- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Bagira01 #13655 üzenetére
A halott karikat már nem nagyon lehet flashelni. Nekem anno a 5950ultrám adta be magát bios flash után (béna voltam nyomtam egy resit úgy hogy még nem toltam rá a másik biost). Minden létező módszert megpróbáltam (pci-os kari, asrock kombó lapba pci-es karit tettem mellé, de semmi nem segített, majd a szervízbe is azt mondták, hogy felejtős a dolog...
-
Bundás22
őstag
-
Bundás22
őstag
válasz
Bagira01 #13543 üzenetére
jó neked adok a véleményedre, mert mind2-t próbáltad
anno én is vehettem volna pro-t szted a tápomat kinyírta volna?350W-os..
azért 10K volt ez a táp anno
tesztekben egyforma teljesítményűek, alapon a 3850 a nyerő tunningban meg a 29pro vezet, sztem attól még mert zúg, nagy, vörös, és zabálja az energiát meg fölfűti a szobát szal attól "brutális" és ezt összekeveritek a leadott teljesítménnyel, a 3850 hasonló tudású kártya csak civilzálva van, ettől még nem szarabb sőt
-
Silenzio
addikt
válasz
Bagira01 #12099 üzenetére
Ha gyengébb, akkor nem váltok. Még idén szeretnék natív hd-felbontású tft-t venni, ahhoz igen gyenge lenne a 9600 GT. Most 760/1060-on semmi sem fogja le a pro-mat, a héten lesz platformcsere, ha minden jól megy, és végre kipróbálhatom egy alaposan megrángatott c2d-vel is. Meg sem állok 11000-12000 pontig, és a vga-ból is kisajtolom a végét.
Mert ha most stabil, feljebb is az lehet...
-
Joci??
senior tag
válasz
Bagira01 #12086 üzenetére
igen igazad van! mert modnom a hőfok nem vészes! csak nem tom maga a proci áramkörei mit szólnak ekkora túlfeszhez!! ööö... azt irják a 80nm procik 1.5V ot kaphat max a 65nm-es pedig 1.45V max! ezért is nem merem tovább rángatni!
most pl: 1.424V-ot kap és 3Ghz-es stabil! Cyrsis 4óra jáccás után is! annyi kellett még csinálnom hogy a bios hőfokrisasztást felvettem 65fokra mert 55fokon kilépett a gameből egy idő után valszeg jobban melegszik játék alatt és ezért van!
az miért lehet hogy Crysis-el jácccom és néha csinál olyat hogy bedadog mint ha egy pillanatra megfagyna a rendszer! aztán megy tovább győnyprű szépen szaggatás nélkül nagyon élvezhető grafika és játékélmény! asszittem gyengébben fog muzsikálni a karesz
-
kavicssli
addikt
válasz
Bagira01 #11789 üzenetére
Néztem azt is de "sajna" ez a 33k nagyon bejön meg talán nem is kellene se posta se semmi mert tesóm Pesten rendőr és ingyen hazahozná... amugy igen a másik dolog ami aggaszt az a villanyszámla
ezek mennyit fogyasztanak üres illetve full terhelésen...külföldi oldalon azt olvastam hogy "csak" 150W
erről hol tidnék bővebb felvilágosítást kapni?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bagira01 #11621 üzenetére
Elméletileg életképes a dolog. Csak hova teszel két tápot a házban? +kb dupla hőtermelés, zaj és nem tudom mennyire biztonságos a SuperFolwer táp. A táp ajánlóban ezt írják:
"Ajánlott tápok:
Chieftec
Enermax/Superflower (Az újabb Superflower-ek sajnos már nem a legendás Enermax belsőre épülnek, még nincs róluk egybehangzó adat)..." ennek nézz utánna mik a friss tapasztalatok. -
Speed®
titán
válasz
Bagira01 #11292 üzenetére
Aki akart, az vett a kezdetekben is jó áron és a hazai 70ks korszakban is megvoltak a kiskapuk, gyártói garis példányokra ebayen és neweggen keresztül..nem egy ember szedte meg magát itt a PHn is ezzel..
A 2900Pro után elvoltam az 1950GTmmel, most döntöttem váltás mellett.
Igaz, ár/érték arányban bestbuy a 256os Pro, de inkább egy 3850/512t vennék, ha már Ati megoldás. Csak ne lenne olyan tuningos a Galaxy féle 88Meg jól cseng a konfigomban a neve, főleg ha beújítok végre egy Quadot is
banderasz77
"Nem ref. hűtős, hanem pöpec!" Gondolom a Rev2 a nagyobb ventit takarja
"Most 129825 pöttynél járok." 3DMark99' vagy AquaMark3 dob ennyit?
750 fölé 1.1Vos BIOSmoddal fogsz valszeg eljutni..memók Quimonda csodák -
Speed®
titán
válasz
Bagira01 #11288 üzenetére
Lehet, hogy most 30k körül dobálgatják, de nem lehet elmenni amellett, hogy egy árban voltak mikor berobbant a 8800GT..nekem még szerencsém volt, 50ért el tudtam adni az 512bitesemet. Nem mondom, hogy rossz kari, mert nem az.
pl. lordEVO XTjét HR03mal aki megveszi 45ben, az qrva jól jár.
Én most 3850/512 és 8800GT közt agonizálok. Piros a vérem, de..banderasz77
Digital Vibrance? Valahol driveren belül, most meg nem mondom hol
Amúgy 47ért vetted a sima refhűtős Innot? 52ért van CMes Galaxy..
Procidat mennyire húzod? Kicsit gyenge az eredmény első látásra.
Itt vannak bőven 13k feletti eredmények, nem is szénnéhúzva. Toljadneki -
Scooby
aktív tag
válasz
Bagira01 #10913 üzenetére
akkor picit jobban nekifeszülök a dolgoknak mert már 928/2100-on is hajtottam már atitool artifact cucca is sima liba hiba nélkül...voltmoddolni kéne a lapom mert nagyon sokat esik a cpu fesz terhelés alatt ezért nem megy annyira a cpu nyúzása, de rajta leszek mert megöl a kíváncsiság hogy 14500-öt eltom e érni
-
Armando_19
őstag
válasz
Bagira01 #10635 üzenetére
Ja, nekem is van valami para már. 4. videókártya volt a gépben ugyanazzal az oprendszerrel, volt már egy NV kari is, 7.7,7.8,7.9 catalyst is megfordult már... 8.1 csak win reinstall után rakom már csak fel... teljesen meg van zuhanva, játékok alatt is megcsapttant a teljesitmény...
-
sinci
tag
válasz
Bagira01 #10544 üzenetére
Sajnos erre utalót nem találtam a szövegben
.
Szépen lassan meg kell barátkoznod a 35k-s árral vagy hagyod őket a fenébe, én 40k-ért vettem december közepén, akkor az csúcsvétel volt szvsz, hogy most megér e 35k-t azt neked kell eldöntened, mert 29k-ért nem fogják odaadni az biztos.
-
Armando_19
őstag
válasz
Bagira01 #10540 üzenetére
Oldalukon sincs kiírva, csak ilyet láttam:
Leírás
Garancia2 év.
Vissza terméklistához
* Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
A kiemelet részre tudnak hivatkozni árváltozás miatt is
DE nem baj, reméljük azért csak nem vernek át! -
sinci
tag
válasz
Bagira01 #10527 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy ez voltmodos bios. A 3DMark06-nál 1,15V-os bios volt fönt, így ment 820/2150-et a kártya, a 3DMark05-nél már a rendszer végső beállításai láthatóak 800/2100 1,10V-os bios-al megtámogatva.
A kártya 1,08V-ot kap a gyári bios-al, ezzel jobbesetben 770/2100 elérhető szerintem. -
X Factor
addikt
válasz
Bagira01 #9300 üzenetére
Mennyi volt, milyen blokkok?
Mert bármennyire tiltakozom a lelkem mélyén eldöntöttem h. nekem is lesz, csak egyszer a pénz kéne rá úgy összeszedni h. a elég top konfigom legyen mert amíg nincs addig mindig az lebeg majd a szemem elött h. az árából emnynivel erősebb konfigot rakok össze, de ha megvan akkor meg az fog h. vajon vízzel elbír e a proc 1.7V-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tesla topik
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest