- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rankesz #4288 üzenetére
Köszi szépen!
Igazából nekem elég is most ez az információ, hogy 2-3 éve akkor már ez a rendszer, tehát akkor semmiképp sem tud használhatatlanná válni pl egy eSIM képes iPhone.Ez így barátinak hangzik, mert már feltöltőkártyás berkekben is egyre jobban teret nyitnak az eSIM-nek.
Viszont így a szolgáltatók büntetése kevésbé lesújtó így. -
válasz
rankesz #4285 üzenetére
Ha én pont egy éve vettem a 15PM-et innen egy többszáz értékeléses eladótól, aki részletre vette a Telekomtól és ha eSIM-el használom, akkor kb fogalmam sem lehet róla, hogy tiltotta-e időközben a telómat a szolgáltató vagy nem?
Pontosan nem tudod véletlenül, hogy a “jó ideje” fogalom pontosan milyen régóta érvényes?
Korábban teljes egészében tiltottak? Összes SIM slot + eSIM? -
tuzpenge
őstag
válasz
rankesz #3934 üzenetére
Igen így értettem....igaz ez én vagyok de ~500 ezernél már nem is nézem a sufni gsm-eket akik max 30-50 ezerrel olcsóbban adják a ki tudja honnan származó és hova készült telefonokat....ilyen értéknél már nekem megéri ezt a felárat a hivatalos forgalmazó hivatalos 3 év garija...de ez én vagyok. Ha mondjuk cégre veszi valaki akkor én is azt mondom hogy tök mind1 honnan.
-
Rossi
addikt
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
rankesz #1880 üzenetére
Én 14 év android után váltottam tegnap szifonra.
Lenne még ebből adódóan egy kérdésem. Volt több alkalmazás amit havonta fizettem a play áruházban. Most ezeket használom tovább, de mi a menete a jövőbeli fizetésnek? Le kell mondanom a Play-be, vagy simán mikor jelez az app, megveszem az app store-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Autós topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged