- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonSüti
csendes tag
Igazság szerint ez az első nagyobb gépem, és nekem nem sok lüvésem volt márkákról és szerintem megtalátam a városban az egyetlen boltot ahol a számitógépösszeszerelés is gondot jelent, csak az szólt mellettük hogy ott kaptam meg a hitelt rendesen a gépre...
de most majd holnap akkor megpróbálok kicsit erélyesebben fellépni...mer finoman szólva is tele van velük a ****-om!
-
Gaboman
nagyúr
Bocs én olvastam rosszúl amit írtál,úgy olvastam mintha a 3870 verné a 8800GT-t,de már látom hogy mit írtál,mégegyszer bocsi!
Amugy én nem lepödtem meg ezen,mivel a 3870 a 2900XT- teljesítményét tudja és ugye a 8800GT jobb mint a 2900XT így számítottam rá hogy az sem fogja behozni.
-
szacsee
nagyúr
Hát az X2 csipeget, mikor eladtam a konfigom (am2-es X2), akkor be volt dugva a fogyasztásmérő. Odalestem és leesett az állam, hogy az E2160-al evett 1,225V-on 2935Mhz-vel Idle 110W-ot, Load 160W-ot, az X2 meg vinfos alatt 160-at.
Hozzátéve azt, hogy most nincs VGA-m (S3 Trio) és a hangkarim eladtam, a jelenlegi konfigom monitorral 1,05V-on ketyegő Quazán eszik Idle 110W-ot Load 160-at.
Az intel ezek szerint mégis kevesebbet kajol.
Ja és minden mérésnél energiatakarékossági fícsörök ki voltak lőve ( QnQ, Eist, C1E). -
Tuco Ramirez
őstag
-
Gaboman
nagyúr
Abban lesz hogy igazság szerint 30-40%-os gyorsulást kellene mutatni 1 kártyás X2900-as szériának?
Én ebben már nem hiszek!
Milyen szép képzelgés lenne,mindenki eladja az ATI kártyáját mert hogy nem túl jó,erre 10-dike körül kiadna egy jó drivert azt aki eladta földhözvágná magát! -
banderasz77
addikt
-
hát, elég hülyén nézne ki, ha egy négymagos Penrynt ajánlanának, ami még meg sem jelent
amúgy mindenkinek tudom javasolni, hogy medium beállításokkal NE játsszon a Crysis-szel. ég és föld a különbség high-ban, nem tudom, a very high még mennyit tesz hozzá, de már high-ban is bőven szebb, mint bármilyen játék, amit eddig láttam.
-
-
Bagira01
veterán
Ez az. Csak hát így könnyebb mondani, hogy annyit ér, mikor nem a sajátját adja el az ember. Mikor tudod hogy megvetted x pénzért és te kérnél érte valamivel kevesebbet de az akkor már nem reális ár(én is sokszor voltam/vagyok így). Ezért nem szoktam vga-t rögtön megjelenés után venni(eddig még nem buktam egyiken sem)
-
viszont ilyenkor elveszted a driver optimalizálásokat, amik a bioshockra vannak. pl. emiatt is lehet az akadás.
a kicsi akadások egyébként mind a fear-nél, mind a bioshocknál attól vannak, hogy on-demand tölti fel a textúrákat, és ha egyszerre sokat kell neki, akkor néha nem végez, mire már kellene a textúra a rendereléshez. -
AtHoS
nagyúr
Mennyivel egyszerűbb akkor neked ez, ha már nem tudod a parancsikonon belül a programot paraméterezni.
-
Gaboman
nagyúr
Belemész a Total Commanderbe ott megnyitod a 3DMark06 könyvtárat abban található a 3DMark06.exe indítófájl
Alúl a Total Commander kiírja hogy milyen könyvtárakba vagy belépve és utána van egy mező ahohá beírhat bármit oda írd ezt be: 3DMark06.exe -nosysteminfo
Ezután nyomjál egy Entert és már jó is indulnia kell! -
Gaboman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest