- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
X Factor #13310 üzenetére
Sajnos nagyon rossz hírét keltették ennak a remek kártyának.
Pedig sztem nem rossz, sőtt! X1900 XT 512 után ez volt a legjobban kedvelt Radeonom (az is csak azért volt jobb, mert AC X2 hűtés volt rajta).
Én is cseréltem HD2900 PRO 256bit + 965P DS4 = bontatlan Inno3D 8800GT 512 + 4k ért vettem rá AC S1-et. Így halk, hűs és erős mint állat. Bővebben
-
Tomate
veterán
válasz
X Factor #12689 üzenetére
3DMark probléma: A 3DMark egy hibás DLL miatt nem indul, azt kell törölni (C:\WINDOWS\system32\Futuremark\MSC\Direcpll.dll), vagy letölteni a hotfix-et.
Nekem volt passzív 9550-em, plussz sapphire x800GTO-m is, az utóbbin sütöttem a tojást
de nem volt gondja a nagy forrósággal.
-
leviske
veterán
válasz
X Factor #12494 üzenetére
Én nem lehúzni akartam az nV-t...egyszerűen elmondtam, hogy nem ugy képzelte el a DX10-et a G80 tervezésekor, mint ahogy a MS és az AMD... bár már bánom, hogy felhoztam a dolgot...
Azt pedig megint csak nem mondtam, hogy soha nem fogok nV karit venni, csak hogy eddig egyszer volt, az pedig nem keltett bennem olyan benyomást, hogy szükségét látnám váltani.
Tudom...nem lehet egy márkát egy kártya alapján azonosítani, mert akkor az ATi-nak is felhozhatnánk pár gyenge eresztését, de az ATi nekem valahogy egyenesebbnek tűnik (ugy értem, hogy nem azzal nyer némi teljesítményfölényt, hogy a játékfejlesztők zsebét tömi)
Arra pedig te sem tudsz szerintem mit írni, hogy azokban a játékokban, amik a R600 féle arch.-ra vannak fejlesztve, jobban lemaradna a G80, mint fordítva.
Mind1, most már befogom...nem akartok senkit sem jobban megerősíteni abban a hitben, hogy hülye vagyok.
-
Picco
addikt
válasz
X Factor #11573 üzenetére
huzz a karid memoriajan....nagyon keveset huztal rajta, 2000ig mehet, nalam a gow megy rendesen...kar h szar jatek...bioshockal meg nem jatszottam egy ideje
amit mostanaban jatszottam es tokeletesen ment maxon 1680*1050ben azok a kovetkezok:TDU, LFS, NFS PS, MOHAA, COD4, Black Site Area, Guitar Hero
30fps ala egyik sem esik, minden max, AA es AF-el. -
msgt.fubar
senior tag
válasz
X Factor #10722 üzenetére
Az Accelero S1 rámegy? Azért kérdem, mivel a gyártó honlapján nincs feltüntetve a kompatibilis karik között. Amúgy 5k-ért tényleg egy jó alternatíva lenne, köszi.
-
m4rc!
őstag
válasz
X Factor #9341 üzenetére
Igen, vhogy a gyári hűtőt kéne moddolni
Vagy arra gondoltam még, hogy hagyom a fenébe, végülis, ha végre kijön vmi normális progi amivel lehet állítani a feszeket meg órajeleket megoldódik a dolog. 2D-ben jól visszavenném a karit meg a ventijét is, 3D-meg hadd zúzza, 5.1 úgyis hangosabb -
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
válasz
X Factor #9272 üzenetére
Nekem müxik az ATITool is szépen, be sikerült állítani 2D-re meg 3D-re is
Hőfokot meg benézhettem vagy nemtom...mert most így húzva max. 75 fok
A kari most 793/1017-en megy ez 05-ben egy plusz ezres volt (proci alapon), mennyit mennek ezek ált.?
Most hozzáhúzom a prockót meglássuk mi sül ki! -
Gaboman
nagyúr
válasz
X Factor #9243 üzenetére
De van ha áttírod a cfg-t,és voala már DX10-nek mondott effektekben pompázik a Crysis XP-alatt.
Fúrcsa csak az hogy 1650XT karimon is tudja azokat a VeryHigh beállításokat,igaz nem gyors sebességgel 10-15FPS
Ezért nem lehetnek igazi DX10-es játékok mert akkor hogyan is tudná az én régi karim azokat a beállításokat megjeleníteni. -
Silenzio
addikt
válasz
X Factor #9139 üzenetére
A Q-tec lehet hogy nem táp, de mégiscsak nagyobb teljesítményű mint a sajátom
... Hozta is a papírformát, egy KICSIVEL kiegyensúlyozottabb lett. Az optimális teljesítményét viszont tényleg csak most érte el.
Van benne egy másfajta AA is, ez a dzsungeles pályákon lehet érdekes: a növényzet recéit simítja el. A 2 féle egyszerre nem működik. Nekem bevált, nem lassította túlságosan, és élesebb lett a kép.
A pontszám tényleg reális, de mikor lesz már Q6600-am? -
Silenzio
addikt
válasz
X Factor #9110 üzenetére
Érdekes hogy a kártya melegedése eléggé relatív. 70 fok fölé nem nagyon ment 725-ön sem zárt házban (igaz a levegőt is hátrafelé nyomatja, emiatt hűvösebb van a házban is). Ennyit alapórajelen izzadott az 1950-esem is, sőt, még a 8600 GT-m is 650/850-en. Az eVGA-nak mellesleg híresen rosszul sikerült a hűtése azon a kártyán. Bár halkabb volt a gép, a ventinek mégis kellemetlenebb hangja volt mint a 2900-esnek most...
-
peron
tag
válasz
X Factor #9021 üzenetére
Már írtam neked asszem, de itt a link.
Annyi, hogy egy boot cd/dvd/usb - amelyik szimpibb - kell csinálni, vagy erre másolod a biost és az atiflasht, vagy a vinyóra - de figyelj ha a viinyón van és ntfs-t használsz akkor olyan progid is legyen ami olvassa is az ntfs-t (asszem én az ultimate boot cd-vel próbálkoztam anno)
- és követed az előbb linkelt oldalon, hogy mit hogyan. Én annyiban tértem el, hogy leszedtem a saját kártyám XT biosát erről az oldalról.
-
Silenzio
addikt
válasz
X Factor #9019 üzenetére
Vagy én vagyok a hülye, vagy te tudsz rosszul valamit, de a Corsair vx 550 webshopban 20000 ft. a tápom pedig maximum 2500 ft-ért menne el. Annyiért hirdetem. Namármost, ha hozzárakom azt a 8 kilót, egy 450-es chieftec-ra futja legfeljebb, ami lehet hogy elég, de az is lehet hogy nem... Sztem jobban járok a külön táppal...
-
Silenzio
addikt
-
banderasz77
addikt
-
AMD_ok
őstag
válasz
X Factor #8445 üzenetére
Na olvasgattam tegnap este óta, szépen elvagytok ezzel a táp kérdéssel...
Én is azok sorát gyarapítom, akiknek az egyik 6 pines csati van csak alapból közvetlen a tápból, a másik a 4 molex - 6 pin PCI express átalakítóval van megoldva, és Rivából húztam fel, olyan 810/2000-re próbából, de 750/900-on ment több ideig is, tehát lehet húzni átalakítóval megoldott tápcsati esetén is!
(Csak mint már mondtam, 3d-s alkalmazások - jelesül játékok alatt nem bír kb fél óránál többet))
-
Fel
addikt
válasz
X Factor #8440 üzenetére
Ugyanaz a tápunk...ennek ellenére nálam simán lehet emelni a vga órajeleit. Nem lehet, h nem a megfelelő verziójú progikat használod..? RivaTuner 2.06/ATITool 0.27b2. Ezekkel tuti megy. Az atitool néha fagyogat, és órajelet is csak akkor emel, ha olyan kedve van, de van mikor rendesen müxik, uh én is inkább a rivát ajánlom, azzal tökéletes. (Mellesleg a default órajeleket egyik program sem engedi piszkálni... nyitni kell új profilt
)
-
Speed®
titán
válasz
X Factor #8440 üzenetére
..ha nem 8Pines csatit dugsz a megfelelő ágra, nem látszik az Overdrive driverből, csak 3rdParty progikkal húzhatod (Rivatuner2.06 pl. tökéletes).
Nem állítottam, hogy hosszú távon ne feküdt volna ki a Zen, evidens hogy nem ilyesmire lett kitalálva. Miután bekötöttem a helyére a 400as Libertymet, holtnyugodtan emelhettem feszt is a karin, bírta a táp. Húzott Quaddal persze megborult volna valszegSoak
Nem kötekszikQG0 amúgyis 1.325
Gondolhatod, hogy nem Primeterhelt procikra értettem..Quadot meg úgy ritkán látsz 100on.
-
venember83
nagyúr
válasz
X Factor #8419 üzenetére
A tapod max folytonosan 24.5 ampert tud, specsheet szerint. Csak, hogy tisztan lassunk, ne csak a 14A "+" 15A legyen kepben.
460as Zalman +8 A, 360as is +2A.
500as BS2-n is ket 6os pci-e csatlakozo van
Fekszek, jo ejt, kellemes tovabbi tippelgetest!
mod: erre reagaltam: Istenem te is kezded, h. tuning nélkül lehet h. elbírná, itt a gépem, 2db12es ág, 14Aés 15A nem hiszem h. a 360as zalmi többet tud... -> es tobbet tud.
-
-
AMD_ok
őstag
válasz
X Factor #8335 üzenetére
Sztem nem, de nem is kell 2d-be nagyobb erő, mondjuk Rivatunerben lehet hogy be lehet lőni hogy 2d-ben is magasabb órajelen járjon.
3d-ben átkapcsol 600/800-ra, vagy amire beállítod, én Rivát használok pl., a táppal pedig az a helyzet, hogy nem mondom, hogy rohanj máris tápot venni, hanem próbáld ki, hogy elviszi-e, ha nem akkor kell cserélni. Az enyém nem bírja ezt az áramfelvételt, az biztos, csere lesz.
-
AMD_ok
őstag
válasz
X Factor #8328 üzenetére
Azért írnak annyit, mert 2d-ben visszveszi az órajeleket ennyire
Megnéztem Fless által elmondott módon a játékot, a minimum 15 fps körül mozog, max 40 fps, átlag 18-25 körül mozog, 1280*960-ban, magas beállításon. Közepesen valamivel jobb a heylzet, de nem annyira számottevően. Látszik a procilimit.
-
AMD_ok
őstag
válasz
X Factor #8226 üzenetére
Hát én annyira nem vagyok biztos benne, hogy elég lesz...
Nézd meg az én konfigomat, tudom, hogy ez többet eszik, mint a tied, de a vidkarim nincs húzva, és igy is kb fél óra játék után kilép mindenből. 2d-ben napokig elmegy, de 3d-ben folyton kilép a játékból.
Kipróbáltam, hogy ami nem feltétlen muszály bele, azt kivettem/lehúztam, igy már azonnal bírta a dolgot, szóval próbáld meg persze, de nem 100 %... -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
X Factor #7251 üzenetére
Azért irtam a 100-at mert lehet vki megjelenéskor megvette a 2900xt-t ami akkor még talán több is volt mint 100. Azota meg lehet nem cserélte gtx-re. Ha cserélte is volna akkoris ráfizett volna mert már nem 100 a használt 2900xt régen
És hangsulyozom GTX-el is szopoka van! Föleg akinek tft-je van. (szerencsére vagy nem nekem nincs.)De soak-ot idézve a egyenlöre a demo-n vitázunk. De én akkoris tartok a teljsetöl. De NE legyen igazam. Kis szerencsével egy uj driver és egy kis otpimizálás a teljesnél és gyönyörüen megy 1280-ba egy 2900xt-vel is aa mellett min 35-40 fps-t.
Reménykedjünk.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
X Factor #7249 üzenetére
Nem érted látom. A 32 fps ugy van meg hogy dx10 aa nélkül vagy dx9 aa-val. Bár ebben nem vok biztos lehet még igy sincs meg. És tévedés ne essék nv-nél se rozsásabb a helyzet. Vmivel jobb de ottis nagy gondok vannak. Következtetés nem ati vagy nv a hibás. Hanem ez kib*szott dx10. Szép-szép de mien áron?
"(Idáig mindeki aki tolta csak dícsérte a látványvilágot) aminek persze ára van"
Nincs kari amit alátéve elmenne értelemesen dx10-be 1280 4,8xaa mellett. Nem az a baj hogy drága kari kell hozzá hanem hogy nincs is nagyon ien kari. CF meg SLI nem hoz akkora gyorsulást hogy megérje. Annyit biztos hogy 40fps-re feldobja. De ezért kell 2 kari hogy éppen élvezhetöen toljad? Ez nem állapot. Ha te igy képzeled a jövöt akkor nagyon fura elképzeléseid vannak. Érdekes lenne ha ezentul az uj játékok csak 2 130k-s karival mennének. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
X Factor #7244 üzenetére
Ember te jol vagy?
VAJON miért? Talán mert ATI fronton a lehetö legdrágább és legerösebb(Összesitve is min 3. helyen van) tipusu vga-t vettem ami dx10-et tud(na elvileg) talán azért. Én kérek elnézést hogy azt várom el a dx10-es csucskarimtol amit elvileg tudnia kéne (dx10ben játszani).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest