- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így igaz, akinek bejön, jó választás például a Huawei Watch vagy Watch GT széria, tökéletesen működik iPhone-nal is.
Nekem most Huawei Watch GT 4 van, mellette volt egy ideig iPhone13 Pro Max, most pedig Galaxy S24 Ultra és mind a kettővel hibátlan a működés, ezért is választom ezt az óra gyártót és szériát, mert nyugodtan ugrálhatok a telefonos oprendszerek között. -
Morris
veterán
Nekem kicsit szilikon hatású. Mármint kézben tartva.
Egyébként semmi gond vele. A kitámasztó nagyon jó. Én kötelezővé tenném minden tokra. Tényleg nagyon hasznos. Nem lötyög egyáltalán.
Ujjlenyomatot nem gyűjti. Egy picit mintha a szöszt jobban, de ez lehet azért van mert még új.A Nillkin ugyanilyen kihajtható védője viszont nem tetszik. De lehet moddolok majd rajta itthon a multigépemmel.
-
MikeWazowski
veterán
akkor nem mondom vissza már
Ám lenne megint egy kérdésem. Viberből letöltött képet hol találom a telefonon? A Fájlok appban kerestem mindnhol, de sehol nem találom a képet. Az is fura, hogy egy csomó képet felmásoltam a telefonra amiket a Fotók mappa fel is töltött a felhőbe. Most az eredetiket törölte volna a telefon memóriából? Továbbá, ha csinálok a telefonnal egy képet, azt ugye látom a fotókban, de a fájlok mappába miért nem látom vhol a memóriában?
Email-be is megküldtem magamnak a képet, ott is van a levélnél a gem kapocs, de a mellékletet ott se találom... hol mentem le?
-
madgie
titán
Huawei/Honor "lila csatlakozós" kábeleket nem szereti semmi, aminek köze van az USB Power Delivery szabványhoz. Sajnos ez az USB-C dolog is olyan, hogy ilyen cucchoz ilyen kábel kell, máshoz meg teljesen más. Nem jó az SSD kábele tölteni, mert az adatátvitelben jobb, nem jó a Huawei kábele a fényképezőhöz/iPhone-hoz, mert mittomán és még sorolhatnám... fotós/videós vagyok, a hátizsákomban egy külön szütyőben csak a sokféle USB kábelt tartom, akkora a káosz
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest