- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonMedve #3747 üzenetére
Nekem úgy sikerült vennem az iPad Pro-t apróról, hogy járt hozzá Apple Pencil 2 is, amit gondoltam azonnal továbbhirdetek és végül 30ezerrel lesz olcsóbb a gép, de kíváncsiságból tettem egy pár perces kört a Pencillel és csodálatos egy cucc, nagyon tetszetős, hogy nyomás- és dőlés érzékelős is, azóta is már hetek óta nálam van és nagyon gondolkodom azóta is, hogy nekem ezzel inkább kezdenem kellene valamit és inkább tartsam meg, csak még komolyabb ismerkedésre nem sikerült rászánnom magam.
-
válasz
DonMedve #3744 üzenetére
Nálam az egész iPad-ekkel indult (egy sima 8-as és egy Air 4), ott kezdtem ismerkedni a rendszerrel és nem értettem mindent, de az alapokat persze igen, de amúgy leginkább csak játszottam rajtuk, arra vettem őket leginkább.
Aztán jött a 15pm, nagyon megszerettem, vele párhuzamosan az iPad-et is egyre jobban értettem, (rájöttem, hogy minden ugyanaz, csak nagy méretben 😁) és felmerült közben egy olyan igény is, ahogy időközben az egész életemet belaktam a mobilba, hogy amikor otthon vagyok, mindent ugyanúgy folytathassak, hasonló minőségben, csak nagy méretben, így nemrégiben a harmadik iPad gépezet már egy Pro modell lett (a FaceID és a 120Hz miatt).
Anyagilag annyiban vagyok védve, hogy MacBook gépeket nem tudnék kihasználni, eleve az itthoni laptop elé is havonta egyszer ülök le (mondjuk mióta iPhone van még ritkábban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Linux haladóknak
- Egérpad topik
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest