- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Más: Nektek a Crysis nem csinált 1x-1x olyat hogy pár mp-re beszaggatott/megállt a kép és szaggatott a hang is aztán meg ment tovább rendesen? Ezt olyan 5-10percenként 1x-1x bedobja nálam. driver még csak a 7.9
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Ragnar_ #7484 üzenetére
15k-t dobsz a mostani tápod értékére és megvan kb az a táp ami kelleni fog CF-hez (csak hasraütésre mondtam 15-öt). Szal majdnem ugyanott vagy mintha (tegnap - ha..ha
) vettél volna 2900xt-t. Mondjuk az uj táp árát megsporoltad.
De hogy én két ien fenevadat cf-be kössek. Biztos 2x annyit fog enni a gép mint eddig és a villanyszámla se lesz kissebb(elég sokat fizetün igy is). Szal hosszutávon (vill számla) megint csak én járok jobban. 60 alatt meg nem adom el a karim nyugi bele. És lesz is aki megveszi.
-
ez_meg_emaz
őstag
Csak azt felejtetted ki hogy mig 2900xt-t 100ért volt megjelenéskor kb, a 8800gt alapbol 50röl indul megjelenéskor. Szal ha egy 88gt-t alázo 50k-s kari jön senki nem fog anyázni, inkább örülni.
2900pro tulajoknak meg nemtom mi okuk lenne anyázni mert joval olcsobban vehették meg és kaptak egy 2900xt szintü karit. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Foxmulder89 #7297 üzenetére
Np. Amugy soha nem is emlitettem a pro-t
Vmiért nem tette offba az elözöt szerk utánHu basszus. Most olvasom a tesztet. Hát nagyon ütös lett az az nv kari
Ha jo áron lesz akkor kenterbe verheti ati terveit. Bár ha joltom nincs benne dx10.1 Mondjuk ez megint olyan mint a szürök a 2900xt-ben lehet nincs azaz uj szürés nv-ben de nem is kell mert nincs is mihez használni
Ati ujitásokkal akar elörébb jutni amint látom de ez mostanába nagyon nem jön be neki.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Foxmulder89 #7279 üzenetére
[OFF]Nem nem huztam. Amugy szerintem félreértettél mert nekem nem alulfeszelt xt-m van hanem rendes 2900xt-m.(bár aláirom jobban jártam volna proval) Szal nem pro.
Igaz ami igaz szép lett. dx9-ben is elég szép. De ennek akkor is jobban kellene mennie....
Soak: ez tény de ezzel sokat nem mondtál. A lényeg hogy remélem szerinted se ez a normális.
mergal: Szerintem 110% hogy adnak ki vmien ati drivert a teljes crysis megjelenése után ami javit a dx10-en ha máson nem is. Márcsak nv miatt is. Ha nv netán kiadna vmit amitöl nv-n jobban menne. Miattunk már nem aggodnak hisz már fizetttünk
[/OFF]
HD3800
Remélem ezek már tényleg helyt állnak a megj. után fél évig min. Szal nem kell minden nagyobb név megjelnése után karit cserélni vagy uj atira várni min 5-6honapig. -
ez_meg_emaz
őstag
De pont ez az amit nem tudok elfogadni. Mivel pont ezért vettem ien karit. Nehogy azt mond hogy szerinted ez igy teljesen normális. Nem mondom tényleg hasonlit az obli helyzetéhez meg volt már ien. De nem is gyakori és nem is normális az tuti.
Miaz hogy kiadok egy játékot de majd a 2-3honap mulva megjelnö karin megy jol...
Kibaszott biznisz
-
ez_meg_emaz
őstag
-
ez_meg_emaz
őstag
Obli még asszem az x800-asomon is türhetöen jol futott(nem maxom hanem mid-high-on de ugy is szép volt). Bár nemtom akkor épp mien karim volt pontosan lehet nem x800. Az tuti hogy messze nem a legjobb.
Azért ien grafikát mint a cysis-nak van very high-on nehogy má a no aa-val basszunk el. K*rva rondák a recés élek amikor egy játék épp arra törekszik hogy szinte filmszerü látványt nyujtson.(crysis-nak ez sikerül is többnyire)
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
X Factor #7251 üzenetére
Azért irtam a 100-at mert lehet vki megjelenéskor megvette a 2900xt-t ami akkor még talán több is volt mint 100. Azota meg lehet nem cserélte gtx-re. Ha cserélte is volna akkoris ráfizett volna mert már nem 100 a használt 2900xt régen
És hangsulyozom GTX-el is szopoka van! Föleg akinek tft-je van. (szerencsére vagy nem nekem nincs.)De soak-ot idézve a egyenlöre a demo-n vitázunk. De én akkoris tartok a teljsetöl. De NE legyen igazam. Kis szerencsével egy uj driver és egy kis otpimizálás a teljesnél és gyönyörüen megy 1280-ba egy 2900xt-vel is aa mellett min 35-40 fps-t.
Reménykedjünk.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
X Factor #7249 üzenetére
Nem érted látom. A 32 fps ugy van meg hogy dx10 aa nélkül vagy dx9 aa-val. Bár ebben nem vok biztos lehet még igy sincs meg. És tévedés ne essék nv-nél se rozsásabb a helyzet. Vmivel jobb de ottis nagy gondok vannak. Következtetés nem ati vagy nv a hibás. Hanem ez kib*szott dx10. Szép-szép de mien áron?
"(Idáig mindeki aki tolta csak dícsérte a látványvilágot) aminek persze ára van"
Nincs kari amit alátéve elmenne értelemesen dx10-be 1280 4,8xaa mellett. Nem az a baj hogy drága kari kell hozzá hanem hogy nincs is nagyon ien kari. CF meg SLI nem hoz akkora gyorsulást hogy megérje. Annyit biztos hogy 40fps-re feldobja. De ezért kell 2 kari hogy éppen élvezhetöen toljad? Ez nem állapot. Ha te igy képzeled a jövöt akkor nagyon fura elképzeléseid vannak. Érdekes lenne ha ezentul az uj játékok csak 2 130k-s karival mennének. -
ez_meg_emaz
őstag
Tudom hogy nv-nél sincs jobb helyzet.
Én nem ati-t szidom ne értsetek félre. Hanem ezt az elb*szott helyzetet hogy a dx10 ennyire eröltetve van de semmi értelme sincs. Eddig csak negativ dolgokat tapasztaltam dx10 kapcsán. Vista: lassulás, dx10 még nagyobb lassulás, aztán meg ez a szürös dolog amit ati kicsit benézett megint csak nem kedvez(bár ez ati sara(ez az 1!) és nem kapcsolhato dx10-hez de mégis csak lassit az amugy se gyors dx10-es gamekon)Term én nem várom hogy ien látvány 100fps-el fusson. Elég nekem az 50 is ha már a legjobb karit vettem amit a gyárto árul. Én nem 20-30k-t dobtam ki karira. Hanem pl 80-90-100k-t akkor meg kapjam már meg azt amiért ezt a felárat megfizettem. Nem azért vesz az ember vmiböl a legdrágábbat hogy aztán diavetitést! (mégcsak nemis 30fps-ről beszélünk) nézzen rajta.
Nagyon megváltoztak a dolgok. Régen aki 100kért vette annak 1évig nem volt gondja. Aki meg 50ért annak fél évig maxon. Mostmeg hiába veszi az ember a drágábbat szarul megy. Aki meg a közepessel is beérte az csak mid-low-n tolhatjaHihetetlen.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
X Factor #7244 üzenetére
Ember te jol vagy?
VAJON miért? Talán mert ATI fronton a lehetö legdrágább és legerösebb(Összesitve is min 3. helyen van) tipusu vga-t vettem ami dx10-et tud(na elvileg) talán azért. Én kérek elnézést hogy azt várom el a dx10-es csucskarimtol amit elvileg tudnia kéne (dx10ben játszani). -
ez_meg_emaz
őstag
Szerintetek egy uj driver hozna lényegesebb változást Crysis-nál dx10-be?
Mert ez a helyzet siralmas. Hogy mehetett maxon bemutatokon ez a game? Vagyis mivel hajtották meg?Crossfire-be se lenne sokkal jobb a helyzet. Elvileg 2900xt egy dx10-es ati-s csucskari.
És amire valo (dx10) abban csak 20fps-t tud felmutatni? Mi a f*szom ez?
ALig kiábrándito a helyzet.
Ha egy ujabb driver után nemhoz min 40 fps-t dx10-ben ez a kari akkor ugy kib*szom hogy....huuu de idegesitö. Jo hogy nem tettem fel vistat. Xp-n dx9-be high-on normálisan fut igaz csak 1024-be néztem. Jah és a tft-sek meg duplán szopták a brét mert azoknál elég durva felbontások vannak dx10-be egy 80k-s karival diavetitést kapnak.
Kicsit tulzás ami monstanában megy. -
ez_meg_emaz
őstag
Thx. Ez jo ötlet.
Amugy megoldodott a gond. Az volt a gáz hogy hiába irtam konzolba a cfg-t baszta átirni. Ezért átirtam magam a cfg-t és igy már okés. De nem vágopm hogy a karicsere ebbe hogy zavart be? Mert ugye eddig semmi gond nem volt. Beirtam vmit konzolba megváltozott. Mostmeg ez a célkereszt.... -
ez_meg_emaz
őstag
Thx.
De azt a filenevet vki elirta. Nem 8.0b hanem 7.10b.
Ha igy se jo lehet ujra kell tennem a steam-et meg a cs-t meg az egész rakás bughalmazt. Ezt amugy nagyon imádom valve-ban. Ha vmi elbaszodik inditsd ujra a géped(elöfordul hogy dx9 engine error-al el se indul a cs, ienkor gép resti és már megy is) vagy tedd ujra az egészet. Persze nem csak 1 install az egész ugye. Hanem egyenként szedj le megint mindent meg mentsd ki az összes game config-ját meg a mapokat stb.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Mákos7észta #4037 üzenetére
Nem de asszem muszály lesz mert már csak az maradt ki. Majd vmikor hétvégén keresek...azt kiprobálom. Idegesitö. Nem kicsit.
-
ez_meg_emaz
őstag
Akkor ujra megkérdem:
Van olyan aki 2900xt -vel játszik cs:source-t??
Probáltam gyári driverrel és 7.9essel is de mind1kkel ugyanaz a problémám.
A célkreszt visszaállt alapra és hiába állitanám konzolba kissebbre nem változik a mérete. Ez gondolom vmi driver gond. A régi kártyámnál nem volt ien gondom. -
ez_meg_emaz
őstag
Van olyan aki ezzel a kártyával játszik cs:source-t??
Gyári driver van fenn. Lehet ez lesz a gond. A célkeresztet sehogy se tudom az alap-nál kisebbre venni. (Term konzolban is probáltam). Mondjuk mig ezt leirom megnézhettem volna a drivercsere segit-e. De most sietek. Kiv vok hogy vki játszik-e vele egyáltalán source-t.Amugy feltünöen jobb a képe mint az x1950-nek. A szinek sokkal teltebbek vagy nemistudom hogy irhatnám le pontosan. De a lényeg hogy láthatoan szebb. Azelött mintha fako képet néztem volna.
-
ez_meg_emaz
őstag
Nah tegnap végre énis tulaj lettem.
Sapphire lett az aranyom. Jo nehéz darab. Cserélhettem volna a black box-omat egy hr03-ra, de nem tettem. Most lehet mindenki a fejéhez kap.
Nekem nem hangos a kari. Legalábbis 3dmark06 alatt nem. Játszani mostanába nembiztos hogy tudok de majd kiv leszek. A hütö meg lehet be se fért volna. Jah és nagy játék fan is vok. A TF2-t majd tolni is akarom. Az ep2-t meg elsökézböl probálhatom ki anélkül hogy törésre kéne várnom.
Hömérsékletet mivel is néztetek? Vhol rivatunert olvastam ebben a topicban... -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Gaboman #3274 üzenetére
Elnézést kérek, tényleg nem igaz. Sőt eddig ugy tudtam a Sapphire-hoz se kapni. De kiderült hogy 2-t is adnak. Szombaton meglesz végre ez a szépség, Sapphire formában.
És remélhetöleg bebizonyitom hogy egy 450es csifi is elviszi a konfigommal. Kinek van 2900xt-je 450-es vagy annál kissebb táp társaságában? Lehet én leszek az elsö itt -
ez_meg_emaz
őstag
Az se nagy gond. Max ha nagyon kellenek majd azok az effektek eladom a (leendö) 2900xt-met és megveszem az aktuális legujabb atit. Vagy downgrade egy 2900pro-ra, ha elég jo lesz.
Jah és köszi az uj infokat.
Még lenne vmi: Mintha vki mérte volna már a hosszát....Ugyemlékszem 26cm hosszu. Jol tudom tulajok? Ha 27 akkor már nembiztos hogy elfér a házamban (pedig nem a legkisebb).
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Miért irja minden topicban egy-egy ember mindig ezt az okosságot nem értem. De lehet csak én maradtam le.
Nekem ennél a hirnél véget is ért ez a téma:
A Next-Gen-nek adott telefonos interjúban Sam Glassenberg, a DirectX lead program menedzsere eloszlatta az esőfelhőket. A DX10.1 teljes mértékben támogatja a ''régi'' DX10-es hardvert, minden játék futni fog, minden régi utasítás jelen lesz, csupán a hardveres funkcionalitás enyhe bővítéséről van szó.
Tehát akkor ugye többet nem hozza fel senki.. Vagy vki lesz olyan kedves és elmagyarázza nekem hogy ettől a bejelentéstől kezdve mi az ami változott a dologgal kapcs.ban. -
ez_meg_emaz
őstag
Nemtom lineklték e már:
Vista 3Dmark06 scores list [link]. 8800gtx és 2900xt-vel az élen. Azoknak akiknek számitanak a pöttyök. Csak érdekességként.
Lessétek meg az elsö helyet...
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Ez szerintem nem nagy szám. Az x1950pro-m is tud ennyit. Szal nem ezért jo a 2900xt. Kb 2és félszer erősebbnek kéne lennie. A gts320 2x jobb a karimnál, szal a 2900xt-nek még jobbnak kell majd lennie(igy is jobb nála de még lehetne jobb is). Már énis ugy vélem hogy csak idő kérdése és meglátjuk igazábol mit is tud.
elfelejtette(#2793) : Direkt ugy irtam hogy ''ha joltom'' ezekszerint rosszul tudtam. Elnézést. És kösz hogy kijavitottál. Mostmár biztos nem felejtem el.
Amugy akkor a chieftec szerinted nem tartozik a minőségi tápokhoz? Vagy több kategoriára kéne osztani a tápokat?(minőség+nem minőségi - csak mert az én fejembe eddig vhogy igy volt.) Azt azért tudtam hogy nem a csifi a legeslegjobb. Amugy meik 100% hatásfoku? -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Mákos7észta #2774 üzenetére
Hát tesztekbe leirják mennyit vesz fel. Viszont nemigen van olyan táp ami 100%ban képes leadni azt ami rá van irva. A minőségi tápok is ha joltom 80-90%át adják le. De amiket itt nekem is irtak az alapján 400-as nem lesz elég. Nekem is aztmondták jobb ha cserélem a 450-est(csifi). Még elválik elbirja-e.
SzlobiG: Hát ezt mondom énis.Viszont a hszedből tök ugy jött le minhta arra gyanakodnál. Csak azért irtam.
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
80 Szerintem nem sok. Nekem x1950pro 75fok terhelve. Nemtom miért lenne sok a 80? A 90 az már igen. De 80-at még birnia kéne szvsz. Tudom más tészta de a procik is birtak/nak 80fokot (régebbi amd-k) akkor egy videokari annyira más lenne? Meg ha nekem simán megy 75 fokon és semmi baja fél éve...
Mozso26: ''Azért ide irok mert itt vannak a legnagyobb agyak.''
/Csak kiélvezdekem magam mint ati fan./
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
De a régi nagy ph-s(ok) (ez nem gunyolodás, ellenkezőleg - nézzétek el csekély szokincsem
) még mindig nem válaszolt(ak) arra hogy volt e már példa arra hogy vkinek nem vitte a 450-es minőségi táp a rendszerét 2900xt-vel. Term nem olyanra gondolok hogy vki 5 vinyoval tolja mert az szélsőség szvsz. De mint pár 10hsz-el korábban irtam (amin sikerült átsiklani
) nekem 1optikai(IDE),2vinyo(sata-IDE).
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2297 üzenetére
2 vinyo, 1 optikai. Megfektető? Járt már igy vki 450-es minőségi táppal?
-
ez_meg_emaz
őstag
Táptémához: ti nem 2 napja vagytok itt de én ugy vélem nem kell 500-as táp egy c2d tuning+2900xt-hez. Szerintem ami most nekem van 450-es csif az viszi majd ahogy kell. Ha nagyon tévednék szoljatok. Csak ugy jött le a dolog hogy min 500-as táp kéne hozzá.
Mint kiderült énis egy ien karira pályázok. Abu irta hogy inkább nvidiát venne. Ha jol tippelek a gtx -re gondolt mert az tényleg erősebb. De akinek max 80-85k-ja van annak 2900xt sokkal jobban megéri mint egy gts640 nem?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest