- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem meleg a telefon. Már reggel, amikor megnézem akkor is ilyen. Új korában, amikor kivettem a dobozból akkor is akadozott scrollozáskor (görgetésnél).
Az appoknál balra-jobbra lapozásnál is megakad. Az időjárás appban is akad görgetésnél.Nincs szoftver, amivel lehet tesztelni a hardvert?
-
typical bro
csendes tag
Márciusban sikeresen rommá törtem a 14 Pro Maxot. Jó volt a kiejtésem hajnal 5-kor munkába menet egy e-mail írása közben.
A lényeg, hogy utána biztosításban az önrész befizetése után egy zsír új 14 Pro Maxot kaptam tartozékok nélkül. A készülék amúgy a Yettelnél lett vásárolva és a biztosítást is ott intéztem.
Telekomnál hallottam olyat, aki 6-os széria totálkárra törése után kapott később egy 7-est. De az se ma volt.
-
Zsolt,72
senior tag
Ennek a menetét nem ismerem, hogy ilyenkor mi az eljárás. Nem ismerem, hogy mit vállal a biztosító, pl nincs-e a kitételek között, hogy ilyen esetben felújított eszközzel is lehet-e pótolni a totálkáros iPhone-t. Ha igen, akkor azt fognak adni.
Ez csak tipp, mert nem olvastam a csere feltételeket.
-
Veszel innen apróról egy jóáras procit valakitől, aztán pár hónap múlva csengetnek nálad a behajtók, hogy el akarják vinni a házadat és csak eztán derül ki, hogy az eladó részletre vette a procit és a fennmaradó visszafizetést azonnal abbahagyta, miután eladta neked a procit.
Szerinted ilyen van?
Ha ez igaz lenne, az egész Hardverapró egy életveszélyes, de minimum lutri hely lenne.
-
Mike81
senior tag
Igazából flottasban nekem 470ből megáll. Most en meg nem akarok 600 adni egy telefonért. A gesztusvezerles miatt meg 6.7-en is van hogy kényelmetlen. Akkor milyen lehet 6.9-en? Ha esetleg olyan nagy késztetést éreznék hogy kell a 16-os álltala kínalt "innováció" akkor max ezt eladom és veszek 16PM-et. De nekem az S23U is pont az a határeset volt hogy szeretem a nagy kijelzős telefonokat de azzal már sokszor kényelmetlen volt. Vagy kilógott a nem annyira mély zsebes nadrágból.
-
-
waszabi07
aktív tag
24u-ról váltottam 15 pro-ra, ugyanúgy vagyok kb nap végére ezzel is mint 24u-val. A készenléti fogyasztása a 15pro-nak minimális a samsung meg akkor is merül nagyon.
Nem is értem miért szidják az üzemidőt… ez a mai napom,
kb du 4ig mobilneten azóta wifin használom. El sem tudom képzelni akkor a 15 pro max milyen sokáig bírja.
k
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest