- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szacsee #7201 üzenetére
Áhh kivárom a januárt azt akkor,valami jó bivaly kártyára ami el is bírja önmagában az új gameket.
Remélem addigra kijön valami igazán felsőkategóriás kártya amin minden röccsenésmentesen megy!Nekem egyébkét nem indítja el a Crysist akárhonnan is töltöm le,megáll a kép az installnál,valami nem fér össze a gépemmel.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szacsee #7064 üzenetére
Ne legyetek már értetlenek!
Ki mondta hogy nem jobb én ugyan nem!
Csak arról van szó hogy aki gamer és acsak az érdekli azért vesz,most még nem igazán tudja kihasználni és nem biztos hogy +20E fot érdemes beleőlnie!
Ha neked megéri akkor hajrá,de én amíg nem látom azt hogy a 4-mag kb 50%-os gyorsulást eredményez a 2-höz nekem senki se mondja hogy megéri.
Ennyi semmi másról nincs itt szó,azoknak persze hogy jobb akik egyszerre 10féle alkalmazást használnak,ebben teljesen igazat adok neked!Ugyan ez volt annak idején a X2-vel is a sima 1magoshoz képest,most is egy kicsikét ez van a 4maggal még a 2maghoz képest!
Tudom hogy eljön az idő amikor ez megváltozik de ki tudja mikor,mert még nem látni.
Nekem ez a véleményem és itt be is fejeztem a témát jó lenne ha más is! -
poffsoft
veterán
válasz
szacsee #6925 üzenetére
á, nincs harag, hisz az emot is kiraktam
Én is inkább többé mint kevésbé pojénra vettem..(bocs, ha nem ment át)
peace!Soak:#6926: mármint a 2x4 pin-t nem tudod beletuszkolni a 8 pin csatiba, de halál őszintén már teljesen elvesztettem a fonalat...
Értelek én, csak nem értem miről beszélünk
Ribi:#6960: kössz, akkor pontosan nekünk egy akármi (2xmolex, pl) to pci-e 2 kábel kell, ezexerint
Johnny001:#6961: hát, műxik az a 6 pinnel is, mint fentebb kitárgyalódott. De azt is nézd ám, van gyártó aki egyáltalán nem ad hozzá, vagy csak egyet ad (mint jóval fentebb szintn)
. Ez van, ha a célközönség nagggyon árérzékeny -talán -
mergal#6932 : az enyémet meg a boltban lenyúlták... /asus/
-
válasz
szacsee #6911 üzenetére
vagy egy kicsit drágábban Corsair VX-450, bár azon csak 1 PCIE csati van, a másikat molexből kell konvertálni - az a téma feljebb elég jól ki lett tárgyalva
8800GT téma: szép dolog a vallás meg a hit, de nézzétek má' meg a számokat (MHz-ek és unitok). nem kevéssel lesz gyorsabb a 8800GT, mint a 2900Pro, persze nem is egymás ellen fociznak...
-
poffsoft
veterán
válasz
szacsee #6905 üzenetére
naaa, akkor kuksizd mán meg, mi volt az uccsó loginom ideje....
másrésztmeg ez nem volt szép tőled, vedd tudomásul, én mindííííg szemüvegben nézek mindent (Bizony, még azt is, reggel, pisiléskor. Ez van)
Harmadrészt meg az előző hszemet is értelmezd lécci.
negyedrészt meg akkor ezt a kirakós játékot már törölted is, ugye (egyébként tegnap kirakóztam utoljára, kislányom éppen óvodás....)
-
X Factor
addikt
válasz
szacsee #6297 üzenetére
Miért tesztek úgy mintha ellenkeztem volna veletek?
Ha tápot veszek, akkor gondolom szempont legyen h. 12V-os ágon minnél több nafta legyen, viszont Achi nagyoní rta h. nem mind1 h. egy ágon vagy többön adja le, néztem, olyat nem nagyon találtam ami egy ágon 20Anál többet adna le és az csak 240W, viszotn van ami 2db 18 as ággal rendelkezik az már jó lenne, nem?
-
X Factor
addikt
válasz
szacsee #6293 üzenetére
Jaja csak mert küldöldi fórumokon ahoyg néztem elég sok problémát okozott h. a kártyán tudtommal van egy 6 és egy 8pines tápcsati, ott a szakik azt vallták h.a használathoz elég a hatos viszont tuninghoz nem árt ha a 8as is benva dugva, viszont ilyen nekem nincs, erre javasolták a molex < 8pin átalakított, itthon körbe néztme és kb 500 hufért lehet is kapni.
egy dvd vagy egy vinyo mennyit ehett? 20-30W és mennyi a kulonbseg egy x1950pro vagy egy hd2900xt fogyasztasa között? én arra céloztam h. a tápomnak biztos nem az lesz a keresztmeteszete h. van e dvd irom az olvaso mellett vagy nincs, hanem h. 2db 12V-os ág megfelelő-e a hd2900 alá.
Én nem ugattalak le
azóta is a vaálaszt várom, mert én csak kérdeztem, de válasz helyett vmi olyat kaptam h. fogalama sincs mennyit eszik ez meg meg az meg...
Én eszem szavaidat de akkor most elég vagy sem?
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szacsee #5197 üzenetére
Fogadok hogy Driver gondok lesznek nálam!
Valami nem passzól össze nálam az tuti,ennek a karinak jóval többet kellene tudnia!
Az a furcsa hogy valameik game tök simán jól megy akadásmentesen,amiket írtam is 1600x1200 4xAA 8xAF és tökéletesek,de van olyan mint a DarkMessiah,Dirt,Doom3, megmondom őszinten valameik az 1800XT-mel jobban ment mint ezzel! -
Gaboman
nagyúr
válasz
szacsee #5144 üzenetére
Hát ez az a progi ahová az én 4200-es procim kevés már 1280x1024-ben Ultran 15-18FPS ha rajt van a 4xMultisampling ha nincs.
1600x1200 Multisamplink nélkül ugyanúgy 15-18FPS 4xMs 4-5FPS.
Azt hiszem ide már kellene egy nagyon kemény processzor legalább 3500Mhz-en járatott Core2! -
Gaboman
nagyúr
válasz
szacsee #4257 üzenetére
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2695 MHz (11 x 245)
CPU órajel 1225.0 MHz (eredeti: 2200 MHz)
CPU FSB 245.0 MHz (eredeti: 200 MHz, overclock: 23%)
CPU szorzó 5.0xDIMM1: ProMos/Mosel Vitelic 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM2: ProMos/Mosel Vitelic 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM3: Kingmax MPXD42F-D8KT4R 1 GB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz) (2.5-4-4-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz)
-
-
Gaboman1979
csendes tag
válasz
szacsee #3145 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket!
Az Everestben néztem hogy a karinek a GPU órajele csak 507Mhz a Mem órajele meg 512MHz.
Tudom hogy ez csak a 2D órajel,de amikor betöltök egy 3D alkalmazást és hallom hogy felpörög a ventilátor akkor sem változik az everestben az érték magasabbra.
Amugy ahogy 3D alakalmazásra váltok egyből fel kellene pörögni a ventilátornak,mert nálam nem ezt teszi hanem egy jó 5-10perc között kez el pörögni. -
7600GT
senior tag
válasz
szacsee #3120 üzenetére
Nagyon jól tudom, hogy valójában nem 215 wattos kajol hanem kevesebbet.
De az AMD annyit ad meg és ha a HD2900Pro-hoz 65wattal kevesebbet akkor (gondolom én naívan) nagyjából 40wattal fog kevesebbet enni sztem.
De ez csak feltételezés.
Szerk.: arpi6k:sztem ráraksz egy AC S1-et egy 12cm-es ventivel és meg van oldva.
Szerk2.: Nem is 6+6 pines csatlakozó van hanem 6+8 pines.
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
szacsee #2313 üzenetére
Játszani nem szoktam rajta csak megszoktam nézni pár gémet nagy felbontásba még is milyen.
Az új gémek nem fognak röccenés mentesen menni gondolok itt Bioshockra ott 30-40 FPS volt, de legtöbbször a 30 ami számomra játszhatatlan.
De amiket írtál HL2, CS, cod2 stb. ezek mind jól mennek meg szerintem TDU is menne, de azt egyik nap csaptam le a gépről.
-
Speed®
titán
válasz
szacsee #2313 üzenetére
Szerintem az 1920x1080 extrém nagy felbontás, kevés vas van/lesz, ami a jövőben maradéktalanul képes mindent megjeleníteni ekkora felbontásban
1680x1050 már optimális kompromisszum, én ilyen natív felbontással rendelkező 22''os wideot tervezek venni, addigra remélhetőleg már a 2900/2950Pro karimhoz
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
szacsee #2313 üzenetére
1080p-re egyik VGA sem elég már, de a 8800GTX gyorsabb (jelenleg) és halkabb is. Driverfronton szintén az nVidia felé billen a mérleg, az ATI-nak mostanában nagyon sok hotfixet kellett kiadnia bizonyos játékokat illetően, reméljük ez a jövőben nem fog folytatódni. HD 2950Pro jövő év elején jön csak, az még nagyon messze van, addig egy rakás nagy nevű játék ki fog már jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest