- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Mozso26 #3686 üzenetére
az XT órajelére fel lehet, de feljebb nemigen sztem, nyilván elég alaposan alulfeszelték.. nemsokára kiderül.. egyébként meg aki nem tuningol XT-t vesz inkább, valamint a Pro-nak nem is lesz tul hosszu az gyártási ciklusa, az X2950Pro-t akarja helyette erőltetni az ATI, ami közel sem ugyanez..
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Mozso26 #3013 üzenetére
Picit érdekes érvek hangzottak itt el korábban, mert Abu85 a mellett érvel, hogy a textúrák fejlődééhez nagyobb ram sávszél kéne, de van nekem erre egy kérdésem: akkor a jóval nagyobb mem sávszéllel miért gyengébb jóval a g80-tól? Jó, tudom, tmu, rop, ..., DE! Akkor minek a nagy sávszél a mem felé a hd2900XT-nek?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Mozso26 #3013 üzenetére
Picit érdekes érvek hangzottak itt el korábban, mert Abu85 a mellett érvel, hogy a textúrák fejlődééhez nagyobb ram sávszél kéne, de van nekem erre egy kérdésem: akkor a jóval nagyobb mem sávszéllel miért gyengébb jóval a g80-tól? Jó, tudom, tmu, rop, ..., DE! Akkor minek a nagy sávszél a mem felé a hd2900XT-nek?
-
-
keIdor
titán
válasz
Mozso26 #2601 üzenetére
Ezt nyugodtan írhattad volna a P5K topicba, mert én válaszoltam volna...
Tehát látom ilyen rajaid vannak: 2x1gb Kingmax Mars 800mhz 5-5-5-18
Gondolom most is 1:1-ben mennek 800-on és 5-5-5-12-n. Igazság szerint 1,9V aza 5-5-5-18-nak lenne csak elég, tehát szerintem azért kapod a kékhalálokat, mert nem kap elég feszt a ram! Tedd vissza 5-5-5-18-ra vagy adj nekik 2.0V-ot! A továbbiakat légyszi a P5K topicba, vagy a DDR2 tuning topicban folytassuk! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Mozso26 #2500 üzenetére
Felejtsük már el ezt a teszt dobálózást, új tesztet linkelj ezeket már láttuk. Ki lett tárgyalva, hogy a firingsquad 16x AF-fel tesztelt, míg a Másik AF nélkül. Az R600 nem tulajdonított nagy szerepet az AF-nek. Arra gondolt az AMD, hogy a Xenos-nál is a shaderekkel javítják a szűrés minőségét, így kellően nagy texturák esetén és blur alkalmazásakor nem lesz értelme az AF használatának, mert nem lesz érdemi látványbeli különbség. Ugyanez az ügy az AA-nál is tudta, hogy az MSAA nem használható az új játékokban helyette Shader Based AA-t fognak írni, ezzel az eddigi AA sebesség hátránya hirtelen előnybe ment át. Az AF-fel viszont az a baj, hogy jól használható eljárás semmi technikai korlátja nincs az alkalmazásának, így PC-re a legtöbb fejlesztő nem a Shaderes képjavítást fogja alkalmazni, az elkövetkezendő 1 évben. Mindenesetre a blur annyiban mindenképp előny, hogy az AF látványjavító szerepe nem látszik annyira.
A jelenlegi teljesítmény szerint az R600-nak AF nélkül már megvan a GF8800Ultra teljesítménye. AF-fel GF8800GTS640 szinten tart.
[Szerkesztve] -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Speed®
titán
-
Sawa_1
csendes tag
válasz
Mozso26 #1609 üzenetére
Ehhez nekem is hozzá kell szólnom.
''miért vennél olyan karit ami hangosabb drágább jobban melegszik''
HR-03 plus vagy vízhűtés, aztán probléma megoldva, ez meg úgyis kell a 8800-ra is.
''és a jelen állás szerint elhanyagolhatoan gyorsabb mint a 320mb gts''
Nem igaz, ld tesztek.
''egy éven belül szerintem ugyis vehetsz másik karit akkor miért vennéd a drágábbat.''
Talán, mert már most jobb, és több tartalék van benne, másrészt meg a 2900XT nem drágább, mint a 640-es GTS. Van még 1 ok: 3d grafikához nem jó a 8800, bugzik mindenhol, ez nekem totál eldönti amúgy is a kérdést, amúgy hajlanék egy GTX-re.
'' Egy éven belül lehet h tudsz malyd venni egy igazi ati-t amelyik 55nm gyártástechnologiával (nem melegszik halk)készült pcie 2.0(3.0) ddr4 több stream proci stb.''
Vagy lesz, vagy nem. Ki tudja mi lesz 1 év múlva, az ember (azaz én) most vesz kártyát, nem a jövő héten vagy x hónap múlva. Új széria mindig jön, ilyen alapon ne vegyünk soha semmit. Nem látom, hogy várható lenne egy újabb komoly áttörés mostanában, több tranziszort meg procit pakolnak a kártyára oké, meg jobbak lesznek a driverek DX10-hez. De pl. a ram-ok ''fejlődése'' se túl biztató számomra. De lehet, hogy rosszul látom. -
-
mcwolf79
veterán
válasz
Mozso26 #1196 üzenetére
Ezt Te sem gondolhatod komolyan,hogy akármilyen drivertől majd úgy megtáltosodik a 2900 XT,hogy a GTX-et is lenyomja
Erre Én nem mernék mérget venni
Még sajnos arra várnunk kell,hogy végre meglássuk,mit tud a kártyánk valójában DX10 alatt(a COJ és a Lost Planet-et nem tekintem mérvadónak). Az a bibi,hogy nagyon sok múlik azon,hogy a játék indításakor milyen logót fogunk megpillantani a monitorunkonSzerintem több NV logó fog felűnni(Én,mint GTX tulaj mondjuk ezt nem bánom
),de az szerintem biztos,hogy nem csak az ERŐ fog dönteni a dologban
Nem kell mindjárt nekemesni Kedves XT tulajok,csak elmélkedtemPeace,meg egyebek
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Mozso26 #1115 üzenetére
a gtx-nek sztem kevés az x2. e6420-nak pedig szerintem nem kell olyan drága lap, elég egy giga ds3, de a p5k is jó lap. mod: viszont ha később 4magosat is akarsz, az alá nem rossz választás a p5k, úgy tudom a p35-ös chipsetes alaplapokkal jobban mennek a kentsfieldek.
[Szerkesztve] -
error57
csendes tag
válasz
Mozso26 #1011 üzenetére
Sziasztok,az előbb sheep accountjával írtam ezt a kérdést,most én is regisztráltam.
Szóval kettő darab hatos tápcsati kellene?Én most csak egyet használok,lehet,hogy ez a probléma?Egyébként azért nem próbáltam ki eddig kettővel,mert a nyolcas bemenet mellett van még egy hatos is.Megpróbáltam úgy elindítani,hogy csak a hatosba dugtam be
a kábelt,de így a ventillátor iszonyatosan felbőgött,és el se indult a gép.
Egyébként még így,alacsony órajelekkel is többször túlmelegedett,és újraindult a gép. -
Pocok9b
aktív tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A szilícium ostya élettartama több, mint 10-15 év. A mai chipek közel 150°C-ot tudnak tartósan elviselni. A feszültségellátásról pedig PWM alapú rendszer gondoskodik, ami szintén nagyon hosszú élettartamú. Nem értem hol a gond?
A GF8800 polimeralu elkói is hamarabb adják majd be a gyugdíjazási kérelmet, pedig azok sem gyenge minőségűek.
[Szerkesztve] -
FireGL
aktív tag
''a többi gyárto miért ad rá 3 év garit a sapphire meg egyet??????''
Rosz helyen vásárolsz, vannak olyan kereskedők akik csak 1 évat adnak a Sapphire kártyákra, a legtöbb 2 év, néhány helyen jóval drágábban ugyanazt a cuccot 3évvel is adják. De mivel szinte senki nem veszi meg azért 3 évvel garival de drágábban, így adják őket olcsóbban 1 és 2 évvel. -
AirBooms
addikt
Ez üzletpolitika, marketing és/vagy a kis- és nagykereskedések hatáskörébe tartozó probléma. Az ATI-nak a Sapphire az elsőszámű VGA gyártó partnere. Ezt nem kell elfogadnod, de ettől még így van. Vagyis tény.
Nekem eddig szinte mindegyik ATI kártyám (volt vagy tíz) Sapphire volt - egyikkel sem volt bajom sosem. -
AirBooms
addikt
Na most én biztosan egy elvetemült ember vagyok, mert engem nem érdekel, hogy mi éri meg jobban. Nálam most nagyon fontos, hogy kulturált legyen a gépem, így a VGA is. Ebbe pedig a zajosság és a melegedés, a nehéz telepítés (win reinstall) nem fér bele. Bocs, de élnek ''Tuningmánián'' túl is emberek - más igényekkel, elvárásokkal.
Nem fikázom ezt a karit, de - ahogy a hirdetésemben is írtam - nem az én stílusom.
Ennyi.
A többit a PH aprójában... -
Ole
csendes tag
a call of juarez benchmark 1280-ba costumbe 28avg FPS-t produkál.
azért ez sztem nem olyan jó.mondjuk a COH alap is megizzasztotta az X1900XTX-emet.
mondjuk ez az első tesz volt a benchmarkal,ennél még tuti be lehet jobban kőne,hogy legyen legalább 30 fps
írok majd,hogy mik a fejlemények!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy ruhás topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Tesla topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest