- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
ez_meg_emaz #7504 üzenetére
Tényleg... lehet ez a gond, de ezt megpróbálom nemsoká kiküszöbölni
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7504 üzenetére
1600*1200 high - GPU- 12/23/28 CPU- 10.2/23/30.6
-
AMD_ok
őstag
válasz
ez_meg_emaz #7494 üzenetére
nekem is csinálja néha, úgy, mint neked, 7.10 driver van fenn, nem tom miért
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7494 üzenetére
A hang nekem nem szokott szaggatni. XP-n vagy Vistan?
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7493 üzenetére
Nem olyan biztos az. Ha használt egy alkatrész - a tápom - akkor a felét már buktam is , szal több lenne az a táp azért. Pl. FSP Epsilon 800W ATX/EATX tápegység - 42k
Szal én is azt mondom , ha a crysist veszem alapul akkor a 2900XT bukta.
-
mergal
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #7493 üzenetére
Villanyszámla???
Ha valaki kivasal nálatok egy héten 1-2x az többet fogyaszt mint a géped egy hét alatt.
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7480 üzenetére
Én azért várok még vele. most már úgy sem lehet normális áron eladni , aki meg úgy dönt , hogy CF-t használ annak megéri majd megvenni amikor már csak kb. 50k-t ér.(holnap
) Meg addig jöhet egy csodadriver
és hopp, fut a Crysis 50FPS-el.
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7471 üzenetére
Én kb. 1 hónapja vettem az XT-met , de ha akkor 8800GTS-t vettem volna kb. ugyanannyiért akkor azért kicsit lehet , hogy én is be lennék kattanva
Viszont Crysis alatt gyenge a 2900XT.
Szerencsére az UE3 egész jól fut a karin.
-
mergal
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #7473 üzenetére
Valszeg sehogy azt nem is mondtam egy szóval se hogy ezzel a táppal.
Apropó crossfire-be nem fontos hogy két egyforma gyártótól legyen a kari ugye? Mert hát referencia karik. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7296 üzenetére
Jah bocs, csak úgy emlékeztem 2900pro-d van, mintha az is lett volna odaírva de lehet csak sok volt a sör tegnap
-
mergal
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #7277 üzenetére
Először én is fel voltam háborodva egy kicsit. Amint azonban láttam hogy nv karikon sem betyáros picit megnyugodtam.
Egyébként meg van még 20 akárhány nap a megjelenésig azalatt még sokmindent lehet csinálni. Gondolom nem csak ezen a fórumon van kiakadva mindenki, hanem mindenhol azt is gondolom hogy a sok negatív kritikára odafigyelnek a játék felelősei.
Ha meg nem akkor még az is lehetséges hogy majd jön valami ati driver (bár sztem ez annyira nem lesz esélyes pl. amibe azt írják majd hogy Crysis dx10 50% gyorsabb) Bár lehet ezt írják majd de nem lesz semmi javulás. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Nem kell very high-re rakni meg baromi magas felbontásba és megvan oldva
Ha még nem húztad esetleg azt is megteheted, elvégre ezek XT-k csak alulvannak feszelve, egyébként meg szerintem medium-high teljesen megfelelő beállítás.
Néhány játék még annak a szintjét is megirigyelné grafikailag.. -
Soak
veterán
válasz
IJ.
-
Soak
veterán
válasz
ez_meg_emaz #7264 üzenetére
mondtam már ,hogy a dx10-es 99.9%át dx9 alatt is előcsalod.
És ez sem néz ki rosszul gyengébb kártyákon.... csak ha mindent ugy irnának meg ,hogy gyengébb kártyákon is jol fut akkor még quake3na mindenki nagyban. El kell fogadni ,hogy ezt is csak a következő csucskártyák fogják normálisan vinni
a benchmark a játék könyvtárában a bin32-es könyvtrában van
-
Soak
veterán
válasz
ez_meg_emaz #7257 üzenetére
Ez is jol fut gyengébb kártyákon, csak nem néz ki olyan jól...
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7257 üzenetére
Az AA-ban annyiban igazad van h. engem airbone alatt kergetett az őrületbe h. ugy ahogy 1680*1050ben szép volt, de pl egy olyan résznél ahol sok volt a sánc rohadtul idegesítő a drótok töredezetsége.
-
Balupapa
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7250 üzenetére
nagyon iagazad van
-
Soak
veterán
válasz
a crysis DX10-es látvány világát meg lehet csodálni dx9 alatt is... csak egy kis config irogatás..
1280x1024 High no AA , akkor megvan a 30-33 AVG fps...
ÉS mégegyszer leirom, utoljára.... várd már meg azt a nyomorult finalt... ez az egyik és a másik ,hogy nem a kártyák "hibája" , hogy nem 50FPS-el megy, hanem a játék .. egyszerüen tul sok számolás ami ránehezedik. Elégedetlenkedhetsz ,de ez van, az oblivion idejében is ez volt és az is iszonyu látványvilágot adott sok erő árán (bár ott voltak kis problémák ,de itt is vannak )
100k-ért nem volt jo választás a HD2900XT ...
-
X Factor
addikt
válasz
100ért vettél volna gtx-et.
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7246 üzenetére
Hmmm, oks elismerem h. az ATI-nak bizony a legerősebb kártyája,ettől független egy 8800gtx eleve nem is sorolható vele egy kategóriába kb a gts és a gtx közti résbe van bepozicionálva, ettől független nézztük meg a dolgok mostani állását, crysis-en kivül ugyebár mindent nagyon szépen visz, kijön a crysis ami nem picit nyújt többet a mai játétkoknál grafban (idáig mindeki aki tolta csak dícsérte a látványvilágot) aminek persze ára van, nagy ára, ráadásul nem értem a panaszokat, ahogy itt a fórumban olvastam 1280*1024ben High-on 32fps megvan átlagban, és nem esett 25 alá, ami azt jelenti h. folyamatos és játszható, ami nem rossz. Plusz ugye mégcska demó, nem mintha a csodát várnám majd a teljes verzióból de ebben az esetben 1-2+ fps sokat számíthat.
bernyo Kell 100fps? ott a cf és az sli és használj low resolutiont és ott van. Nem tudom h. singleben miért nem elég kb 40
Azt se hinném h. rosszul van optimalizálva, te meg hol játszottál vele h. a hl2ben szebb volt a víz?...
Soak Végre valaki
-
bernyo
csendes tag
válasz
Egyetértek ez_meg_azzal. Szerintem is elvárható lenne, hogy a legerősebb kártyák legalább 1280-ban mindent vigyenek fullban min 60, de inkább 100 frame-val.
Mondjuk a fejlesztők a hibásak, hogy ilyen game-kat írnak. Egyébként szerintem a crysis nem annyival szebb mint a far cry volt, mint amennyivel lassúbb. A víz pl ma már kifejezetten csúnya benne, hl2-ben pl. sokkal szebb a víz (és gyorsabb is). HW meg SW gyártók egymást rángatják felfelé, hogy mindig vegyél új vidkarit, stb...
-
Soak
veterán
válasz
Ultra a legerősebb dx10-es vga, és az sem tud sokkal többet. Majd a final-t kell birálni optimalizácio szempontjából, ez még csak egy félig beta demo.
szerk : amugy meg nem tudom miért várja el mindenki ,hogy ilyen látvány 100fps-el fusson
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7243 üzenetére
Miért várja el mindenki h. márpedig az ő kártyáján mindennek tökéletesen kéne futnia?
-
amnex
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #4038 üzenetére
hi
a célkereszt méterére való parancsot ird bele az autoexec file-ba
igy minden inditáskor lefuttatja a parancsot, ez müködik.. drivertől függetlenül -
keIdor
titán
válasz
ez_meg_emaz #4036 üzenetére
Nem szóltam.
-
Def26
félisten
válasz
Most néztem, nekem az a célkereszt amit beállítok az elején. Nem változik meg automtikusan.
7.10 beta driverem van.
Én innen szedtem jeszó:www.madboxpc.com
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
cs-znék én, ha meglenne a karim. de még mindig csak várok
7.10 RC-t próbáltad már?
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #3428 üzenetére
Én ezzel mérem a hőmérsékletet, Everest 4.10.1110 Beta. Aki érzi a kártya erejét annak tök mindegy, hogy milyen hangos/halk, nekem igazából fel sem tűnik a játék hevében...
-
arpi6k
addikt
válasz
ez_meg_emaz #3281 üzenetére
Nekem 450es van.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #3267 üzenetére
Ez nem igaz mert az ASUS is adja hozzá a két átalakító kábelt,két darab 6-os van hozzá!
-
arpi6k
addikt
válasz
ez_meg_emaz #3218 üzenetére
[link] (csak annyit írtam be a keresőbe hogy: cm.
-
Gascan
tag
válasz
ez_meg_emaz #3201 üzenetére
Első csengésre nekem az jön le, hogy igen.... nyugodtan költsétek csak a pénzeteket a dx10 graf karikra
Én is tudtam, hogy teljes mértékben támogatja, ezzel nem mondtál újat.... csak a dx10.1 -ben lesz egy két olyan feature ami a hardweres támogatásnak köszönhetően, kimarad a sima dx10 kariból. Tehát játékban lesz majd egy-két olyan dolog amit nem fogsz tudni felkapcsolni, dx10.1 kari hiányában. Hogy valakinek erre szüksége lesz e vagy sem, az már szubjektiv megitélés kérdése.
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #3079 üzenetére
Remélem hamarosan lesznek tesztek.
Egyébként a ut3 a HD szériának nagyon bejön. -
joshua7
veterán
válasz
ez_meg_emaz #3079 üzenetére
Ja. Asszem U3 Engine-es, nem kell neki durva hardver.
-
Speed®
titán
válasz
ez_meg_emaz #2892 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #2832 üzenetére
Értem mit mondasz, csak egyenlőre nincs monitorom a kártyához, és a 8600GTS után ez is qrva nagy előrelépés.
-
ftc
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #2832 üzenetére
100% hatásfok nem létezik s nem is létezhet...
-
elfelejtette
veterán
válasz
ez_meg_emaz #2775 üzenetére
Hy!
Rosszúl tudod! A minőségi tápok 100%-ban képesek leadni azt a teljesítményt, ami rájuk van írva. Az a 80-90% amire gondolsz, az a hatásfoka, és azt jelenti, hogy mennyit ad le abból, amennyit a konnektor felől vesz fel. Tehát egy 70% hatásfokú táp ha 400W-ot ad le, akkor 571W-ot vesz fel a konnektor felől. Viszont egy 85% hatásfokú csak 476W-ot vesz fel.
Üdv. -
SzlobiG
félisten
válasz
ez_meg_emaz #2767 üzenetére
Ez egyértelmű volt szerintem.
-
BITBOYS
addikt
válasz
ez_meg_emaz #2769 üzenetére
Csak színesen akartam írni
-
BITBOYS
addikt
válasz
ez_meg_emaz #2767 üzenetére
Asusból is csak a Stalker verzióhoz adják a Stalkert.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ez_meg_emaz #2763 üzenetére
Szerintem se sok nekem 90-ig volt beállítva addig ne mennyen feljebb, de Ati tool nálam kicsukva szal marad az autó.
-
arpi6k
addikt
válasz
ez_meg_emaz #2351 üzenetére
Nekem pl 1 optikai, és 2 vinyó van a gépbe. + tuning Core2, + HD2900XT, és elég neki a 450es táp. Ennek ellenére én 500as tápot javasolnék.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
ez_meg_emaz #2292 üzenetére
Igen elég, ha egy vinyód és egy optikai meghajtód van, egyébként simán megfektethető.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ez_meg_emaz #2292 üzenetére
Pontosítsunk. Én nVidiát vennék szivesebben, mert ... fan vagyok, meg a linux támogatás és a többi.
De a GF8 szériát messzire elkerülöm. Ha mindenképp most kellene karit vennem akkor HD2900XT-t vennék. Középkategóriában pedig HD2600XT GDDR3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest