Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új belépő a Honortól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rankesz
üzenetére
Köszi szépen!
Igazából nekem elég is most ez az információ, hogy 2-3 éve akkor már ez a rendszer, tehát akkor semmiképp sem tud használhatatlanná válni pl egy eSIM képes iPhone.Ez így barátinak hangzik, mert már feltöltőkártyás berkekben is egyre jobban teret nyitnak az eSIM-nek.
Viszont így a szolgáltatók büntetése kevésbé lesújtó így. -
válasz
rankesz
üzenetére
Ha én pont egy éve vettem a 15PM-et innen egy többszáz értékeléses eladótól, aki részletre vette a Telekomtól és ha eSIM-el használom, akkor kb fogalmam sem lehet róla, hogy tiltotta-e időközben a telómat a szolgáltató vagy nem?
Pontosan nem tudod véletlenül, hogy a “jó ideje” fogalom pontosan milyen régóta érvényes?
Korábban teljes egészében tiltottak? Összes SIM slot + eSIM? -
tuzpenge
őstag
válasz
rankesz
üzenetére
Igen így értettem....igaz ez én vagyok de ~500 ezernél már nem is nézem a sufni gsm-eket akik max 30-50 ezerrel olcsóbban adják a ki tudja honnan származó és hova készült telefonokat....ilyen értéknél már nekem megéri ezt a felárat a hivatalos forgalmazó hivatalos 3 év garija...de ez én vagyok. Ha mondjuk cégre veszi valaki akkor én is azt mondom hogy tök mind1 honnan.
-
Rossi
addikt
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
rankesz
üzenetére
Én 14 év android után váltottam tegnap szifonra.
Lenne még ebből adódóan egy kérdésem. Volt több alkalmazás amit havonta fizettem a play áruházban. Most ezeket használom tovább, de mi a menete a jövőbeli fizetésnek? Le kell mondanom a Play-be, vagy simán mikor jelez az app, megveszem az app store-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Bluetooth hangszórók
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- PlayStation 5
- Fogorvos, fogászat
- Építő/felújító topik
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.