- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
válasz
Petya2900XT #12131 üzenetére
210W körl van, mert a sín ad neki 75-öt, az egyik csati +75, az már 150W és a 8 tűs, ami szerintem nálad 6-al megy+75, szóval 210-220W, természetesen terhelt állapotban. Alapjáraton bőven 200 alatt van.
De olvasd el a 2900XT tesztet itt a PH!-n. -
keszegduda
őstag
A képen nem 2900GT van hanem egy PRO vagy XT. Abban igazad van hogy a hűtése ugyan az mint itt, de teljesítményben nem ajánlott kari, azt mondják. Dúrván X1950 pro szint itt ott az újabb gamekben jelentős gyorsulás.Én a helyedben ha nem sűrgős legalább egy 512-es 3850-re ruháznék be.
-
keszegduda
őstag
válasz
Frenky87 #6449 üzenetére
Ha normális a boltos és némi megvesztegetés mellett akár bele is megy a gari megmaradásába, akkor csináld, de ha meg tudod Te is csinálni, akkor állj neki úgy hogy nem rombolsz, hanem szépen finoman sérülés nélkül leszeded a hűtőt, nem kell tudniuk, hogy le volt szedve. Költséghatékonyabb megoldás...
-
keszegduda
őstag
-
keszegduda
őstag
válasz
Gaboman #6418 üzenetére
Szerintem ez az egy hír egyáltalán nem támaszt alá semmit sem.
1024 bitet kihasználni, iszonyat erős GPU kell alá, legalább 3X-sa a jelenlegi 2900XT-nek. Eddig számomra hihetetlen, túl nagy fejlődés lenne a jelenlegiekhez képest és ráadásul az előállítási költsége is hatalmas lenne ami növelné erősen az árat. -
keszegduda
őstag
válasz
Bagira01 #6361 üzenetére
Esetleg visszatennéd a volt karid, ha megvan?
Próbára..Ha működik, akkor a kari körül lehet a baj, de legutoljára maradhat a format, ha az sem, akkor sajnos VGA.
Esetleg tuning nélkül próbáld indítani a gépet, hátha, de így sem sokremény van.
Talán még a csökkentett múdban történő uninstall majd driver cleanerés utána normál módban feldobni+frame network 2.0 is vagy újabb!!! -
keszegduda
őstag
válasz
Gaboman #6081 üzenetére
Attól hogy az van ráírva hogy ASUS és "olcsó" nem biztos hogy jó, főleg tuningra. A drágább lapok pont hogy kiválóak ASUS-éktól.
Nekem a Gigabyte bejött, nem instabil és eddig egy fikarcnyi problémám nem volt vele. Nézz szét a giga DS3 topikba, anniyt talán megér, ha enniyre számít az ára. -
keszegduda
őstag
A 2900Pro a maga 57K-s árával jó vételnek számít, az pedig hogy a GTX-el eresztik össze teljesen alaptalan. Még szép hogy elveri egy dupla olyan értékű kártya. GTS vs. PRO-ra lennék kíváncsi, hogy melyik kari melyik gameben teljesít jobban. Én is szeretnék hamarosan VGA-t 50-55K körül, de már mióta várok hogy legyen egy ilyen kártya.
A PRO jó alternatívának tűnik, de a fórum hsz.-ei alapján elbizonytalanítottak. Volt szerencsém kipróbálni egy 320-as GTS-t, nagyon szépen ment csak még sokallom az árát. Halk, stabil teljesítményű karit szertnék és lehetőleg valamennyire legyen időtálló is, de sajnos a 2900 hangos, instabil teljesítmény szempontjából, főleg DX10 alatt. 640-es GTS pedig nem éri meg, a 320-as pedig hamarosan a kevés VRAM miatt kifekszik...
Katasztrófa az egész VGA bisznisz...
-
keszegduda
őstag
Nekem van fogyasztásmérőm, már csak egy kártya hiányzik, mert eddig igencsak meggyőzőnek tűnik, főleg az ár mellett a tuningja.
-
keszegduda
őstag
Várható mostanában 2900PRO ami elérhető is lesz, mert látom néhánynak már van, de eddig teljesítményről nem nagyon nyilatkoztak.
-
keszegduda
őstag
válasz
Devastator #4595 üzenetére
3GHz-en egy X2 mondjuk hogy igen...de jobb egy tuningolt conroe.
-
keszegduda
őstag
Csak felcsillant a szemem, hogy látni egy-két helyen "raktáron", de az is csak várható...
Na mindegy, de azért kíváncs lennék egy pár magánvéleményre és egy PH!-s tesztre, mert ahány teszt annyi féle eredmény...
Leginkább a tuning érdekel, hogy tudja-e az XT feletti frekiket... -
keszegduda
őstag
válasz
zed1983 #4216 üzenetére
Limitált széria lesz, keveset gyártanak belőle vagy inkább lehet mondani raktársöprésnek. Ha mindenki így áll hozzá hogy rohan megvenni, akkor el lehet felejteni hogy kapunk is belőle valamit, mert a külföldiek le fogják nyúlni az egészet. De a remény hal meg utoljára..
Valakinek már van 2900Pro-ja? -
keszegduda
őstag
256bites lesz, az 512 szerintem mondható marketingnek is a 2900-nál, mert hogy prfoitálni nem tud belőle az biztos, ha pedig tudna, akkor csak irgalmatlan nagy felbontásban és szűrőkkel, de akkor a GPU nem bírná. Én kivárom már a 2950-et és ha jól telesít az lesz, ha pedig nem, akkor használtan egy 8800GTS vagy 2900PRO/XT.
-
keszegduda
őstag
válasz
Mákos7észta #4067 üzenetére
Amíg nincs igazi DX10 SZVSZ addig ne várj csodát...előszőr is meg kell írnia Bill Gates bácsiéknak azt a szerencsétlen DX10-es maghajtót, ami már megmozgatná végre a az ATI karikat és a Geomtery shaderkeket...de NV pénz=hatalom...röviden ennyi.
De a választásod függhet attól is hogy milyen játékokkal játszol... -
keszegduda
őstag
Na most már csak arra lennék kíváncsi, hogy 512bites-e és hány tápcsati van rajta.
-
keszegduda
őstag
[link]
Utolsó hsz. -
keszegduda
őstag
-
keszegduda
őstag
válasz
varga911 #3417 üzenetére
Egyelőre még én sem tudom mi lesz, de kezdenek felfelé menni az árak, erősen...
A gép vásárlása 1-1,5 hónap múlva lesz esedékes, remélem addig valami fog végre történni a piacon. Nem szertném vissza hallani tőle, hogy egy meg ez nem jó, szaggat fullon pedig 300K-s gép...
Ez egy kicsit szar érzés, hogy te ajánlod neki és kiderül hogy nem ezt várta tőle...
Én eddig a HD-nél tartom magam...nekem is az lesz...Még ha egy időben vennénk akár CF-et is lehetne tolni neki...
-
keszegduda
őstag
Ha már így elkalandozatok a VGA-tól egészen a reszelésig, akkor jöjjön egy kicsit a témához kapcsolódó is.
Nemsokára ha minden igaz össze kell állítanom egy gépet, egy igencsak combosat úgy 300K-ból.
Elkeztem gondolkodni, hogy mit vegyek a srácnak bele 2900XT-t vagy 8800GTX-et. Elsősorban érdekelne hogy melyiket ajánalnátok és miért? Én HD-t ajánlanám neki, de félek, hogy egy-két gémbe 320-as GTS alatti szintet hoz, tehát kiegyensúlyozatlan a teljesítménye, szemben a GTX-el...
Egy szó több mint száz, erre gondoltam: Q6600+HD2900XT 2GB ram.
Hosszú távra kell és megbízható legyen...
Nos? -
keszegduda
őstag
Kint már előrendelhetőek a Pro-k, de elnézve őket van minden féle, 1Gb-os, gDDR4-es, 512 bit-es stb... az ára pedig kicsit sok, igaz kint van...
[link]
[Szerkesztve] -
-
keszegduda
őstag
Látom hamarosan érkezik a 2900PRO, ami végeredményben egy teljes értékű 2900XT, csak 256biten. Ez mennyiben hozhat lassulást a kártya számára, vagy egyáltalán manapság kevésnek mondható a 256 bit? Mikor várható a megjelenés és milyen áron?
Köszi! -
keszegduda
őstag
Na mégis alakul az a HD2900.
-
keszegduda
őstag
Élőben előszőr láttam XBOX 360-at és egy csöppet ledöbbentem, annak ellenére, hogy nem HD TV-n láttam, hanem sima katódsugárcsöves TV-n.
Olyan részeletesen kidolgozott garfika van, hogy az eszméletlen, igaz, hogy többnyire Unreal 3 Enginére épülő játékokat néztünk, de nagyon ott van, viszont az a baj, hogy soha nem tudnám megszokni a joy-t.
Érdekes dolgokat fedeztem fel, hogy kell egy kis idő neki, hogy kirajzolja véglegesen a textúrákat, tesszelációs problémák lennének?
Na mindegy de szerintem olcsóbb és jobb megoldás mint a PC. -
keszegduda
őstag
válasz
Nikkel15 #1990 üzenetére
Nem. Addig nem, amíg nem jön a tényleges DX10. Viszont várhatunk meglepetéseket, mert ha LUT textúrákra épül a game, akkor szivacs van R600 részről, de NV-nek kedvez. Viszont, ha a követelményenek megfelelően követik a DX10-et, akkor R600 aláz mint a huzat, főleg a tesszeleáció miatt, ott a 256stream, ami tud számolni de rendesen. Teljesen új architektúra, de még nem láttuk mit is tud(na) valójában.(driver...stb.) Nem kizárt, hogy G92-vel pariban lesz, de ez saját vélemény. Én jobban utána jártam a dolognak és úgy tűnik hosszú távra jobb az R600, de előre megvenni felesleges, mert se DX-es meghajtó se pedig game sincs, ami már megmozgatná GPU szinten a Geometry Shadereket. Én várok és valószínűleg R600-ra nevezek be, mert felépítését tekintve sokkal időtállóbb a 8800GTX-nél, hazzáteszem hogy ha párhuzamosan fog folyni az adat, mert ha nem akkor G80 fog villantani.
Dx9-ben jobb valamivel a GTS, de nem lesz sokáig így, elvileg...hogy gyakorlatilag mi lesz, azt nem tudni...
Ne cserélj még. -
keszegduda
őstag
válasz
SzlobiG #1836 üzenetére
Ez egy érdekes teszt, de van egy sanda gyanúm, hogy ez fake. Most itt nem azért írom ezt, mert az ATI jobb benne, hanem józan ésszel megnézve a grafikont rátolták a szűrőket és alig lassult...én viszont a videókra tudok per pillnat támaszkodni és én azt szűrtem le eddig, hogy lehetetlen ilyen grafika mellett szűrőkkel ilyen tempót elérni 8800GTX-el...ez lehet hogy csak nemkem gyanús, de másnak is furcsa lehet...de ne legyen igazam...
-
keszegduda
őstag
válasz
szasanyi #1826 üzenetére
Egyedi hűtéssel tudtom szerint egyelőre nem jött még ki semelyik gyártó sem. Bár neten lehet elvétve telálni Zalmanos hűtéssel rendelkező egyedeket, de 1 kép nem jelent semmit. A 2900XT sorozatnál mindegyik ugyan olyan, csak a matrica más és a tartozékok...semmi extra OC változat és még szenzor is van bennük...ha jól tudom...
-
keszegduda
őstag
A fene vigyel el, valahogy kezdek az ATI felé húzni, de miért?
-
keszegduda
őstag
Nekem sajnos soha nem telik csúcs VGA-ra, pedig mennyire tudnám élvezni, hogy végre van egy frankó karim...csak utána azon fogom rajta kapni magam, hogy hoppá buktam 80K-t...
Ezért nem telik, még ha telne, akkor sem...ne értsd úgy hogy skót vagyok, de nekem sokat jelent 80k akár hogy is nézzük...
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Csak ott a bibi, hogy mindig jobb, újabb és erősebb kari jön ki, ezzel az erővel 2 generációként kellett volna váltani...pl.: 7900GTX-ről 9800GTX-re...
Mennyire furcsa lesz látni azt, hogy 2-3 év múlva minden DX9-es game fullon fog menni 1600X1200-ba 16X AA és 16X AF-el+HDR-el...ebben az esetben Oblivion stabil 100FPS....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest