Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Nekem kimondottan vastag a csuklóm teljesen okés rajta az ultra, viszont nekem inkabb tetszik a hagyományos formájú Apple Watch. Ha akksiban tudna annyit a 10 mint az ultra akkor abból vennék zafir titán verziót.
-
waszabi07
senior tag
-
gretzky77
veterán
válasz
Joachim21
üzenetére
Anno próbáltam én is az S9-et többek között és pont azért adtam el, mert az én csuklómon bután nézett ki és nekem nem tetszett! Az Ultra már más kategória, jelenleg ezt használom, de ettől függetlenül ízlések és pofonok, de őszintén szólva ez a lányozás nem volt túl kedves és korrekt hozzászólás!
-
s.Oliv3r
őstag
-
Így igaz, akinek bejön, jó választás például a Huawei Watch vagy Watch GT széria, tökéletesen működik iPhone-nal is.
Nekem most Huawei Watch GT 4 van, mellette volt egy ideig iPhone13 Pro Max, most pedig Galaxy S24 Ultra és mind a kettővel hibátlan a működés, ezért is választom ezt az óra gyártót és szériát, mert nyugodtan ugrálhatok a telefonos oprendszerek között. -
válasz
MikeWazowski
üzenetére
De sárgul. Mindegyik ilyen tok. Vannak amikre garanciát vallanak hogy nem, vagy egy éven belül nem, de azt külön direkt reklámozzák.
-
MikeWazowski
veterán
Kinéztem ezt a tokot is: ESR Air Armor HaloLock MagSafe iPhone 15 Pro átlátszó.
Ugye ez nem sárgul idővel, valamint azért véd is? Kemény, vagy inkább puha? -
Dzsosy
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
A Huawei/Honor órái egész jól működnek együtt ios-szel. Még az Apple féle egészség alkalmazásba is át tudja vinni az adatokat.
Nekik vannak kör alakúak. Érdemes lehet rájuk nézni, ha apple watchot nem akarsz. -
s.Oliv3r
őstag
Bocs az offért, ha az apple-től rendelem meg a 16 pro-t, akkor is jár a 3 év gari?
-
knox83
senior tag
Köszi srácok!
-
Ahogy évről-évre egyre komplexebb a rendszer, úgy mindig egyre nagyobb lutri feltenni a .0-ás verziót. Én a helyedben kivárnék, ha az akku olyan fontos. Legalább annyit, hogy megvárni, mik a tapasztalatok ilyen téren. Frissítés után egy ideig mindig jobban merül, majd ha a rendszer befejezi az indexelést, akkor beáll.
-
knox83
senior tag
Akik régóta ülnek az alma vonaton, fel szabad tenni egyből az ios 18-at? Várható üzemidő romlás? Engem csak ez érdekel, persze van egy két jó cucc a 18-ban de ha ez az üzemidő rovására megy simán nem fogom feltenni..köszi
-
Mike81
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
A Samsung Watch 4-5-6 már Wear OS-t futtat. Elötte volt a Samsung saját rendszere a Tizen az még működött valamennyire IOS-el. Vagy megbarátkozól a külemmel vagy nézel más alternatívát pl Garmin vagy Amazfit.
-
ricshard444
veterán
Nem követtem már régóta a piacot. Ennyire durva lenne a helyzet?
Akkor meg kellene barátkoznom a formájával.
Köszi a válaszokat, már csak azt kell megnéznem megéri e használt piacon a 8 vs 9 a felárat. -
dnelb
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
a samsung watch egy nagyon gagyi fos egy aw-hez képest, semmi értelme pénzt kiadni rá.. főleg iphone mellé.. Nekem a 2. legfőbb érvem hogy jövök iosre az konkrétan az óra

-
válasz
ricshard444
üzenetére
Apple óra/telefon <-> Samsung telefon/óra kombót ne akarj használni, kb. semmi értelme, nem úgy lettek kitalálva, hogy normális működjenek egymással.
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Neten azt írják Galaxy 4-től nem lehet iPhone-nal használni.
-
ricshard444
veterán
Valaki használ Galaxy Watch 6-7 -t a telefon mellé?
Sok funkciót buknék IOS miatt?
Az Apple Watch formáját soha nem szerettem, ezért keresek valami alternatívát. -
s.Oliv3r
őstag
Vajon mikor lehet megrendelni a 16 pro-t?
Bocs, most látom hogy 13-án lesz előrendelhető.
-
Ferdzsoo
addikt
Az időjárás appan nagyon ritkán mutatja csak az érkező csapadék mozgását a program.
KB 10-ből 7-szer fehér az egész, mikor az előképen látszik hogy kellene mutatnia valamit, ill, az előrejelzés is jelez csapadékot.
Ez az issue jellemző nálatok is? -
-
Üdv. N+1 -dik animália, de ez most már zavaró. Tegnap éjjel értünk haza külföldről, romingoltunk, minden jó volt. Mióta felcsatlakozott a magyar hálózatra a kicsi drágaság azóta nem hajlandó megjönni semmiféle üzenet értesítés. Mindent csak akkor lát párom ha belép az adott appba. Ha éppen előtérben van megy ,berakja háttérbe és onnantól én annyit látok, hogy üzenet kiküldve. Ötlet? Én mondtam már neki h barakom a vonat alá és ide oda járok vele rajata, de nem érti a "viccet".
-
Mike81
senior tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Most még arról pötyögök. De.még jó is hogy maradt mert amúgy telefon nelkül maradtam volna. Az egyik gyerekem a tartalék telefon elbitorolta

De eladás lesz sorsa a Watch 6 Proval egyetemben. Tervben van egy Watch 7 vagy 8 a nagyobb kijelzős. Nekem az bőven elég lesz.
Edzéshez és.értesítékhez kell csak, és nekem nem gond ha fürdés közben fel.kell dobni tölteni.
A 18-as ios volt a végső érv. De ha nem ilyen.lett volna akkor is váltok szerintem -
Mike81
senior tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Ééés magára ismert!!!
Hát ugy hogy adtam a sz@rnak egy jó nagy pofont. Elgurultam Yettel üzletbe mert nem lehet az egyedi díjcsomag miatt online rendelni csak személyesen vagy ha leadok egy ürlapot amire 30 napjuk van válaszolni. Szóval elgurultam Dunaujvárosba de nem volt nekik csak Pro. Persze elötte.próbáltam hívni az üzletet de nem vettek fel egyszer sem. Viszont ennek ellenére megcsinaltunk mindent. Már hétfőn ki is küldték volna de én nem.leszek otthon a feleségem meg csak közjegyzős meghatalmazással vehetné át. Ezért maradtunk a csütörtökben mert akkor már otthon leszek. -
Mike81
senior tag
Van itt már más is aki tizen x év droid használóként és gyakori telefonváltógatóként úgye meg állt IOS-en hogy ,ahogy olvastam a Watch Ultra után most szerzett be magának Ipad-et is. Nekem is volt már dolgom IOS-el de nem.hagytam elég időt neki véleményem.szerint. Élhető a rendszer a Face Id a legjobb dolog ami létezik. És nálam kb ez volt a legnagyobb érv a vissza váltás mellett. Ez az újlenyomat mizéria hogy mivel működik mivel nem már fárasztó számomra. Hiába van beállítva mellette arcfelismerés is van hogy így is kódot kér.
-
Mike81
senior tag
Igazából flottasban nekem 470ből megáll. Most en meg nem akarok 600 adni egy telefonért. A gesztusvezerles miatt meg 6.7-en is van hogy kényelmetlen. Akkor milyen lehet 6.9-en? Ha esetleg olyan nagy késztetést éreznék hogy kell a 16-os álltala kínalt "innováció" akkor max ezt eladom és veszek 16PM-et. De nekem az S23U is pont az a határeset volt hogy szeretem a nagy kijelzős telefonokat de azzal már sokszor kényelmetlen volt. Vagy kilógott a nem annyira mély zsebes nadrágból.
-
knox83
senior tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
Szerintem túl tolja, egyáltalán nincs ebben olyan faktor hogy huu ne vedd meg..július közepén vettem meg a pro maxot egy erős felindulásból (honor magic 5 prot váltott) világ életemben az ios meg az iphone nekem olyan eeehh volt, fostam is hogy jó lesz-e tizenxév android után és azt mondom kb “hazaértem” én szeretem.
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Kisebb kavarodás után csütörtöktől beköszönök egy 15 PM-el. Vááárom már. 23 Ultrát fog váltani. -
Zsolt,72
őstag
válasz
csakany2001
üzenetére
Igaz...
-
Ngtx
aktív tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Én is kétszer meggondolnám, hogy biztos onnan szeretnék-e telefont, mert tud galiba lenni, de azért többnyire ott sincsen probléma velük.
Haverom rendszerint onnan rendeli ahol a legolcsóbb igazából sosem volt velük gond.
Nem különösebben érdekli, hogy most az lopott telefon a kamionról vagy bármi. Én maradok a bevált beszerzési módszernél ami a szolgálató.
-
joey04
titán
13 pm, s24 ultra, vivo x100 pro, op12, xiaomi 14 ultra. Ezekhez tudom hasonlítani. A xiaomi nagyon forrósodott, utána jön a vivo (igaz leginkább kamerázás közben), aztán s24 ultra és a 13 pm kb azonos, helyzetfüggő a dolog, és az op12 meg a 15pm a legkevésbé melegedős. Töltés közben nekem soha nem volt ilyen üzenet. Hozzáteszem semelyiken sem.
-
-
Cry0
őstag
Kérdés miről vált az illető.én tavaly egy s20 ultráról váltottam,és ahhoz képest meglehetősen jobban melegszik.mind simao töltés közben mind esetleg nyaralás során fényképezés közben.Már nem egyszer volt hogy ki irta a telefon hogy nem tudja folytatni a töltést vagy éppen meg kell várni még lehűl a telefon.
-
tuzpenge
addikt
válasz
rankesz
üzenetére
Igen így értettem....igaz ez én vagyok de ~500 ezernél már nem is nézem a sufni gsm-eket akik max 30-50 ezerrel olcsóbban adják a ki tudja honnan származó és hova készült telefonokat....ilyen értéknél már nekem megéri ezt a felárat a hivatalos forgalmazó hivatalos 3 év garija...de ez én vagyok. Ha mondjuk cégre veszi valaki akkor én is azt mondom hogy tök mind1 honnan.
-
akos727
senior tag
Az is, hogy valamivel gyengébb, de inkább az, hogy szoftveresen én az előző 2 Samsungomat (s20u és s21) kiforrottabbnak éreztem összeségében. Pixelben több buggal találkoztam mint a Samsungokban. Nincs tele felesleges programokkal, ami tök jó, de nekem talán túl puritán is lett, bár ez szubjektív.
-
tuzpenge
addikt
Szerintem, ha Te 15 PM-et tervezel most akkor (én a helyedben legalábbis), várd meg a 16 PM-et és azt vedd ugyan azért az árért....csak a legfrissebb model lesz...Azért írtam hogy ugyan azért az árért mert valószínűleg marad a 16-ok ára a 15-ök árszintjén (pletykák szerint).
-
xhege
veterán
Én nagyon szeretem, ahogy a Mac és a telefon együtt dolgozik. iMessage, Viber, üzenetek miatt sem kell a telefonhoz nyúlnom, azonnal válaszolok a Macen. Hívást is fel tudod ott venni vagy tudod onnan indítani. Az egyiken kijelölsz egy szöveget, a másikon beilleszted. Bármit átdobsz Airdroppal egyikről a másikra. Az összes fotód ugyanúgy elérhető a fotók alkalmazásban. Használhatod a telefonod webkameraként ha akarod, vagy az iPadet másodlagos kijelzőként, ha az is van. Stb.
Parádés az együttműködés. Én nem tervezem, hogy valaha visszatérek a Winre. -
soko70
aktív tag
-
BogyóBP
veterán
Igaz hogy a pro max nagyon melegszik?
-
Ngtx
aktív tag
Pár hónapom van hátra a 14 Pro törlesztőből, de maradjunk annyiban hogy kicsit sem nyerte el a tetszésemet ez a telefon viszont ellenben a 15 Pro Max annál inkább.
Érdemi előrelépést nem látok a 15/16 között viszont félek ha mostanában nem sétálok be a Yettelbe akkor lőhetem a 15 PM-t.
(Természetesen le fizetném a jelenlegi pár hónapot.)
-
akos727
senior tag
Pixel tulajként mondom, hogy (majdnem) bármi más csúcsot tegyenek oda mellé, de ne ezt. En is ugy voltam vele, hogy na majd a Google referencia telefonja....De nem hozta azt, amire szamitottam. Kamera mondjuk top, meg hát árban is olcsóbb, így utóbbi alapján akár lehet azt mondani, hogy nem feltétlen versenytársak.
-
joey04
titán
Na én meg a kettő között vagyok. Régen nálam hatalmas előnyben volt az iOS, és az android egy rossz vicc volt. Most meg már ott tartunk, hogy összességében továbbra is jobb, stabilabb az iOS, de már csak kicsi a lemaradása az androidnak. Köszönhető ez az android fejlődésének, és az iOS elszaródásának.
-
viperabácsi
addikt
Még egy kérdés , itt van olyan akinek előjött tér erő probléma 15pro / pro max ?
A videóban 7:22 nél beszél róla -
-
s.Oliv3r
őstag
Érdekelhet valakit jó áron 100%os akksis, teljesen karcmentes, még 3 hónap garis natúr titán 15 Pro-m?

-
rankesz
veterán
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Én bevallom hogy ha nem köteleztem volna el magam tavaly ilyenkor 22 hónapra akkor már rég oneplus 12-t nyomogatnék valószínűleg, karomon egy op watch 2-vel...
Annyira nem babonázott meg az apple vonal, nincs a két rendszer között minőségben különbség szerintem. Meg én a 14 év alatt jobban megkedveltem a droidot, nekem jobban passzol -
Ferdzsoo
addikt
Minap volt kezemben egy S23 Ultra. Kicsit nyomogattam, nézegettem, egyáltalán nem éreztem semmit. A kapcsolatom az androiddal kihűlt.
Bezzeg ezt milyen jó kézbe fogni és használni. -
moordavid
aktív tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Szerintem egyik boltban próbálj rá a 15re. Ha éppen a határon van kényelem szempontjából, akkor a 16 lehet már tényleg túl nagy lesz. Ha érzere a 15 nem is olyan nagy, akkor a 16al sem lesz gond.
-
moordavid
aktív tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Én már megvárnám a 16 prot. Nagyon jó a 15 is, de ha már egy hét sincs az új bemutatójáig ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Enyémen pl social mediás sz*rok sem voltak ,és most sincsenek.