- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rankesz #4288 üzenetére
Köszi szépen!
Igazából nekem elég is most ez az információ, hogy 2-3 éve akkor már ez a rendszer, tehát akkor semmiképp sem tud használhatatlanná válni pl egy eSIM képes iPhone.Ez így barátinak hangzik, mert már feltöltőkártyás berkekben is egyre jobban teret nyitnak az eSIM-nek.
Viszont így a szolgáltatók büntetése kevésbé lesújtó így. -
válasz
rankesz #4285 üzenetére
Ha én pont egy éve vettem a 15PM-et innen egy többszáz értékeléses eladótól, aki részletre vette a Telekomtól és ha eSIM-el használom, akkor kb fogalmam sem lehet róla, hogy tiltotta-e időközben a telómat a szolgáltató vagy nem?
Pontosan nem tudod véletlenül, hogy a “jó ideje” fogalom pontosan milyen régóta érvényes?
Korábban teljes egészében tiltottak? Összes SIM slot + eSIM? -
tuzpenge
őstag
válasz
rankesz #3934 üzenetére
Igen így értettem....igaz ez én vagyok de ~500 ezernél már nem is nézem a sufni gsm-eket akik max 30-50 ezerrel olcsóbban adják a ki tudja honnan származó és hova készült telefonokat....ilyen értéknél már nekem megéri ezt a felárat a hivatalos forgalmazó hivatalos 3 év garija...de ez én vagyok. Ha mondjuk cégre veszi valaki akkor én is azt mondom hogy tök mind1 honnan.
-
Rossi
addikt
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
rankesz #1880 üzenetére
Én 14 év android után váltottam tegnap szifonra.
Lenne még ebből adódóan egy kérdésem. Volt több alkalmazás amit havonta fizettem a play áruházban. Most ezeket használom tovább, de mi a menete a jövőbeli fizetésnek? Le kell mondanom a Play-be, vagy simán mikor jelez az app, megveszem az app store-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest