Új hozzászólás Aktív témák
-
Cry0
őstag
sziasztok!
okosóra vásárlás előtt állok, eddigiekben androidom volt. Egyszerűbb volt a kiszemelt választás.
Tetszik a series 10 viszont az üzemideje valamint a kockasága nem igazán
ki milyen órát használ alma termék mellé és mennyire van megelégedve vele ?
valamint más óra mint pl Huawei/Xiaomi/Garmin mennyire stabil a telefon mellé ? -
Cry0
őstag
Kérdés miről vált az illető.én tavaly egy s20 ultráról váltottam,és ahhoz képest meglehetősen jobban melegszik.mind simao töltés közben mind esetleg nyaralás során fényképezés közben.Már nem egyszer volt hogy ki irta a telefon hogy nem tudja folytatni a töltést vagy éppen meg kell várni még lehűl a telefon.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Feladta a harcot a samsung adapterem,így új vásárlása előtt állok. A samsungnál volt oylan megkötés hogy csak type-c - type-c kábelen keresztül volt képes a gyorstöltésre,itt mi a helyzet ezzel ? -
Cry0
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
-app storba nem lehet valahol bekapcsolni hogy automatán frissüljenek az appok?
-a gyári billentyűzet nem tud szavakat ajánlani egy sávban ?
-valamint ami bosszant is, ha rajta van a hang és telefonállok ugyan ugy megszólalnak az értesitési hangok. Ezzel lehet valamit kezdeni ? -
Cry0
őstag
Egy dolog ami rettentően zavar mióta váltottam androidról. Esetleg van rá mód hogy a telefon hogy töltés közben ki jelezze hogy mennyi idő van hátra a teljes feltöltésig ?
-
Cry0
őstag
válasz
csakakod #1384 üzenetére
Androidról váltottam,ott a raiffaisen sajat fizetési alkalmazását kellett használni ami katasztrófa volt,használhatatlan.Itt 3 hete használom az apple pay-t ami eddig hibátlanul működött,akár mikor vettem elő egyből csippant.Ráadásul az is pozitívum hogy külön küld értesítést a fizetett összegről.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
windowsal kommunikál valamennyire a telefon ? vagy egyáltalán lehet vele valamit kezdeni ? pl másolás stb.
illetve jelenleg ilyen mappáim vannak, ezeket hogy kéne értelmeznem ? vagy esetleg androidról való költözés végett lettek ezek ilyenek ?
-
Cry0
őstag
Sziasztok! Az megoldható hogy 8 ikon és egy widget esetén úgy helyezzem el ezeket a képernyőn ahogy szeretném ? Ne pedig fentről lefelé haladjunk ?
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
tegnapi naptól én is csatlakozok hozzátok egy 15 Pm kék titán társaságában. igazából még nagyon vegyes érzelmeim vannak, 13 év androidozás után nagyon szokni kell a dolgot valamint azt hogy nincs visszalépésre gesztus
mint kezdő ios felhasználónak van valami jó tanácsotok ? -
Cry0
őstag
Sziasztok! S23-ról váltott valaki mostanság? Érdekelne a véleményük. Eddig android vonalon mozogtam, kacsintgatok az ios felé csak tartok tőle hogy meg tudom-e szokni. Tetszeni fog-e. És hátha kaphatok egy kis távpontot ha valaki hasonló cipőben járt mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest