Új hozzászólás Aktív témák
-
Ngtx
aktív tag
válasz
tuzpenge #3936 üzenetére
Én is kétszer meggondolnám, hogy biztos onnan szeretnék-e telefont, mert tud galiba lenni, de azért többnyire ott sincsen probléma velük.
Haverom rendszerint onnan rendeli ahol a legolcsóbb igazából sosem volt velük gond.
Nem különösebben érdekli, hogy most az lopott telefon a kamionról vagy bármi. Én maradok a bevált beszerzési módszernél ami a szolgálató. -
Ngtx
aktív tag
Pár hónapom van hátra a 14 Pro törlesztőből, de maradjunk annyiban hogy kicsit sem nyerte el a tetszésemet ez a telefon viszont ellenben a 15 Pro Max annál inkább.
Érdemi előrelépést nem látok a 15/16 között viszont félek ha mostanában nem sétálok be a Yettelbe akkor lőhetem a 15 PM-t.(Természetesen le fizetném a jelenlegi pár hónapot.)
-
Ngtx
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3253 üzenetére
Lassan tényleg pingpong ütő lesz.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
surgery #3244 üzenetére
Mióta iPhone felhasználó vagyok végig Max szériás telefonjaim voltak és bármennyire is “gyűlöltem” hogy mekkora telefon mégis pont azért szerettem. Jött egy hirtelen felindulás, mert valami brutális akcióban lehetett kihozni a 14 Prot és úgy voltam vele, hogy akkor most próbáljuk meg ezt, az előző úgy is viszonylag már “elavult” volt.
Jó kis telefon ez meg minden csak ezek szerint az én felhasználásomra ez a méret nem megfelelő.
Mondhatnám azt is, hogy az akku idő sem túl baráti ahhoz képest, de magához képest meg tök jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Előrendelői előzetest kapott a Painkiller
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest