- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Achill3uS #6786 üzenetére
Engem semmi más nem érdekel azon kívűl hogy ha jobb lesz mint a mostani ATI karik persze jó nagy %-ban és jobb áron fog menni náluk akkor beinvesztálok rá ha nem akkor marad ez,engem 5-10% nem érdekel.
Most is minden jól megy rajta pedig a proci is csak 3000Mhz-en van úgyhogy tartalékom van benne még bőven! -
-
Soak
veterán
válasz
Achill3uS #6597 üzenetére
az egy dolog, azt simán birja, de elötte meg utánna is mintha fullra lenne terhelve... ne tudd meg mennyi volt a fej a végére :/ . MOndjuk 27 fok van most ,de akkor is
szerk : amugy meg most Nyugdíjassal dumáltunk és most jutott eszembe a pll mod, valamiért még nem csináltam meg
. Mingyárt megnézem
-
Alvin_ti4200
félisten
-
szacsee
nagyúr
-
-
banderasz77
addikt
válasz
Achill3uS #6181 üzenetére
Igazad van, kell egy kis kakaó neki a végső tuninghoz, amit csak a 8 pines kábel szolgáltat neki:
http://www.directron.com/ad202.html
éppen ezért sem engedi nélküle a tuningot a CCC.
Nekem pl. az AtiTool meghal az XT-s Bios-al. Kifagy a gép tőle. Ennyi.
Ha valakit érdekel még kábel, szóljatok, mert ma adom le a havernak hogy mennyi kell és vége, utána nem fogok egyesével küldetni vele az usaból. Többet meg nem hozatok, mert nem üzérkedek vele. Amennyi kell most annyi jön és kész. kb. mindenestől 2500 körül lesz. (bár azt mondják elég nehéz a cucc, remélem nem lesz sok $ a repcsi.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Achill3uS #6149 üzenetére
Így van
Amúgy viccet félretéve, én tuti megvárnám a G92-es marhaságokat, főleg, hogy totál szarkavarás van körülöttük. Nem fognak hirtelen 50%-ot zuhanni a G80 árak (bolhán)
R600-at már nem erőltetném, egy hónap múlva itt az RV670, addig max demók jönnek, más nem. Motion Blurnak üzenem, hogy Gomezznél még mindig lehet 100 alatt GTX-et kapni (ha jól láttam túlhajtottat is)
-
banderasz77
addikt
válasz
Achill3uS #6057 üzenetére
Ahoy! A nagy tesztelések közepette kiderítettem, hogy erősen CPU limitbe ütköztem. A kártya simán megy 850/1200-on, 1,212 V-on. Följebb nem is megyek a Mhz-ekkel, mert a CPU score megállt 2777-en, mint 820/1200-on. Így az elért összpontszám alig különbözik tőle, melyek a következők:
3DMARK06 11961
SM2.0 5115
HDR/SM3.0 5853
CPU 2777 -
banderasz77
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest