- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
áhhh
attól nem kell tartanod. azzal se jött ki egynél több amit a Far Cry hajtotta.. az meg maga volt a Far Cry.. másik ilyen játékot nem vesznek meg az emberek, mert eredetin is csak 20fpsel menne, mint törtön, nincs így értelme. így is - úgy is játszhatatlan, és attól mert ilyen engine van valami alatt nem jelent jobb játékot. de el tudom képzelni pár év múlva..
-
Prof
addikt
Köszi az amd-s toolból látni hogy 2d ill 3d clock más. Amúgy gpuz,atitool is az alacsony (2d-s)értékeket mutatta, legújabb everesttel egyetemben.
Ami 3dmark06-ot illeti quality beállításokkal ati driverben 9022(3,2Ghz E2180), alap driver beállításokkal 10942. (7.10 driver,Vista 64bit, 4GB RAM) -
mcmike
őstag
Nekem semmi gond, mindent felismer, telepíteni is lehet. Friss op. rendszer, egy darab hibaüzenet sincs az event log-ban...de a régi op. rendszerben sem volt egyébként...
De nekem nem csak néha, hanem mindíg!!!
Dxdiag-ot néztem, ami full képernyős teszt lenne (kocka ide-oda megy)-> az már nem megy -> out of sync!!!
-
ahogy elnézem, ez egy molex->alaplapi táp konverter. nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet ennyi info alapján bedugni a videkártyába.
btw. azt tudja valaki, hogy egy molex kábelen hány W-nak szabad átjönni? a molex->6pin konverterek ugye 2 molex-ből gyártanak 75W-ot, egy molex->8pin kábelhez gondolom minimum 3 molex csati kell... -
szacsee
nagyúr
Nekem nincs űberbrutál VGA-m és gammákban nem vettem észre sok gyorsulást, de mióta 64-es Pista van fent jóval gyorsabb mint az XP. Valamint pl prime 95 alatt 64 bites verzsönnel is csak 3 Gb-ot tudtam megetetni.
Aprik majd beszámol a játékos részről, de szerintem ha tudsz olcsón akkor vegyél, mert a közeljövőben pl vista alatti játékhoz kelleni fog. -
ez_meg_emaz
őstag
Thx.
De azt a filenevet vki elirta. Nem 8.0b hanem 7.10b.
Ha igy se jo lehet ujra kell tennem a steam-et meg a cs-t meg az egész rakás bughalmazt. Ezt amugy nagyon imádom valve-ban. Ha vmi elbaszodik inditsd ujra a géped(elöfordul hogy dx9 engine error-al el se indul a cs, ienkor gép resti és már megy is) vagy tedd ujra az egészet. Persze nem csak 1 install az egész ugye. Hanem egyenként szedj le megint mindent meg mentsd ki az összes game config-ját meg a mapokat stb.
-
keIdor
titán
XP+Vista, de a játékkal még nem játszottam, amiről beszéltek, szóval nem tudom abban hoz-e valami pluszt...
Nem béta ez már, hanem RC, ami kiadás elötti verziót jelől. (Release-Condidante)
Amúgy 7.10RC3 az XP-s, Vistán még nem láttam.
ATi Catalyst 7.10RC3 -
Overlocker
veterán
Háát, nem hiszem hogy mind1, tény erős táp kell hozzájuk most/majd.
Direkt kábelen is adott a max teljesítményfelvétel, tehát ha PCI-E 2.0-án felvesz 125W-t, meg kábelen is 125W-t, akkor az 250W. De ha PCI-E 1.0-án csak 75W-t vesz fel a 2.0-ás kártya, akkor 200W-ot tud csak maximum felvenni..
-
elit_hun
őstag
-
keIdor
titán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Reklámblokkolók topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest