, leginkább csak filmfesztiválokra, nincs nagykeres kontaktom, a kari meg még a webshopokban se nagyon ment 55 alá. Egyelőre úgy néz ki, nekem megéri. Inkább mint egy méregdrága 3870-es.
Az meg vicces volt ahog szétsiránkoztátok a topikot, a kártya ismeretének hiányában...
-
7600GT
senior tag
Olvassad el a tápos topik 1 hsz-t mielőtt belémkötsz... és utána okoskodjál... Szerk.: Egy fél szóval sem mondtam, hogy elég lenne egy 300wattos táp. Hozzá nem értésedet is jól tükrözi, hogy így értelmezted a hsz-em...
AMD_ok: Hát az elég furcsa... Ráadásul X2 mellett... 550wattos táppal már Crossfire-t hajtanak... Nah de a többit a tápos topikba! -
Gaboman
nagyúr
Nekem minden High-on volt a játékban,Shadows level custom,de ezt nem is engedi változtatni AA/AF off és 1280x1024.
És neked így jól megy ha a procid 3700-on van a VGA meg 740/1650-en?
Mennyi FPS kapsz így?
Csak azért mert akkor én is feljebb tornászom a procimat,hogy jó legyen.
VGA-t nem akarom húzni megmondom őszintén. -
Gaboman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest