- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meci23
csendes tag
Szia! Neked is ajanlom a #11258 hozzaszolas meglesését! A második linkrol le tudsz tolteni egy kis csomagot, amiben minden benne van (tobbek kozott leiras is), hogyan modosits bioszt!!! Nagyon eccerű, 1,35V-ig tudsz feszt emelni!
Kul. a bioszmodositast egy kis program segiti, uh. nem kell hex-editezned semmit! En is ezzel allitottam be 1,3V-ot!
Udv. Zoli
-
jano_77
nagyúr
Köszi ez megvan, de sajnos az angol tudásom nagyon gyér!
Egyébként a Fujitsu magyar oldalon hiába írom be a serialomat, nem is talál már ilyen terméket! Ennyit a magyar oldalak frissítéséről!
A .com os oldalon található legújabb BIOS drivert pedig már leszedtem és fel is tettem! -
jano_77
nagyúr
Nagyon köszönöm a segítségeket, tanácsokat! 7végén mindent megpróbálok!
Egyébként cseréltem korábban, nem sokkal, RAM-ot is és a VGA-val együtt a TÁPot!
BIOS-t frissítettem már, a 0803-as van fent, ennél a Fujitsu oldalán sincs újabb -
A-l-i-e-N
aktív tag
Aham, huzott... csak minuszba
WINba 510-510en járatom(def 743-828), és ameddig jo a játékba addig igy is van...60fok körül mozog igy!!
Takaritva, hm....2hete kb..szerk: észrevettem, hogy az eszközkezelöben van egy kérdüjeles eszköz...: Audio device HD ausio bus! na az mi akar lennii??? realtek az fennvan, elöbb frissitettem, hibátlanul megy...
-
m4rc!
őstag
Ezt nem hiszem el...
Kevésbé van meghúzva a karid, mint az enyém és egy csomóval több pontot kapsz (sm2/3-ban)..XT BIOS-t nyomtad rá föl?
Ja igen! Miért nem látszik a 3DMark-ban a System alatt semmi??? Se CPU, se GPU, se semmi???? Itt vmi gyanús
XuChi: nézd meg az sm2/3 pontot, 8800GT-k csinálnak ennyit...
-
m4rc!
őstag
Várjuk a képeket, ez nagyon jó pont!
Milyen órajelek mellett?
Nem is értem, több mint 1k-val több az SM2/3 pontod, mint nekem 800/1000-es tuninggal..szerk.: a vegyes CF (CrossFire X) csak AMD 790FX-es lapokban fog menni
256bites PRO BIOS-t egyenlőre egyik editor sem ismeri
-
m4rc!
őstag
-
Fel
addikt
Szerintem ne csodálkozz, hogy nem megy a CF két különböző kártyával
... Ha jól értem van egy 512 bites Pro-d XT bios-szal + egy 256 bites Pro... ez akárhogy nézzük nem fog menni... és kell hozzá két CF híd, nem elég egy!
Esetleg majd a 780-as AMD chipsetek segíthetnek (lehet a 790X/FX is... ebben nem vagyok biztos), mivel azok majd tudják a Hybrid CF nevű dolgot, aminek a lényege pont az, hogy különböző vga-kat hajthatsz CF-ben... de ugye ez alaplap+proci cserét jelentene... Uh vagy ez lesz, vagy lecseréled valamelyik kártyádat, hogy két egyformád legyen, ha mindenáron ragaszkodsz a CF-hez... -
Silenzio
addikt
Szép...
A kártyát egyelőre nem flashelgetem, ha lesz pénzem durva hűtésre, akkor megkapja majd a plusz feszt. Végre olyan kártyám van amivel egyelőre nem kell azon agyalnom mi legyen a következőPersze lehetne G92-es, de annyival azok sem jobbak, hogy mindenképp cseréljek.
Egyelőre nem érzem égető szükségét a platformváltásnak, bár néhány hónap múlva mindenképp egy 6550-6750-esre váltok majd, illetve olyanra, ami akkor igazán megéri majd. Bár momentán már 48 ezerért dobálják PH!-n a Q6600-at, így már az sem elérhetetlen... Addig meg elviselem hogy a Crysis néha-néha csúnyán beröccen ha egy fél várost széjjeldöntök
Mivel mostanában a KOTOR 2-vel és a Heroes 5-tel nyomulok majd, bőven elleszek a procimmal. Csak akkor minek cseréltem vga-t?
-
Fel
addikt
Corsair TX750... azon van 2x6pines + 2x6+2pines PCIe tápcsati... meg ára is van neki
-
-
J.J. András
őstag
upsz..., de a Sappphire ezeket a 6pines csatikat adta, es a tapomon is 2* 6pines csatlakozo van....
nos, akkor megnezem, hogyan lehet bütykölni 8Pinest a 6Pinesböl..., gondolom egy Molex 12Voltos aga + Földeles eleg lesz...(amugy a 12Volt az a Sarga vagy a Piros :???)
es köszönöm az infot !
-
Elrond
senior tag
Nekem nem azóta nem sikerül a 3dmarkot elindítani mióta lecseréltem az X1900Gt-met,
pedig drivert feltettem, reinstalltam és a bejelentkező képnél nem jutok tovább ott kifagy!
Pedig dobnék teszteredményt én is szívesen, mert nekem is Pro@XT-m van!
Valakinek van ötlete mi lehet a gond? -
Johnny001
senior tag
Hi!
Csinálok szivesen de el is mondhatom, hogy kell!
Kombinált fogó, szike mennyire a barátod(6 pines-nek annyi lesz vlszg)
Írjál aztán, megoldjuk, lakcím: Bp. XVIII. Pestszentimre (privibe is mehet, mert itt megint viharszagot érzek)
By.: Johnny
u.i.: De azért mi csak hagy barkácsoljunk
-
Fel
addikt
"Milyen az a mellékelt átalakítós megoldás?" Ugyan az mint Neked, a csomagban adott 4pin molex --->6 pin PCIe átalakító.
Atitool nálam is fagyogat, ezért használok inkább rivát. Viszont Atitoolban könnyebb megkeresni a használható maximális értéket, amelyet rivatunerben beállítok és így nincs gond. Mi az hogy a riva magas?? Főablakban, "Target adapter"-nél Customize (klikk a mellette lévő izére) "Low level system tweaks" és lehet állítgatni. Van benne remek hv monitoring is, és a venti fordszámát is állítgathatod (ha akarod).
-
Fel
addikt
Nem leordibálunk, hanem jószándékulag megpróbálunk eltéríteni egy nagyon rossz döntés következményeitől... (a hsz-ek hangneme inkább az első reakciós megrökönyödés miatt sikerült ilyenre..értsd:
).
Nem kell ahhoz 750-1100W-os táp, h 6+2 pines tápcsatit találj rajta. Pl: a Corsair VX550-en is ilyenek vannak.. azaz nem gigamegabrutál erősnek kell lennie, hanem újnak.
A tuning akkor is működik, ha két 6 pines csatit dugsz rá, igaz (ahogyan leírtad), driverből nem fog menni. Viszont ATITool 0.27b2-vel, vagy RivaTuner 2.06-al gond nélkül megy (nálam). Nekem csak akkor pampogott az ATITool, kevés lesz a táp, mikor teszteléskor 800MHz fölött járt a magórajel
Táp vásárlásánál sztem nagyon is érdemes tisztában lenni azzal, h mit/milyet veszel!
(Fogyasztósdi szempontjából számomra a ph-s tesztekben látottak inkább mérvadóak, mint a guru3d-s írásokéi)
(Jah igen..nekem is csak egy 6 pines + a mellékelt átalakítós megoldással megy) -
-
Fel
addikt
Jesszum!! Marketing Gyermeke mire neked az az 1100W-os táp...? (de még a 750 is fölösleges...) Nekem a 450-es Chieftec simán viszi a konfigomat emelt órajelek és emelt procc/ram feszek mellett is. (Pedig ma már nem lehet olyan bikának nevezni a 12V-os ágakon leadott 14-15A-es áramát...)
70%-os hatásfokú tápból lehet kellene az 550W-os...
Egy jó 400-as, 450-es simán elviszi az egyszeri XT/Pro-s rendszert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest