- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Gorneck #7083 üzenetére
Q-hoz meg rendes táp + rendes lap + rendes ram...akkor miről is beszélünk?
Rendes táp mindenhez kell, Q-hoz is elég egy jó (esetleg single rail) 500-as 550-es (18-22K ami nem sok egy jo táp ért) , rendes ram ??? hát nem "rendesebb" mint 7es szorzóhoz... a rendes lap meg 4fázis< és jo is vagy (p35 ha lehet, de manapság azok sem drágák)
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Gorneck #4582 üzenetére
Ha jól emléxem 2950pro -nak 75giga körüli sávszélje lesz nem ?(elvileg)
mekkora az a bizonyos felbontás ?
érdekelne ha tudod mert ha 1680x1050 ig elég az a 75giga is akkor nem izgat hogy 256bites,ha lassabb akkor marad 2900
CSS 1280x960 -ban ha 45 giga alá megyek sávszélben (<1500mhz) akkor érzékelhetően lassabb lesz, mondjuk 800x600ba semmivel de speciel én nem ott akarok játszani -
he7edik.
addikt
válasz
Gorneck #4421 üzenetére
Ha Pro-t ennyitre nem lehet kapnik akkor GT-t???
A GT csak urban legend lesz ami
a haverom bátyának a felesége hugának az osztálytársának az apja, akinek kollégájának az üzlettársa látott már olyan embert akinek a fiának az edzőjének unokatestvére ismer olyan amerikai srácot akinek az iskolájában van valakinek ilyen VGA-ja
szinten fog mozogni
-
Def26
félisten
válasz
Gorneck #4393 üzenetére
Igen ez tetszik nekem is, csak még árlistában nem láttam.
Egyébként meg Abu azt mondta, hogy ilyen hűtő csak akkor jó, ha nyitott a házad. Szerinte a HD 2900 XT -re azért terveztek ilyen hűtőt, hogy a hőt kitolja a házon kívülre, és ne melegítse az alkatrészeket a meleg levegő... -
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #3914 üzenetére
Mert ott nagyobbat tudnak rólad lenyúzni, és vissza veszik a kocsit ha valami nem kóser. Emlékszem, mikor én az Xbox360-am vettem részletre, 40K-s kezdő befizetéssel, 4 eredeti játékkal 127k-ba, 3 mp alatt bírálták el, hogy "oké viheted".
Na de hogy veszed te? Gondolom nem ilyen electro world és társaiAkkor?
-
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #3863 üzenetére
Én gyorsan körbenézek itt kint olaszban,hátha lehet valahol kapni. Van itt egy 1-2 elég komoly számtechbolt, aminek elég jó árai vannak.(meg ahol most vagyok, tudnak kinti nagykerben vásárolni, és hátha el tudom hozni Nettó KP euróra.) Csak gariztatás miatt vacilálok nagyon... Postázni, meg vissza postáztatni elég nagy macerával jár...
-
varga911
senior tag
válasz
Gorneck #3392 üzenetére
Én ebbe az áresésbe belekalkulálom azt is hogy kezdenek a használtpiacra is szállingózni ezek a kártyák. Persze aki second-hand ill. bazárfóbiában szenved annak mind1 mikor veszi, csak ne karácsonykor.
Gázszámla nekünk sose vészes, télen kb. 18 °C -ra fűtünk, felveszel egy pulcsit és spórolsz havi 5k-t... -
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gorneck #3231 üzenetére
Na csé!
7600Gt-nek próbáltam felhozni példát, de reméltem nem érted félre.
Vannak akik kivárnak, és utána vesznek valami cuccot, mint én, vagy te, viszont a rendszer többi komponense mellett érdekesen hathatnak a VGA-ink.
Hát van aki ezt nem érti meg, vagy megpróbál vele viccelődni, dehát nem vagyunk egyformák. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Gorneck #2284 üzenetére
Ha ez segítség, akkor nekem egy FSP Bluestorm II 500W-os tápom van és a tuningolt Core 2-vel prímán megy az XT benne. Csak azért mondom, mert ez egy relatíve olcsóbb táp (br. 17k) a nagyobbak között. Volt szerencsém egy újságírói tesztgéphez is, ott szegény 400W-os Chieftec izzadt egy ugyanilyen konfig alatt, szerintem határon teljesített
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest