Új hozzászólás Aktív témák
-
Arra gondoltam, hogy androidon erősen belevegyülnek az összképbe a kevésbé neves kínai telefonok is, amik ha mondjuk 2 főverzió frissítéssel megörvendeztetik a telefonjaikat, az már jónak számít, ahogy tudom vagy emlékszem.
Samsung-ék pont, hogy e téren eléggé felzárkóznak Apple mellé, igazából Samsungon kívül mindegyik más androidos telefonra gondoltam inkább.
-
waszabi07
aktív tag
Nem tudom… 24u-ra mindig azt mondták hogy valamiért nagyon meríti a telefonálás és a fényképezés.
15 pro nekem minimálisat merül ha telefonálok róla sokat, bár ez tuti függ a térerőtől is.
Nekem valamiért az ios-t használni sokkal pörgősebb, egyszerűbb mint az androidot. Az sem volt rossz, de itt jobban kézre áll minden, kamera is jobb, a hangszórók is, akksi is. Kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest