Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
ricshard444 #4415 üzenetére
Szerintem teljesen jó minőségű, de nekem egy picit "csúszósabb" mint a pitaka (bár abból csak az X és XS-re valóról tudok nyilatkozni, mert azóta nem adtam ki annyit egy pitaka tokért amennyit elkérnek)
-
válasz
ricshard444 #4415 üzenetére
Én bírom nagyon a Benks tokokat, szerintem baromi jók. Most is,hogy úgy döntöttem, nem újítok idén (ez a terv legalábbis), vettem egy "limited edition"-t, nagyon jó, hogy végre nem a szokásos majdnem fekete aramid minta.
A NEWS1 20%-os kedvezménykód még mindig működik, csak szólok
-
tuzpenge
őstag
válasz
ricshard444 #4413 üzenetére
Persze te tudod csak leírtam nálam hogy volt...
-
tuzpenge
őstag
válasz
ricshard444 #4411 üzenetére
Megnéztem neked: szeptember 24-én rendeltem és október 2-án kaptam kézhez (vidékre én is. egy aurora armor pro-t rendeltem)...
-
xhege
veterán
válasz
ricshard444 #4408 üzenetére
Nekem hosszabb volt, mint tuzpenge fórumtársnak. Kb 10-12 nap.
-
tuzpenge
őstag
válasz
ricshard444 #4408 üzenetére
A tok kb 1 hét alatt megjött.
-
dudu98
tag
válasz
ricshard444 #4164 üzenetére
Tegnap nekem is hasonló volt a problémám, akkor vásároltam egy új iPhone 15 Pro Max készüléket, igaz állt a dobozában majdnem egy évet és 17.1-el indult el. 18-as frissítés után folyamatosan edge hálózaton ragadt, nem talált térerőt. Annyi, hogy ez USA modell, így mmWave antenna van benne, bár a spec alapján ugyanazt a sávot fedi le csak még bővebb, mint az international változat. Reggelre megjavult magától, de furcsa hiba volt az tény.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
ricshard444 #3975 üzenetére
A Huawei/Honor órái egész jól működnek együtt ios-szel. Még az Apple féle egészség alkalmazásba is át tudja vinni az adatokat.
Nekik vannak kör alakúak. Érdemes lehet rájuk nézni, ha apple watchot nem akarsz. -
Mike81
senior tag
válasz
ricshard444 #3975 üzenetére
A Samsung Watch 4-5-6 már Wear OS-t futtat. Elötte volt a Samsung saját rendszere a Tizen az még működött valamennyire IOS-el. Vagy megbarátkozól a külemmel vagy nézel más alternatívát pl Garmin vagy Amazfit.
-
dnelb
veterán
válasz
ricshard444 #3971 üzenetére
a samsung watch egy nagyon gagyi fos egy aw-hez képest, semmi értelme pénzt kiadni rá.. főleg iphone mellé.. Nekem a 2. legfőbb érvem hogy jövök iosre az konkrétan az óra
-
válasz
Apple óra/telefon <-> Samsung telefon/óra kombót ne akarj használni, kb. semmi értelme, nem úgy lettek kitalálva, hogy normális működjenek egymással.
-
válasz
Neten azt írják Galaxy 4-től nem lehet iPhone-nal használni.
-
válasz
ricshard444 #1488 üzenetére
De az ilyen tokok nem is szóltak soha a nagyfokú védelemről. Ezt azért veszi az ember, mert akar némi védelmet, de nem akarja túl bumszlivá varázsolni a telefont. Erre pedig jó mindegyik, Pitaka, Tactical, Benks, Latercase, stb.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
ricshard444 #1175 üzenetére
Én tegnap raktam fel a Spigen Glas.tR EZ Fit HD üveget és nálam semmi buborék. Szinte nem is kellett használni a mellékelt kis spatulát. Meg is lepődtem. Persze én egyből a dobozból kivéve a telót raktam fel ezt az üveget. Lehet, hogy ez is számít.
-
Jaded
őstag
válasz
Nekem ilyen volt a minin, most ezt vettem a PM-ra is [link]
A minin két évet teljesített, gyári szilikon tokkal, hibátlan volt. Erre még nem jött meg a tok (Nomad), remélem azzal is jó lesz. -
joey04
titán
válasz
nekem ez van én nincs sehol levegő. igaz én totál béna vagyok én feltetettem ezt is hiába van keret hozzá
-
Joachim21
őstag
válasz
ricshard444 #1177 üzenetére
Kipróbálhatsz más alternatívát, folyékony/gél fóliát, vagy hagyod az egészet szerintem és használod üvegvédelem nélkül. Esetleg apple care+ (hardveraprón is van aki tud intézni) ha még játszik és akkor megint felesleges a fólia.
-
Joachim21
őstag
válasz
Ha mindenki szembe jön az autópályán...
a logikus következtetés, hogy a telefon nem sík.
-
No.01
addikt
válasz
ricshard444 #1035 üzenetére
No offense, de foliat 2023-ban?
U.i.: Itt Sokan a Spigent hasznaljak (uveg). Nekem nem jott be egyaltalan, most egy Torras van, de a szele fekete. Engem ez is zavar igy mar uton van a jol bevalt Nillkin H+ Pro.
Ha valoban maradnal a folianal akkor azt a kerdeskort passzolom.
-
Ricardo
titán
válasz
ricshard444 #566 üzenetére
Ez meglepett. Havalamiben jó volt eddig az apple, az az optimalizálás. Bár arról sokatlehet olvasni, hogy hamar (akár egy év alatt ) csereérett lesz bennük az akku, de üzemidőben a jobbak közé tartoztak. Azonos méretű akkuból jobb értékeket hoztak kia konkurens gyártknál.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
A szinkronizálást sajnos vissza kellett kapcsolnom a nap felénél, mert nem jelzett onnantól valamiért, ha üzenet jött.
Ez nagyon furcsa🤔, bár nem kétlem, hogy így történt. Nálam évek óta ki van kapcsolva az appok háttérbeli frissítése, mégis rögtön jönnek az értesítések… -
válasz
ricshard444 #569 üzenetére
Én is méregetem ma 4g és 5g-n is speedtesten, de elég gatya, pedig én a szabadban mértem, igaz ott sincs mindig full térerőm.
Igazából húzós nap még nem volt, többnyire wifin vagyok, de szerintem jól bírja.
Estig marad benne 40-50% és azt írja átlagos napi kijelző idő 3.5óra. -
válasz
Eddig én sem vagyok túlságosan elégedett az akksival, de én nem tiltok le semmit, mert nem azért vettem ennyiért, hogy még valami korlátozzon. Remélem 1-2 hét alatt beáll és jobb lesz (bár egy már eltelik holnap..
).
-
válasz
Na megvolt a mai munkanap úgy, hogy a térerő is elég gatya volt.
Nálam még nem nagyon volt telefon, ami ilyen gyenge lett volna térerő szempontjából.
Nem is a hangminőséggel van baj, de a net az ha 4g, ha 5g akkor is lassúcska.
Az aksi nálam jobb mint gondoltam, pedig ez a sima pro. -
Roland861010
veterán
válasz
ricshard444 #486 üzenetére
Azért mert valakinek Maxot vagy plust használ attól még igenis rendesen be kell állítani mindent is.
Millió egy alkalmazás van ami felesleges engedélyekkel rendelkezik.
Ki kell őket kapcsolni . -
formula01
senior tag
válasz
ricshard444 #486 üzenetére
Remélem valamelyik segít
Esetleg még a Siri beállításokat is nézd meg. Ha nem használod a Siri/Hey Sirit-t, akkor nem kell végig hallgatóznia, elég ha feljön ha a jobb oldali gombot hosszan nyomod.
Illetve a messengernél azon túl, hogy feketére állítod a témát, még próbáld meg, hogy letiltod, hogy használhassa a helyed. Nekem így van beállítva, és a tiedhez képest töredékét fogyasztja (1 óra 33p képernyőn, 21p háttérben, 13%-ot ír, 49%-on van épp a töltöttségem)
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
ricshard444 #479 üzenetére
Nyugodtan kikapcsolható a Messengernél a háttérbeli szinkronizálás, az üzenetek attól még meg fognak érkezni.
Próbáld ki, hátha kevesebbet fog “enni” az akkuból. [kép]
-
Roland861010
veterán
válasz
ricshard444 #479 üzenetére
Egész nap megy a Messenger ami folyamatosan szinkronizál.
Akkor is amikor bevan zárva. Egész nap figyeli mit csinálsz. Jó hogy merül. -
Gubu0101
veterán
válasz
ricshard444 #475 üzenetére
Valoszinu a hatterben futo appok szivogatjak.Meg kerdes mikori a telefon,lehet meg az akkumlatornak kell egy kis ido,hogy hozza a maximumot.Elso par toltes utan kezd beallni.Megy e az AOD.Na meg ugye a 2 sim 5G halozaton is csipegeti,foleg ha nem stabil az 5G
-
válasz
ricshard444 #472 üzenetére
Nekem ezt produkálta ma a 15PM:
Tegnap gyengébb volt. Szerintem kell nekik 1-2 hét amíg beallnak rendesen.
-
Gubu0101
veterán
válasz
ricshard444 #472 üzenetére
Nem tul acelos,nekem a 14PM ma ezt produkalta
97%-os akkumlatoral.
-
válasz
ricshard444 #417 üzenetére
Én minden éjszaka töltöm lassú vezetéknélküli töltővel, ezért bekapcsoltam a 80%-os korlátot. Reggel 6-kor 80%-al veszem le, így mire ágyba kerülök kb. 20-30% marad az akksiban. AOD-t automatizáltam, csak akkor kapcsol be ha töltőn van a watch.
-
válasz
ricshard444 #417 üzenetére
Én amikor épp bemegyek munkahelyre akkor aznap úgy 20%-al kevesebb akkuval jövök haza (15PM), mert ott a térerő elég necces és szenved a 4G-vel a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest