- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Készen van a teszt.
Meglepetésemre a Crysis Benchmark 1FPS-et sem változott ekkor azt mondtam hogy ez a driver felhozatala is csak nagy szöveg volt.
De mondom kipróbálom játék alatt is,és akkor jött a meglepetés,a 7-dik epizódban van egy olyan rész ahol 7.11 béta Hotfixel 17-18FPS-re hírtelen leesett a game és tartósan azon is maradt.
Most a 7.11-es driverrel 19-egy pillanatig és utána 21-22FPS.
Tehán ahogy elnézem nem a Benchmarkon akartak javítani hanem tényleg a gamben sikerült jobb eredményt elérniük.
És ami nagyon lényeges hogy a minimum FPS-en sikerült hozni javulást kb 20%-ot ami jónak mondható! -
vazzz
őstag
-
mcmike
őstag
COD4 szép? Játszottál a Bioshock-al?
Szvsz csak egyetlen példa: a víz Bioshock-hoz képest valami h@ny@s COD4-ben...
(Első pálya, hajó meletti "tenger hullámzás" aminél erősen gondolkodnom kellett azon h mit is látok én most valójában)
Amúgy nem rossz a graf (azt azért nem mondom), de nem is mondanám a legszebbnek... sztem inkább más dolgok az erősségei a COD4-nek.
Fel: köszi szépen, nem volt időm visszaolvasni...
-
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Azért nem!
Az Driver gond végett lehet hogy az AA ennyire belassítja?
Ez az 1900-as szériánál nem volt jellemző!
Egy kis ellenpélda:
AW2,Airborne,Bioshock,UT3,
Bár az UT3-nál Driverben állítottam 4xAA és 8xAF re mert a gamben nincs.
Remélem működött is,folyamatos 60FPS 1600x1200ban. -
banderasz77
addikt
Az anyját!!! Igazad van. Ha neked is ez volt, akkor ez nem az új béta Bios hibája. Bassz* meg. Hát akor itt is csere lesz. Beújítok valami P35-ös lapot. Köszike.
Már mérges voltam, hogy tudtam mi a megoldás, csak azt nem tudtam pontosan, hogy mi okozza ezt. És hogy egy ilyen amatőr hiba az ASUS-tól!!! Egy nem is tudom már 30k körüli laptól. Hát fúj! Én is bepróbálok egy Gigabyte-ot. Az új PH-s tesztből melyiket vennéd? -
Def26
félisten
Jó, az már jelent vmit nem.
Csak azért nem írtam még az úgymond fontossabb (játék) részéről a véleményem, mert nem jutottam odaáig.Viszont meg néztem több játékot, és mondhatom, hogy van benne javulás. Tegnap felírkáltam magamnak pár fps értéket, és ma ezekt az új driver 4-5 FPS -el lenyomta. PL.:Jobban megy a Jericho is, ami ritka "szar" eredményeket produkált eddig.
-
Gaboman
nagyúr
Most néztem meg 1600x1200 4xAA 8xAF mellet 30FPS alá nem esett le átlag 40-60FPS között változik,a játék hangulata fantasztikus,grafikáról nem is beszélve utoljára COD2-ben volt ilyen háborus hangulatom,nekem az AIRBORNE sem jött úgy be mint ez!
Kiváncsian várom az UT3 milyen lesz. -
Def26
félisten
Hát én ugy csinálom, hogy a Steamet egy másik partícióra telepítem, és eleve oda tölti le a játékokat is. Formatálás után egyszerűen a Steam parancsikont kidobom az asztalra és indítás után csak egy bejelentkezést kér (felhasználónév/jelszó), utánna már működik is minden rendben.
De akkor sincs gond, he letörlöd, mert a te felhasználó neved alatt van regiszrtálva a játék. Tehát ha "aslóbüdösmamlaszon" vagy, és egy gépen akarsz tolni pl.:HL2 -őt akkor ott is be tudsz jelentkezni (letöltöd a Steamet, + beírod felhasználóneved/jelszavad) és onnantól kezdve a Steam arra a gépre is letölte az álltalad regelt játékokat. -
szacsee
nagyúr
Tudom, csak van pár km köztünk, de egy ötletem is.
A rendszerében valami nem gömbölyű, az tuti, viszont ha már átjönne, akkor megnézhetnénk egy olyan dolgot, amire kiváncsi vagyok.
Pl. Dirt alatt 2mag vs 4mag (affinitás) mennyit számít, mert Fekának a G80-as topikból eléggé dobott a rendszerén a Quad és Dirt alatt 15Fps-t hozott neki.
C2 Quad 6600@ 2400Mhz vs. C2D E6400@3200Mhz. -
szacsee
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Lehet hogy rosszúl tudom de ha pl:3700 Sandiego és van egy 2900XT amit 8xAA val futtatok játék közben és lassú de ha leveszem 2xAA-ra akkor felgyorsúl de nagyobb proci allatt nem biztos hogy le kellene venni a 8xAA-t!
Pl annak idején az 1950XT-nél!
Sampron 2312Mhz-en 4xAA mellett belasúlt Sandiego procival 4xAA mellett jól ment,szerintem van összefüggése a proci erőségének is!
Azt lehet hogy tévedek! -
mcmike
őstag
Próbáltam ott is fix 60Hz-re állítani, az eredmény tök ugyanaz -> out of sync
Mintha nem is csináltam volna semmit...Ha 2D-ben állítom 60-ról 70-re, akkor is out of sync...mintha a monitor vezérlőjelet nem adná le rendesen...
Samsung Syncmaster 931BF-em van, az nem tud 85 Hz-et, csak max 75-öt de azt sem 1280*1024-ben. Már megelégednék egy 1024*768 60Hz-el is...
Fent van a drivere is a moncsinak, de default Plugplay driverrel is ugyanez a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- No Voice in the Galaxy
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest