- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
banderasz77 #7416 üzenetére
Ha a proci sincs tuningolva akkor igen, más kérdés hogy az nem lesz elég az XT-nek
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
stuntmanmike #7414 üzenetére
Elég falánk jószág a 2900XT, speciel én nem bíznám rá
Egyébként ha teheted 2900Pro-t vegyél szerintem, mert az is XT csak alulfeszelt,órajelezett (na meg jóóval olcsóbb). Vagy megvárhatod az új ATi szériát és abból egyet, azokat biztos elbírja a tápod és még olcsóbb is lesz és minimum annyit tud mint ezek. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7296 üzenetére
Jah bocs, csak úgy emlékeztem 2900pro-d van, mintha az is lett volna odaírva de lehet csak sok volt a sör tegnap
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7277 üzenetére
Nem kell very high-re rakni meg baromi magas felbontásba és megvan oldva
Ha még nem húztad esetleg azt is megteheted, elvégre ezek XT-k csak alulvannak feszelve, egyébként meg szerintem medium-high teljesen megfelelő beállítás.
Néhány játék még annak a szintjét is megirigyelné grafikailag.. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Gaboman #7267 üzenetére
Speciel én is jobban szeretem ha egy játéknak nem csak a grafikája, hanem maga a játék is valóságszerű, reális de azért kell olyan is ami nem az. UT3-nak sincs sok köze a valósághoz még is jó játék, tudom más kategória
Ez meg a jövőben (?) játszódik, aztán nano ruha meg minden sz@rság van benne szóval szvsz jókis game lessz a full -
Foxmulder89
senior tag
Kipróbáltam ezt a very high konfigot és nemtudok mást mondani mint:
Megnéztem a cpu benchmarkot 1600x1200 6AA 16AF Very high beállításokkal, hát valami beszarás gyönyörű
3,47 átlag fps-t kaptam -
Foxmulder89
senior tag
Van még mit javítani benne
szerintem egy kicsit furcsán is dőlnek ki, már ha lefelé veszik az irányta végén mintha megakadna, nem pedig belecsapódna a földbe..
Jah, meg itt is van egy kis over-physix mint a mohában, cpu tesztnél pl mikor szétszaggat mindent gránáttal meg rakétavetővel szerintem túl sokáig izegnek-mozognak a tárgyak -
Foxmulder89
senior tag
válasz
SzlobiG #7205 üzenetére
1280x1024 medium, azon volt 30-40 fpsed? 1024 ugyanaz nekem is megvan
Amúgy meg nem értem, DX10 et nem csak akkor használ ha very high-re rakod?
vagy ha vista és a vas is megvan alapból azon megy ? viszont akkor nem értem miért lassú (elvileg) az csak gyorsítaná
bár lehet szar még majd meglátjuk fullba -
Foxmulder89
senior tag
Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy itt a PH!n is van teszt az ATi/nV karik képminőségéről, és a 2900-nak élénkebb, szebb színei vannak
mod: bár biztos számít a moncsi is, ha jól bevan állítva lehet nem is vennénk észre?
-
Foxmulder89
senior tag
Ha jól emléxem nV azért adja olcsóbban a tervezettnél a 8800GT-t mert az ATi kártyák elég jól sikerültek. Most meg hogy csökkentette az árait és az a hír terjeng hogy még jobb is, akkor jön az ATi is a leárazással ?
#6862 köszi!
-
Foxmulder89
senior tag
Afrancba én azthittem ti is 60-as lockkal fogtok majd jönni aztán nem leszek nagyon otthagyva
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Bagira01 #6832 üzenetére
Hát én nemtudom de mindenki aki most vett videokártyát a közelmúltban cserélni akarja
mivan mindenki dilibogyót evett vagy mi ? szerintem nagyon jókis karik ezek, ha nem elég húzd fel, ha az se akkor meg miértelme cserélni csak példaképpen egy 2900pro-t amit mellesleg baromi jó áron lehetett venni, egy hajszálnyival erősebbre?
apropó te nem voltál véletlen egy cod-os bagira klánba? -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Gaboman #5980 üzenetére
A többiek tapasztalata alapján a PRO csak alulfeszelt XT és ezért megy kevesebbet, de ha visszaállítod akkor már teljesértékű XT, de attól még lehet olyan darab is ami tényleg azért PRO esetleg mert nem viszi az XT órajeleit vagy nem annyit mint azok.
De amúgy szerintem te így jársz a legjobban( a leírtaid alapján ) akárhogy is nézem -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #5817 üzenetére
Hát az hogy a hűtője elég zajos illetve van fogyasztása az kétségtelen, de akit ez nem nagyon zavar annak felesleges (?) váltani újabbra, mondjuk az is igaz hogy ha jó áron meglehet tőle szabadulni és olcsóbban megvenni az újat akkor van értelme, csak szerintem nem lesz könnyű eladni, nameg pontos árat se lehet még tudni az újról.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #5815 üzenetére
Hát ezaz hogy ha mások is így gondolkoznak akkor..
-
-
Foxmulder89
senior tag
Egyértelműen a 2900, megse közelíti teljesítménybe az 1900-as
A Pro nagyon jó választás mert sokkal olcsóbb mint az XT és két katt alatt vissza is állíthatod, no persze csak ha akarod
Cod4 1024 minden bekapcsolva, aa off, trilinear = 60-200 fps
lehet hogy én vagyok béna de szerintem qrva nehéz -
Foxmulder89
senior tag
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Foxmulder89 #5710 üzenetére
+Fizikát kikapcsolva textúrák maxon még CTF is jól megy 16playerrel, átlag 45fps, nem akad.kb 650megát ír ATi Tray Tools memó használatnak, lehet neki hinni ?
#5713 Haart : Igen, az aláírásomban szereplő konfiggal
UE3 -ról idáig is lehetett tudni hogy nagyon jól van optimalizálva, Bioshock,Moha is elég szépen mentek ilyen beállítással, persze 1024-be nemkeveset dob rajta a proci is.. -
Foxmulder89
senior tag
UT3 szerintem igendurva! 1024 majdnem maxon 30-60 fps körül megy, de mindig belaggol az mitől lehet? csak kicsit, nem áll meg de akkor esik le az fps.
mielött valaki RAM-ot mondana : System memory used by process : 520mb -
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Overlocker #5494 üzenetére
az igen! ezt Pro-val ?
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
banderasz77 #5096 üzenetére
Ez jó kérdés ilyet nekem is csinált, ~1100 megát írt ki amikor 512-es a kari
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
banderasz77 #4926 üzenetére
elolvastam ha erre gondolsz de engem az annyira nem zavar, ha tudnád milyen moncsim van most
Mindenesetre 223BW sztem nagoyn jó árba van ,megleszek vele elégedve -
Foxmulder89
senior tag
válasz
banderasz77 #4923 üzenetére
érdekes ,annyira nemjó az
225bw 700:1
223bw 1000:1 kontrasztos amúgy
(Dynamikus az nemérdekel)
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
banderasz77 #4919 üzenetére
Milyen jó hogy átmentünk monitoros totyikba
és a 223bw? -
Foxmulder89
senior tag
válasz
banderasz77 #4915 üzenetére
223bw az a 226bw 2ms-es változata vagy 225-nek a hangszóró nélküli más dizájnosa? -
Foxmulder89
senior tag
válasz
d@minator #4911 üzenetére
A legerősebb 2950-est fogom birtokolni majd, de nem szeretném mondjuk jövőre lecserélni.
Egy két évig azér húzza kién csak attól félek
(két éve vettem az 1800xt-t amikor az volt a legjobb, és hát 1600x1200 van 1680hoz legközelebb, de nemigen mennek ott a játékokde lehet az más kategória)
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
banderasz77 #4882 üzenetére
hát ha 22col lenne akkor mindenképp 223bw, de nem csúnya natív felbontás alatt? mer mindenki aztmondja de én még képet nem láttam
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Foxmulder89 #4878 üzenetére
na rohadjak meg most megint inkább 206bw felé kacsintgatok,eleinte 20'' - 22''-n filóztam most 19'' - 20'' -on,a végén még veszek egy 17''est
viccet félretéve nemtudom melyiket...2950xt karihoz lesz, de akkoris, 2évre legalább :/
de inkább nem offolok hanem elmegyek szunyókálni -
Foxmulder89
senior tag
válasz
d@minator #4879 üzenetére
lol
2950xt-t fogok venni majd előreláthatólag amúgy, most még elég lesz de késöbb is szeretnék ~100 fps körül játszani, főleg mert fps játékokat szoktam tolni és ott fontos, (nekem legalábbis
) hogy meglegyen nagyjából ennyi.
19'' es moncsi szerintem meg pont elég,igaz csábítóbb a 20''as,most is az van de ősrégi már szegény, nameg céerté -
Foxmulder89
senior tag
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
d@minator #4867 üzenetére
írtam azt is, lesd meg
lehet hogy nemrossz a GX2 se de nem mindenhol érvényesül a dupla mag,vagy nem teljesen, szóval szerintem GTS320, vagy ha a tesztek se meggyőzőek akkor inkább vegyél 640-eset,főleg ha sok sok szűrőt akarsz használni
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Gorneck #4582 üzenetére
Ha jól emléxem 2950pro -nak 75giga körüli sávszélje lesz nem ?(elvileg)
mekkora az a bizonyos felbontás ?
érdekelne ha tudod mert ha 1680x1050 ig elég az a 75giga is akkor nem izgat hogy 256bites,ha lassabb akkor marad 2900
CSS 1280x960 -ban ha 45 giga alá megyek sávszélben (<1500mhz) akkor érzékelhetően lassabb lesz, mondjuk 800x600ba semmivel de speciel én nem ott akarok játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest