- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Kevesebb személyt érdekel túlzottan a fogyasztás és a melegedés,a 3870 sem hűvösebb mit a 2900XT,sőt hallottam már hogy jóval melegebb is volt valakinek.
Egyedül a fogyasztása ami jobb,de mivel árban a 2900XT jobb áron kapható most mint a 3870 és jobban is szerepel a legtöbb gamben,nem értem még mi a kérdés melyiket kell venni.
Az hogy újabb még nem jelenti az hogy jobb is!
Személy szerint engem jobban érdekel a teljesítmény mint a hőmérséklet,és ezzel szerintem nem egyedül vagyok,a 2900XT 77 fokos volt terhelve,ennél a 3870-sem jobb. -
leviske
veterán
Igen, tudom, hogy ugyan az. De azért fog végül a választás mégis a XT-re esni... mert később monitort akarok váltani...az ennél nagyobb felbontás meg kinyírja az újakat.
Meg amugyis... gianninál elvileg 55k-ért lehet új XT-t kapni, a 70-es meg még nála is 59k.
Csak azért kérdeztem az előbb, mert ha az AMD ugy dönt, hogy a 70-est részesíti mostantól előnyben driverek terén, akkor én többé nem veszek ATi Radeon-t.
-
Gaboman
nagyúr
Mert így is van sokan leszólják pedig nem kéne,nem a GT ellenfele.
A GT-ről meg ennyit mondanék,nézd meg a képeket!
3870 vs 8800GT
A megjelenítést nézd főleg a Crysisnál mennyivel nagyobb köveket jelenít meg a 3870 mint a GT,ez is visszafoghatja a teljesítményét,szebb de lassabb! -
Gaboman
nagyúr
Köszönöm,a 3DMarkok engem nem érdekelnek ugyanis azokkal nem tudok játszani!
Azt tudom ha én tesztelnék egy CF vagy SLI configot a 3DMark lenne az utolsó ami érdekelne,nem azzal nyomúlsz minden nap!
Nem az alapján látod hogy érdemes e befektetni egy kétkártyás rendszerbe! -
Ribi
nagyúr
Egesz addig amig ki nem jott a 8800GT a 2900 vegig a GTS elott volt. Meg a pro is. Most meg valami oknal fogva minden alkalommal moge kerult ? Eleg furi.
Raadasul a GT-t tenyleg ujabb driverrel teszteltek, amivel a GTS es GTX is sokat gyorsul, de ezt szentem mar sokan leirtak.
Innentol a teszt nem igazan valos kepet mutat.
De a 2x gyorsabb nagyon durva tulzas! -
Gaboman
nagyúr
A többi game is én véleményem szerint megköveteli majd a hasonló configot.
Az R680-állítólag erősebb lesz mint CF 2900XT.
Volt róla valahól írva egy rövid ismertető és egy eredmény is!
Jó tudom erre nem kell adni de hátha,azért én örülnék neki ha egy ilyen karival mególdható lenne a jó sebesség! -
Gaboman
nagyúr
10-15% a külömbség az UT3 ban köztük!
Az ár meg 50% többlet a Q6600-nak ez annyival gyorsabb mint amivel drágább?
Hadjuk abban úgy sem tudjuk egymást meggyőzni egymást és nem is akarlak mondom hogy gyorsabb csak nem annyival amennyivel kellene!
Kb:10-15% tesztekben valahol meg szinte minimális! -
Gaboman
nagyúr
Csak arra alapozom hogy idáig a tesztek arra utalnak hagy a Quad nem sokkal tudott többet mint a sima Core2 játékoknál,a jövőben biztos nem így lesz,de most még ez a helyzet.
1 teszt
2 teszt
Ezek nem azt bizonyítják hogy jobb lenne 2maggal!De én nemazt mondom hogy nem jobb mert az,csak még nem igazán tudja kihasználni!
Kb olyan dolog mint a 2900 tudjuk hogy a jövőben jobbnak kellene lennie de még nem az! -
-
Gaboman
nagyúr
Hát igen kellett,és az a jó hogy nagyon nagy tuning potenciál van benne,alapon is jó de majd próbálkozom a húzással!
Igaz csak a gyári hűtő van hozzá de gondolom azzal is meg lehet azért húzni.
Valaki priviben leírná pontosan mit is kell beállítanom hogy meg tudjam húzni? -
Bagira01
veterán
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Grafikailag tény és való hogy nagyon szép,ez egy igazi akciójáték jó pörgős ahogy elnézem,nem kell majd töprengni kell hogy most mit is kell csinálnom hogy továbbmenjek!
Gépigénye is jó neki 1280x1024 4xAA 8xAF egy helyen volt 35FPS kb 1másodpercig a többi 55-60 között váltakozik nagyobb tereken,folyosókon olyan 70-75 között!
-
elit_hun
őstag
hát azért 500ft-nél többet veszítesz rajta... én +500-ért inkább megvenném a boltos VGA-t, amiről tudom hogy 100%-ig új, nem próbálták vmodolni stb
persze vannak emberek akik megveszik 500ft-vl olcsóbban, de azért közel sincs annyi mint aki megadná azt a +500ft-öt a boltos versionért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest