- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
ateszapa748 #4339 üzenetére
Nem
-
rankesz
veterán
válasz
EngineerBoy #4305 üzenetére
Ha az hiba hogy nem találok indokot hogy lecseréljem egy év után akkor igen, ez egy nagyon "rossz", unalmas készülék...
Első apple mobilom, nem mondom hogy nem térek egyszer vissza a másik oldalra, de egyelőre nem gondolkodom cserén.
-
rankesz
veterán
Ne haragudjatok de olyan baromságokat írtok páran a részletre vett telefonnal hogy nem bírok nem hozzászólni...
Szolgáltatótól részletre, hűségre vett mobilt jó ideje max részlegesen tilt a szolgáltató, ez legrosszabb esetben a sim 1 slot IMEI fekete listára való kerülése. Ebben az esetben a legtöbbször MÁSODIK SIM SLOT minden további probléma nélkül használható. pl. iphone 15 széria esetén esim felprogramozható, jó eséllyel működni fog. Nem szolgáltatós , banki hitelre vett mobil (eur...., MM esetén nem találkoztam tiltott telóval, annyi változott azelmúlt pár évben hogy az ilyen módon kihozott készülék esetén az adós nem ússza meg ha nincs jövedelme vagy vagyona, le kell ülnie a készülék árát, elég f#s napi áron, így jóval ritkábban fut ki idáig a dolog -
rankesz
veterán
válasz
Kolondrum #4180 üzenetére
Nekem tavaly első napos rendelés óta, 230 ciklus, pixelhez rendelt 30w töltővel töltve amikor kellett, melóban néha valami dzsunkával rátöltve még mindig 99 %, szerintem jobban sikerült akkumulátort kapott ez a széria, nem véletlen módosította időközben a gyártó is a vállalását.
-
rankesz
veterán
válasz
s.Oliv3r #3906 üzenetére
Én bevallom hogy ha nem köteleztem volna el magam tavaly ilyenkor 22 hónapra akkor már rég oneplus 12-t nyomogatnék valószínűleg, karomon egy op watch 2-vel...
Annyira nem babonázott meg az apple vonal, nincs a két rendszer között minőségben különbség szerintem. Meg én a 14 év alatt jobban megkedveltem a droidot, nekem jobban passzol -
rankesz
veterán
válasz
Joachim21 #3358 üzenetére
Ha esetleg valaki keres még ingyenes alternatívát és nem ismeri annak
Blackmagic Cam -
rankesz
veterán
válasz
MikeWazowski #2553 üzenetére
Miért baj az hogy sokszor ránéz az időjárás app a tartózkodási helyre? Nem hiszem hogy akkuban momdjuk 1 százaléknál többet számítana. Ez kb olyan mint haverom aki 2024-ben kikapcsolja a mobilnetet ha nem hasznalja a céges SE-n mert hogy szívja az akkut...
-
rankesz
veterán
válasz
gretzky77 #1934 üzenetére
Ticwatch 5 állítólag nem áll már szóba az iphone-al csak pro 3 és ultra. Nekem az utóbbi van, bár egy ideje nem használom mert jött egy watch 9-es.. Azóta kapott a ticwatch egy főverzió frissítést de nem próbáltam napi használatban. A régi rendszer annyiban zavart hogy wltávolódás után nem akart magától újra csatlakozni
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest