- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
-
varga911
senior tag
válasz
Gaboman #4163 üzenetére
DirectX 10.1 semmi gyökeres újítást nem hoz, UVD viszont nem volt jelen felsőbb kategóriákban. Én már csak azért is megvárom, mert 350 Wattos FSP tápomnak is jobb egy 55nm-en készült csoda.
2400MHz-es effektív órajelű ramhoz 256 bit bőven elég szerintem, bízzunk abban hogy az AMD-nél tudják mit csinálnak a mérnökök.
-
varga911
senior tag
válasz
Mákos7észta #4158 üzenetére
Alaptétel hogy aminek 300$ az msrp-je, az európában 300€. És erre az árra jöhet még néhány ezer Ft.
-
varga911
senior tag
válasz
Mákos7észta #3812 üzenetére
Kell? Akár ingyér' is adom
Erre volt válasz elvileg. A milka az valami, tehát több mint semmi.
De szerintem priviben folytassuk az egyezkedést, így nem szemeteljük tele a topikot. -
varga911
senior tag
válasz
Mákos7észta #3807 üzenetére
Ingyen nem fogadhatom el, viszont fel tudok ajánlani egy tábla milka csokit. Na ?
-
varga911
senior tag
válasz
Mákos7észta #3792 üzenetére
Nála kerül 1200 Ft-ba. Annyit meg nem szándékozom adni egy sz*ros kis kábeldarabért.
-
varga911
senior tag
Molex->6pin átalakító ügyben szétnéztem kicsit, és találtam egy 1200 Ft-os árat. Normális ez? Esetleg tudtok valami lelőhelyet ahol 2-300 Ft-ért lehet kapni? Nem tudom mi lehet olyan drága rajta...
-
-
varga911
senior tag
válasz
Gaboman #3560 üzenetére
Az a kérdés hogy lehet e még ennél jobban is húzni mint pl: 2900XT 865/1026
Mert ha igen akkor alkotott most egy jó nagyot az ATI ennyi pénzért egy jól tuningolható kártyát ad ami a 2900XT-t húzott órajeleit és teljesítményét tudja!
Van egy tábla milkám arra hogy alulfeszelt a pro, hogy kevesebbet fogyasszon. Bár ez könnyen orvosolható.
szerk: Achi gyorsabb volt
[Szerkesztve] -
varga911
senior tag
válasz
keszegduda #3419 üzenetére
Minnél közelebb vagyunk karácsonyhoz, annál drágább minden. Úgyhogy ha 1,5 hónap múlva akar venni gépet, lehet hogy jobban megérné neki januárban újítani. Vagy most, amíg még jó árban van minden.
Üdv. -
varga911
senior tag
válasz
keszegduda #3412 üzenetére
Mivel ez egy HD 2900 topic, van egy gyanúm hogy mindenki a 2900 XT-t fogja ajánlani.
De tény hogy fejlettebb technológia, és ha még nem is, de később valószínű hogy nagyobb teljesítményt fog nyújtani. 320GTS-t elveri, a 640-essel van pariban kb. A hosszú táv az relatív, 1-2 évig biztos el tud majd játszadozni a drága ismerős, megbízhatónak meg megbízható.
Ja, és ráadásul piros színű a nyákja. -
-
varga911
senior tag
válasz
Gorneck #3392 üzenetére
Én ebbe az áresésbe belekalkulálom azt is hogy kezdenek a használtpiacra is szállingózni ezek a kártyák. Persze aki second-hand ill. bazárfóbiában szenved annak mind1 mikor veszi, csak ne karácsonykor.
Gázszámla nekünk sose vészes, télen kb. 18 °C -ra fűtünk, felveszel egy pulcsit és spórolsz havi 5k-t... -
varga911
senior tag
Akkora problémát nem jelent szvsz, a játékok úgyis támogatni fogják a ''dx 10.0 módot'' - márha lehet ilyesmiről beszélni - legalább 3-4 évig, az a néhány változtatás nem egetrengető. (mandatory 32-bit floating point filtering, mandatory 4x anti-aliasing, shader model 4.1)
Mondjuk elismerem, kicsit igénytelen vagyok ilyen szinten... de akkorsem dx 9.0b -> 9.0c szintű váltás. -
varga911
senior tag
Egyhamar nem, de egyszer igen. Bízok a PH-n működő bazárosok beszerzési tapasztalában.
@Abu85: 3206MHz-re húzott E6300 alapfeszen, 965P csipszetes alaplap, 2GB RAM, 1 db merevlemez és 1 db optikai meghajtó, X-Fi Xtrememusic, Laing DDC 1T plus.
Ezek lennének mellette.Szerintem annyira nem vészes...
-
varga911
senior tag
Ha Keldor papa azt mondja nem száll el, hát akkor nem száll el...
Azért a gddr4-esre fáj a fogam mert gyárilag magasabbak az órajelei, 750/900 helyett 825/1200 (nem vagyok biztos benne, nem kéretik megkövezni) És vagyok annyira sznob, hogyha már veszek valamit, és kétfajta van belőle, akkor a jobbikat veszem.
Idáig egy HD2600 XT-n agyaltam, de be kellett látni hogy dx10 alatt nagyon kevés amit produkál...
Mod: Alvin: Nem kínzom, csak 458-on használom mindenféle fesz emelés nélkül.
Üdv.
[Szerkesztve] -
varga911
senior tag
Üdv mindenkinek,
Egy FSP 350-PNF elvinne egy ilyen HD2900 csodát? Itt a PH-s teszben annó a g80gtx-el megbírkózott, ezt is elviszi? Az veti fel a kérdést hogy szeretnék venni egy pro-t amikor a gddr4-es 50k környékére esik, deha a tápot is cserélni kell, akkor kisebb karit vennék.
Alvin, a tőled vásárolt 965P-DS3 még most is nagyon szépen megy, ha emlékszel még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Léghűtés topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest