- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rankesz #4288 üzenetére
Köszi szépen!
Igazából nekem elég is most ez az információ, hogy 2-3 éve akkor már ez a rendszer, tehát akkor semmiképp sem tud használhatatlanná válni pl egy eSIM képes iPhone.Ez így barátinak hangzik, mert már feltöltőkártyás berkekben is egyre jobban teret nyitnak az eSIM-nek.
Viszont így a szolgáltatók büntetése kevésbé lesújtó így. -
válasz
rankesz #4285 üzenetére
Ha én pont egy éve vettem a 15PM-et innen egy többszáz értékeléses eladótól, aki részletre vette a Telekomtól és ha eSIM-el használom, akkor kb fogalmam sem lehet róla, hogy tiltotta-e időközben a telómat a szolgáltató vagy nem?
Pontosan nem tudod véletlenül, hogy a “jó ideje” fogalom pontosan milyen régóta érvényes?
Korábban teljes egészében tiltottak? Összes SIM slot + eSIM? -
tuzpenge
őstag
válasz
rankesz #3934 üzenetére
Igen így értettem....igaz ez én vagyok de ~500 ezernél már nem is nézem a sufni gsm-eket akik max 30-50 ezerrel olcsóbban adják a ki tudja honnan származó és hova készült telefonokat....ilyen értéknél már nekem megéri ezt a felárat a hivatalos forgalmazó hivatalos 3 év garija...de ez én vagyok. Ha mondjuk cégre veszi valaki akkor én is azt mondom hogy tök mind1 honnan.
-
Rossi
addikt
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
rankesz #1880 üzenetére
Én 14 év android után váltottam tegnap szifonra.
Lenne még ebből adódóan egy kérdésem. Volt több alkalmazás amit havonta fizettem a play áruházban. Most ezeket használom tovább, de mi a menete a jövőbeli fizetésnek? Le kell mondanom a Play-be, vagy simán mikor jelez az app, megveszem az app store-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest