Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Most a frissítés után egyébként hogy van? Van ugye a saját app store lehetősége, meg a saját böngészőmotor használata, de ha a google megcsinálja a rendes chrome-ot iOS-re akkor azt csak majd egy külön boltba töltheti fel, vagy mehet az app store-ba is? Szóval a 2 összefügg, vagy külön-külön vannak ezek a dolgok?
-
-
jilian
addikt
Hát
én nem tudom feloldani, próbáltam minden egyes cm-nél húzni minden irányba de nem, nekem nem dobja fel semelyik feloldási lehetőséget.
Faceid-t csak a fotók váltásához kért.Mi a titkod? Honnét húzod? Mármint mi neked az alulról? Melyik ujjaddal?
-
Alulról felfelé kell húzni. Ezt mindenképp kell, magától nem fog a főképernyőre dobni.
Amúgy lezárva milyen képernyőt váltogat? Az éjjeli AOD night stand féle screeneket? Akkor meg koppints kétszer/vagy simán egyszer valahol üres területen, akkor csak beadja a lockscreen-t.
-
jilian
addikt
Ha töltőn van fektetve, de nem akarom levenni, hogy a bubánatba oldom fel?
-
Dzsosy
senior tag
Nálatok is minden egyes kimásolt szöveg belillesztésénél engedélyt kér a telefon? Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?Már kezd nagyon bosszantani. Swiftkey-t használok. Lehet, hogy ez nem tetszik neki?
Azt hiszem megtaláltam a beállításokban a swiftkey beállításainál a megoldást. -
kircsi28
aktív tag
Szisztok!
Fektetve töltés közben ugye van a készenléti kijelző (talán ez a neve amikor mutatja az időt), töltés megszakítás nélkül, hogy kell feloldani?
Biztosan én vagyok a béna, de nem jöttem rá, csak ha leveszem a töltőről elindítom pl. autóban a navigávciőt és visszateszem, a helyére.
Ilyen fekvő vezeték nélküli tültőt használok az autóban szellőzőrácsra rögzítve.
Köszi -
MikeWazowski
veterán
Valaki esetleg megvette a resident evil 4-et a telefonra? Amennyiben igen, úgy mik a tapasztalatok, jól fut, játszahtó?
-
ESP23
senior tag
Sziasztok! Azt már megtudtam hogy a 15-ös széria a Vodafone-nál függő. Viszont az ügyintéző azt mondta nekem hogy az e-SIM lehet bármilyen, ez igaz? Anno a 12-vel basztak át, annak is ezt mondták és persze hogy nem vette be a Telekom e-SIM kártyáját.
Köszönöm a segítséget! -
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Melyik kamera app-on tudom állítani, hogy este is az 5x zoomot használja, ne pedig a fökamera digitális zoomját?
-
Ha a töltés megszakad, az általában töltő para, ami lehet a fej-kábel-maga a töltő egység. Ha "zizzen" egyet töltés közben, az is azért van, mert lekapcsol, majd újra elindul.
A beszélgetéses az bug, néha nekem is előjön, csk nézek, hogy a fülemhez rakom és nem kapcsol ki. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #2677 üzenetére
Bejövő hívás? Közben kézben tartod és lát téged a kamera?
Ha igen, akkor ez okozza. Ha érzékeli, hogy látod a kijelzőt, akkor a bejövő hívás hangját erősen visszaveszi.
-
MikeWazowski
veterán
Nekem most azt csinálja, hogy hiába állítom max hangerőre a csengőhangot, szinte alig hallhatóan szól a csengőhang... nem tudjátok mi korlátozza le?
-
Morris
veterán
Ezeket tegnap csináltam. Automata üzemmódban. Csak előkap és shoot.
-
hoy
tag
Sziasztok!
Akad egy pár bosszantó problémám a telóval:
1. Tölt egy darabig majd leáll a töltés, nincs összefüggés hogy hány százaléknál áll le.
Gyári kábellel, gagyi kábellel vezeték nélküli töltővel. A készülék nem meleg ilyenkor.
A megoldás egy újra indítás...
2. Néha beszélgetés közben nem kapcsol le a kijelző. Spigen nem keretes fóliát használok.
Az első pár hónapban nem tapasztaltam ezt. Most 17.3.1 van rajtaJárt valaki már így?
Köszi
-
Zsolt,72
senior tag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #2666 üzenetére
Hát az adaptív = héba hóba, és akadozó animációkat hoz magával akkor igen.
Viccet félretéve az androidon is adaptív van ugye, de messze folyékonyabb hatása van egy s23 ultrának 15 pm mellé rakva, ez sajnos az igazság.
Ki érzékenyebb erre vagy látja a szeme kinek nem annyira. -
joey04
titán
S24 ultrát és 15 pm-et használok. Kamerában jobb az iPhone, üzemidőben is (ezt én kb egálra tudom kihozni, ha energiatakarékos profilra váltok a samun a felbontást meg alapon hagyom, nem maxon), kijelzőben viszont jobb a samu, valamint egy picit gyorsabb még energiatakarékos módban is. Amiket olvasol a topikban, részben jogosak, részben nem. Tesztprogramokban én is látom pl a csíkozódást a kijelzőn, az iPhone-on meg nem, de ha nem ezt nézem, csak szimplán ránézek a kijelzőkre, akkor szebb a samsung. Kopni nekem nem kopik pedig fekete van. iPhone sem kopik nálam, pedig anno itt is voltak ilyen jelzések. Stabilitásban és gördülékenységben ha nincs is iPhone szinten, de majdnem, messze a legjobb androidos telefon ebben a tekintetben. Nekem a Face ID hiányzik nagyon, de ez már egyéni preferencia. Főleg úgy, hogy a biometrikus azonosítás (arcfelismerés, ujjlenyomat-olvasó) nem olyan jó, mint az általam szintén kb 1 hétig használt OnePlus 12-n.
-
ADAM1337
nagyúr
S23-al probáltam az általános fotozásra amúgy beltérben fixen jobbnak éreztem az iphone-t nincs akkora difi de sokszor az árnyékokat stb, jobban megoldotta, sok fénnyel már közel egál a szituáció.
Zoom kamera terén meg a samsungot mondanám, esti felvételeknél nekem az ihpone jött ki jobbra utca fények égbolt este.
De szerintem egyikkel se nyúlsz mellé, nekem az os annyira nem adta igazán, de kiakartam probálni, majd ha erőt veszek magamon eladom és váltok egy fold5-6 ra. -
susa03
csendes tag
válasz
ADAM1337 #2661 üzenetére
Mennyire tűnik, gyorsabbnak minőségibbnek illetve az üzemideje és a kamerája általános felhasználás mellett melyiknek jobb? S22 ről váltanék s24 ultrára vagy 15 pro-ra vagy pro max-ra. Sok problémát nem hallottam a 15p és 15p maxról. Kamerában, beltérben készített felvételeknél jobbnak látom az iphone-t. Az s24 ultra topikot is figyelemmel kísérem de egyre aggasztóbbakat olvasok ott... viszont több kollégámnak van iphone 15 készüléke (persze senkinek sincs pro vagy pro max az összehasonlításhoz a közelemben) és mindenkinek kopik a telefonkeret festése.
-
susa03
csendes tag
Sziasztok, van itt olyan aki Samsung S22 ultra, S23 ultra vagy netán S24 ultráról váltott 15 pro vagy 15 pro max-ra?
-
Decemberben azért tudtam (nekem) jó áron eladni a 13 minit, mert a 1,5 éves készüléknek 98%-os volt az akkuja. De szerintem a vevő is jól járt, full patika volt minden szempontból, mondtam neki előre, hogy nincs alku, nem is próbált alkudozni amikor megnézte a telefont.
-
Jaded
őstag
59 ciklus, 100%, november eleje óta.
-
tothl
addikt
-
-
tothl
addikt
Ezek szerint közel s távol enyém a leggagyibb..
-
joey04
titán
iPhone szerint 71 ciklus és 100%
coconut szerint 72 ciklus, 103% -
Morris
veterán
Ciklust hol mutatja?
Szerk: megvan. 21 és 100% -
100% és 22 ciklus
-
tothl
addikt
Csak egy gyors felmérés...
Hogy álltok akku állapottal % -ban illetve töltési ciklusban ?
Levi
-
válasz
MikeWazowski #2625 üzenetére
Beállítások - Kontaktok - Alapértelmezett fióknál tudod kiválasztani, hogy hova mentse.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Új névjegy létrehozásánál hol tudom megadni, hogy melyik mail címre hozza azt létre, vagy esetleg sim-re? Sehol nem találom az opciót.... -
válasz
icecave #2622 üzenetére
Persze, azt tudom, hogy konkurens gyártóknál sokkal jobban esik az ár, nem hasonlítani akartam. Simán meglepődtem, mert azt hittem iphone-nál nem sok értelme van várni, mert nincs jelentős ár esés, de hát decemberben még 500 volt, most 440, ez azért már érezhető. Gyanítom arról van szó, hogy nem dübörgünk annyira, lapos a pénztálca.
-
válasz
zenit73 #2621 üzenetére
Régebben lehet jobban tartották az árukat, de azért 500-ról 440-re való ár mérséklődést fél évvel a megjelenés után nem nevezném beesésnek. Egyébként meg mihez képest… S24U is 600-on nyitott, tele volt az apró hivatalos garanciás bontatlanokkal 470-ért már a megjelenés pillanatában, mert széjjel lehetett kuponozni. Egyébként sosem érdekelt annyira, mennyire megy le, használni vettem, nem eladni. Az meg, hogy évente cserélek, pont nem jó, megtartani érné meg tovább, ha nézném az anyagi oldalát. Ha lesz is olyan, hogy nem védtem meg az újat, az inkább amiatt lesz, mert felesleges. Egyébként az utóbbi években pont most éreztem jobban, hogy 14pm-ről 15PM-re nem sok értelme volt váltani.
-
Szűk 3 hónapja, amikor megvettem a 15 pro-t, nem gondoltam, hogy most 440e lesz az ára, elég durva. Nem szokott így beesni iphone-ok ára ha jól gondolom.?
-
válasz
Big_Boss #2618 üzenetére
Kipróbáltam amit írtál, mellé még bekapcsoltam, hogy ha 2x koppintok a telefon hátulján akkor kapcsolja le a kijelzőt, akkor is megszakítja a hívást
Visszacsináltam arra, hogy az oldalsó gombbal lekapcsolom a kijelzőt.
Próbálgattam, úgy tudok hívást elutasítani, hogy ha hívnak, akkor feloldom, hosszan nyomok a dinamikus szigetre, az megdagad, és ott már lesz piros kagylós gomb -
Decemberben próbálgattam ezt a sötét szoba dolgot, 1 óra elteltével sem kapcsolta le a kijelzőt du 17 óra körül. 22.00-kor fekszem alvás ütemezés szerint, általában 20 óra körül elkezdi lekapcsolgatni a kijelzőt, jelezvén, hogy menjek át zenbe.
Viszont már nem lepődőm meg semmin, hogy kinél, hogy és mit csinál vagy nem, mert elég sok bug van a rendszerben - vagy feature, csak nem tudok róla.Más: Ha hívnak, hogy kell elutasítani a hívást
? Mint minden más telefonon már 100 éve, hogy a piros kagylót nyomom vagy húzom.
-
válasz
zenit73 #2611 üzenetére
Bár igaz, hogy a zsebben, vagy pl. lefelé fordítva a közelség érzékelő játszik szerepet a kikapcsolásban, ott van még az ambient light sensor, ami az auto fényerőhöz is kell. Ez figyeli, hogy mennyi fény van épp. Így ha napközben fullba sötétítem a szobát, egy idő után akkor is kikapcsol az AOD. Ehhez még hozzá jöhet az is, amit mondasz, hogy a napszakot is figyeli, meg minden mást is, amiből adatot tud kinyerni, mikor épp mit csináljon.
-
válasz
icecave #2609 üzenetére
Szerintem zsebben a közelség érzékelő kapcsolja ki.
Kipróbáltam már, nekem korom sötétben sem kapcsolja ki.
Este viszont igen, akkor is ha világos van, mert közeledik az alvás idő.Nem azért kapcsolt ki neked (22:11:18), mert alvás idő közeledett?
Amikor videót néztem az AOD-ról, azt láttam, hogy nem mozgatja a kijelző tartalmát.
-
válasz
MikeWazowski #2608 üzenetére
Ha nagyon sötét van a szobában ,simán azt hiszi, hogy a zsebben van és kikapcsol. Pl. nekem most a nagy monitorom világít csak a szobában, bár az ad elég fényt, hogy lássak a szobában, de mivel a forrás a telefonnak a háta mögött van, ki is kapcsol az AOD, ha lezárom a telefont.
-
MikeWazowski
veterán
H működik ez az AOD? Be van kapcsolva h mutassa az értesítéseket, de 10 perc múlva full kikapcsol a kijelző?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #2605 üzenetére
Tartsd nyomva a Főképernyő felületét. Ekkor feljön a beállítási, szerkesztési lehetőség. A törölni kívánt képet mozdítsd felfelé és alul meg fog jelenni a piros “kuka” ikon.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #2604 üzenetére
Ellenben lenne mégis egy kérdésem: Hogy lehet a beállított háttereket törölni? Beállítások-háttérképek menüben.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!Nem tudjátok mi lehet annak az oka, hogy amikor a jelszót próbálom változtatni nem jön be az 1 órás várakozási idő, hanem engedné módosítani azt....
Közben meglett! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- PS Plus előfizetések
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest