- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
válasz
MikeWazowski #4896 üzenetére
Ha Miskolcon jársz adok egy iPhone 8-at szívesen visszaállítani a dolgaidat.
-
csakany2001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4884 üzenetére
Nekem IOS-el nincsen gondom, bár OneUI elég "csábító" csak a vásárolt Airpods 4 ANC miatt is jobban megéri itt maradni és tervben van Macbook vagy iPad beszerzése...
16 Pro nem melegszik, cserébe nagyobb, az x5 látószöggel nem vagyok kibékülve, és az ultraszéles kamera sem lett jobb, cserébe közel 200 ezer Ft ráfizetés lenne.
Szóval nem is igazán a rendszerrel van baj, de házon belül sem tudok mondani olyat, amire most váltok. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #4886 üzenetére
Kb 5 perc az egész művelet, hogy aktiválod a még nálad lévő telefont és hozzáadod az Apple-fiókodat. Ha fontosak az Emlékeztetők, akkor ennyit talán simán megér. Utána 1 perc, vagy kevesebb a törlés, hiszen alig lesz rajta törölnivaló adat...
-
válasz
MikeWazowski #4890 üzenetére
Ha már nincs meg az iPhone, veszel apróról egy leharcolt 1st gen SE-t apróért és abba belépve eléred, ami hátramaradt.
-
tuzpenge
őstag
válasz
MikeWazowski #4890 üzenetére
Annyira lépj vissza a telefonon az ID-ba hogy ezt bekapcsold!
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4888 üzenetére
Ha kikapcsoltad akkor sajnos igen.
-
tuzpenge
őstag
válasz
MikeWazowski #4886 üzenetére
icloud.com-on meg tudod nézni.
-
válasz
MikeWazowski #4884 üzenetére
Én a +15 hónapom alatt a napokban kezdtem fosni, hogy “jajj, frissítenem kéne már 18.4-re, mert már fél éve frissítés nélkül vagyok”, mi lesz a tökéletes 17-es rendszeremmel, miközben annyi panaszt olvasok 18-al kapcsolatban…
A gyakorlatban meg itt vagyok napok óta 18.4-en és teljesen tetszik, sokkal jobban, mint gondoltam volna.
Megismerkedtem az új funkciókkal, lehetőségekkel, személyreszabtam a Control Center-t, ikonokat sötét stílusra átszíneztem, nekem még az “új” Fotók is teljesen tetszik, abban is személyreszabtam az új kategoriákat és az elrendezésüket.
Az AI téma nem annyira érdekel, mert nekem okés az, hogy app-ból használom a Grok-ot, az átszabott Beállítások menü az tény, hogy kevésbé tetszik, de nem minden nap matatok ott.Mindezidő alatt én “ki is csesztem” magammal, mert ha droidra szeretnék váltani, akkor megint kb annyi erőfeszítést igényelne a költözés, mint ahogy ide történt, mert teljesen belaktam és átrendezkedtem iOS-re, de szerencsére vagyok már olyan kényelmes és kevésbé kalandvágyó, hogy én már úgy érezzem, hogy jó helyen vagyok itt.
-
csakany2001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4877 üzenetére
Sokszor eljátszok a gondolattal. De a 15 Pro-nál is úgy voltam, hogy rendesen ki kellett nyitni a pénztárcát, mert ilyen tudással ekkora méretben nem volt más.
Ez most bővült 1-2 modellel(Xiaomi 15, Pixel 9 Pro) de még mindig nem tudnék mondani egyet, amire megérné.Nagyon erősen gondolkoztam egy S25-n, mert az kevésbé melegszik, jobb az üzemideje, Pro módban a kamera is rendben van, de gyakran használok makró módot ezért nem váltok.
S26-nál pedig Exynos-t mondanak, így látszólag nem mostanában lesz olyan számomra, amire szívesen váltanék.
Bár az a Honor Magic 7 Mini izgalmasnak tűnik, de a Vivo X200 Mini-t sem nagyon kapni szóval kitudja lesz-e.(meg a Honor messze nem rendelkezik Apple/Samsung szintű ökoszisztémával)Nekem így 1 év tapasztalat alapján:
Ha kérdezik nem szoktam ajánlani, inkább 16 Pro-t mert azokban jobb, amiben ez gyenge(üzemidő, melegedés). A kamerája viszont csúcs, nem kell semmit állítgatni és tökéletes fotókat lehet vele lőni, még rossz fényviszonyok között is.
Az IOS elindult egy nem túl szimpatikus irányba, de még így sem tapasztalatok annyi bugot, mint az androidos időszakomban.
Néznék vissza a zöld robotos rendszerre, mert összerakták a OneUI-t, de a Samsungnak nincs ilyen kaliberű készüléke, addig részemről ez a kérdés tárgytalan.(de azért reménykedek egy Snapdragonos-os, makró módot támogató S26-ért, hátha) -
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4881 üzenetére
Megértelek, már én sem érzem olyan betonstabilnak, mint pár éve... De mindent mérlegre téve, SZÁMOMRA, még mindig ez a legélhetőbb.
-
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4879 üzenetére
Leld sok örömöd benne
Mi miatt váltottál? -
Richie86
senior tag
válasz
MikeWazowski #4877 üzenetére
Mi lett az utód, ha nem vagyok túl indiszkrét?
-
Rossi
addikt
válasz
MikeWazowski #4824 üzenetére
Küldd már el a lakcímedet és megvesszük meg elvisszük, kifizetned sem kell...
Google-t nem ismered?
-
Godfather
aktív tag
válasz
MikeWazowski #4822 üzenetére
Eredetit kértél.
Nyilván vannak jóval olcsóbbak is, nem is kell eredetit venni. Pl amazonról rendeltem legutóbb valami 20euroért kettes csomagban. Tehát darabja vagy 4000 Ft. Hibátlanul működik.
-
Godfather
aktív tag
-
tothl
addikt
válasz
MikeWazowski #4805 üzenetére
Az enyém is ilyen hogy ilyen félhomályban szembe szórt fénynél látszik, hogy szétszóródik a fény és homályos glória képződik, DE hozzáteszem, hogy az utóbbi androidos telóimon amiken már ilyen nagy kamerák voltak és zoom, ugyanez volt megfigyelhető és nem is annyira érdekel a téma. De aláírom, hogy igaz.
-
Essien
aktív tag
válasz
MikeWazowski #4805 üzenetére
Akkor az én környezetemben az összes iPhone hibás
Részemről téma lezárva .
-
Essien
aktív tag
válasz
MikeWazowski #4802 üzenetére
Azért ha kicsit visszaolvasol látható hogy a beltéri képeket a szifon sem oldja meg olyan jól főleg ha bekerül a képbe valami fényforrás
azóta kipróbáltuk még másik két iphone-nal a szitut és mind ezt produkálta. Samsung s szériás telefonom i is volt és valóban jobb képeket készít összeségében az iPhone ,de beltérben nem jó megvilágításban mindkettő elvérzik.
Viszont a videók minősége az ver minden mást .
-
kemdom
tag
válasz
MikeWazowski #4679 üzenetére
Én vettem egy WD MyPassport PCIe Gen3 SSD-t, ahhoz egy böhöm vastag, 3.2 Gen2 C->C kábel volt.
Ez tudja. Igaz, csak akkor megoldás, ha szükséged van az SSD-re is. -
domos
senior tag
válasz
MikeWazowski #4681 üzenetére
500MB/s másol kb külső ssdről. Nekem annyi elég.
-
domos
senior tag
válasz
MikeWazowski #4679 üzenetére
Gyári Samsung kábelt használok hozzá. Ami telefon mellé volt.
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4554 üzenetére
Inkább gyártotta. Sok Nomád tokom volt korábban, de a 14 prohoz kettőt rendeltem ös mindkettő ment vissza. Azóta nem mertem.
gretzky77: megnézem, köszi!
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4552 üzenetére
Igen a Civilian valóban nagyon jó tok. Nekem nem tűnt fel ez a porosodás, igaz hetente tisztítom.
Én most egy igazán jó bőr tokot keresnék….. -
csakany2001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4548 üzenetére
Spigen Thin Fit, nagyon jó a fogása és véd is megfelelően.
A telefon sem sokkal nagyobb tőle, én meg vagyok elégedve ezzel.
Talán annyi, hogy ha esetleg leesik a sarkánál ott a müanyag az illesztéseknél kezdi megadni magát, de ott is maximum annyi észrevehető, hogy kissé éles.
(Nillkin Frosted-nél sokkal jobb, ott évente vehettem újat, mert törtek a szélei, pedig nem nagyon esett le a telefon csak szimplán túl rideg a műanyag, és 3 különböző telefonnál is tapasztaltam)18.1 rendben van nálam is, üzemidő most rendben van.(bár kikapcsoltam az 5G-t is, lehet az is hozzátesz kicsit)
-
typical bro
csendes tag
válasz
MikeWazowski #4519 üzenetére
Azóta a szöveg nálam is eltűnt, az élmény nem nagyon változott még sajnos. Talán 1-2 hét és észhez tér.
-
válasz
MikeWazowski #4516 üzenetére
Settings - battery.
Nem mindenkinek, és nem minden frissítéskor. Nekem főverzió frissítés után nem írta, most viszont igen.
-
typical bro
csendes tag
válasz
MikeWazowski #4516 üzenetére
iOS 18.1-nél Beállítások -> Akkumulátor és az Akku százalék + Alacsony töltöttségű mód csúszkák alatt.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4335 üzenetére
Én ma kapcsoltam vissza és már nincs gond a privát átjátszóval. Ha az volt egyáltalán a gond. Lányomnak ugyanaz az előfizu és nála nem volt probléma.
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4299 üzenetére
Nekem csak a HomePod mini van sztereo párban hozzáadva a tv-hez, de nagyon brutális a hangminőség, ahhoz képest, hogy 2 teniszlabda méretű eszközről beszélünk. Én nem bántam meg.
-
válasz
MikeWazowski #4258 üzenetére
Általában ha gyenge a net vagy a VPN kapcsolat nem megfelelő akkor írja ki. Én is találkoztam vele az utóbbi időben. Utazás közben amikor váltogat a tornyok között ez még szemetűnőbb.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4171 üzenetére
Azt írta a gyártó, hogy a keret nélküli sokkal erősebb.
Amúgy a tokhoz viszonyítva elég passzentos lesz. -
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4171 üzenetére
Spigen szerintem tök más méretezés, az icipicit de ki is takar a széleken. (1-1,5mm)
-
válasz
MikeWazowski #4121 üzenetére
Pedig mára már tele lehetnél különféle iPhone típusokból, de te tudod
…
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4098 üzenetére
16-hoz. Sokszor már nem tudom melyik fórumon vagyok
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4093 üzenetére
Telefon még nincs hozzá
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4089 üzenetére
Ízlés kérdése. Én pont azt szeretem Civilian tokokba, hogy nem olyan bumszli a fogása. Nekem kényelmesebb.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4089 üzenetére
Nekem tegnap jött meg a metropolis.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #4034 üzenetére
Ez a tok megjött tegnap. Egy dolog nem tetszik benne, egyébként jóféle tok. A gond az h nem olyan a széle, mint a Pathfinder-nek pl. h tök sima, ezáltal vastag, jól fogható. Ennél a toknál viszont keskenyítve van a széle, így nekem nem olyan stabil a fogása. A Metropolis még nem jött meg. Egyébként volt ilyen tokom már anno a samsungon, most kicsit mintha "műanyagosabb" lenne a tapintása, de lehet én emlékszek rosszul.
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4045 üzenetére
Remélem neked beválik, mert egyébként egy jó fogású tok. Lehet csak az enyém volt gyengébb gyártás.
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #4034 üzenetére
Nálam ez van minden telefonomon szinte. A Metropolis esetén nekem nem volt elég feszes a tok, a gombok környékén kimondottan lazának tűnt. A Civilian ebből a szempontból sokkal jobb szerintem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4032 üzenetére
Majd ha időd engedi pár képet dobj be pls
Mindig tetszenek az UAG tokok az industrial design miatt csak a legtöbb bumszli.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4024 üzenetére
Wat? Honnan? ESR honlapján nincs is ilyen 15P-hez.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4024 üzenetére
Jó ez a kevlar?
-
válasz
MikeWazowski #3986 üzenetére
De sárgul. Mindegyik ilyen tok. Vannak amikre garanciát vallanak hogy nem, vagy egy éven belül nem, de azt külön direkt reklámozzák.
-
válasz
MikeWazowski #3881 üzenetére
Ez egy nagyon közösségfüggő dolog, mert itt is tökre jellemző, hogy van akiknek minden évben a legújabb kell, vannak akik “átlagos” időközönként váltanak és valaki még ma is egy 6S-t használ, mert kielégíti az igényeit, szereti és nem érdekli az újabb.
De androidoknál az átlag szavatossági idő gyengébb, szóval a többség ott valóban sűrűbben válthat, már csak amiatt is.
-
moordavid
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3881 üzenetére
Detto. 15p-ről legközelebb 17 vagy utána.
-
moordavid
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3557 üzenetére
15 pro október óta 153 ciklus 100%. Optimalizált töltés minden este. Kb 3 hetente simán újraindítom mert ilyenkorra kevesebb szufla marad benne estére. Utána megint a körül mint újkorában. Ez lehet csak placebo hatás, vagy beragadós appok vagy fene tudja.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
MikeWazowski #3557 üzenetére
Az enyém november óta van meg, 180 ciklus - 100%. 15 Pro
-
Rossi
addikt
válasz
MikeWazowski #3422 üzenetére
Évek óta csak Spigen van minden P-n és PM-en.
van, ami 5 éve rajta van a telefonon, és hibátlan.egyszer vettem uag-ot, mert minden tokom uag, de az 4x annyi pénzért fel is levegősödött pár hét alatt, ment rá Spigen.
-
dReFiX
senior tag
válasz
Nekem ez vált be:
https://www.esrgear.com/categories/iphone-15-pro-max-screen-protectors/ -
moordavid
aktív tag
válasz
Spigen EZ fit. Könnyen felrakható a hozzáadott kerettel. A bal szélen nálam levegős maradt olyan 3mm-en de csak akkor látni ha kikapcsolt a kijelző.
-
cobra64
csendes tag
válasz
Spigen ez fit október óta van fent, 2 is vettem de a második még mindig a fiókban van.
-
xhege
veterán
válasz
MikeWazowski #3276 üzenetére
Nálam proRAW, mert szoktam Lightroomban szerkeszteni utána, arra pedig az a legjobb.
-
válasz
MikeWazowski #3276 üzenetére
Nekem is HEIF Max van.
Szerintem ha nem dolgozol utólag a képeken akkor bőven elég ez a beállítás.
Na meg mindegy a fájlok mérete sem. -
válasz
MikeWazowski #3259 üzenetére
Fekete titán lassabban merül
-
Ngtx
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3253 üzenetére
Lassan tényleg pingpong ütő lesz.
-
válasz
MikeWazowski #3217 üzenetére
Az általános topicban volt már róla szó: [link]
A lényeg, hogy sima restart esetén az appok/rendszer mindent lementenek mielőtt újraindul a telefon, force restartnál meg lekapcsolod az "áramot". -
válasz
MikeWazowski #3167 üzenetére
Sorry, én sem akartam semmi rosszat, csak rosszul fogalmaztam
-
válasz
MikeWazowski #3162 üzenetére
Én is bankolok, havi 1 millió körül fizetek csak telefonnal, soha nem volt gondom a biztonsággal, mint ahogy több 10 millió embernek sem.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #3125 üzenetére
Ha a RAW tiltva(áthúzva) van akkor Heif lesz.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #3122 üzenetére
Ha Jobb felül a raw12 feliratra gondolsz érintsd meg legyen áthúzva-lehúzva.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #3122 üzenetére
én azt sem tudtam, hogy lehet az előlapival raw-ban fotózni
szóval te állítottál el valamit, mert gyárilag nem raw van. -
Sasi001
senior tag
válasz
MikeWazowski #3120 üzenetére
a raw az nem a "kötelezően" szerkeztendő képet jelenti?
Nem feltétlenül, de jobban szerkeszthető mint a többi, több adatot tartalmaz, részletgazdagabb. Szerkeszteni nem közelező. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #3113 üzenetére
Most ez hülye kérdés volt...?
Nem vagyok fotós szakértő, csak kattintok a képért, ezért vettem szifont, de a raw az nem a "kötelezően" szerkeztendő képet jelenti? -
törölt tag
válasz
MikeWazowski #3094 üzenetére
Nekem bevált, borravalót is adtam érte. Wipr 2 is készül. Kipróbálhatod az ingyenes AdGuard kiegészítőt, ha neked beválik, nem kell tovább keresned.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
MikeWazowski #3094 üzenetére
Én is wipert használok, szerintem megéri a pénzét.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #3055 üzenetére
Passz. Gondolom van app ami kezeli. Én csak egy közönséges gmail címet akarok úgy elérni, hogy azonnal megkapjam a leveleket, és tudjam kezelni értesítésből, aminek hatása szinkronizálódik minden eszközön
-
dReFiX
senior tag
válasz
MikeWazowski #3051 üzenetére
Pont most akartam kérdezni ugyan ezt, ha esetleg megjött írsz róla hogy tetszik ?
-
válasz
MikeWazowski #3051 üzenetére
Re-brand-elt ali/temu minőség jó drágán.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #3029 üzenetére
Főleg, ha nincs ikertestvéred és nem jön Ethan Hunt a te arcmaszkoddal.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #3010 üzenetére
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #2930 üzenetére
Majd az idő megmutatja, beválik-e, az viszont tény, hogy a Rugged gyártmányok kicsit masszívabb külsőt adnak a telefonnak.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #2909 üzenetére
Hat, utóbbit rendeltem.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #2876 üzenetére
Igen, a jelszavak, az eü. adatok és a híváselőzmény megőrzése miatt szoktam védeni a mentést.
-
Pucu1989
csendes tag
válasz
MikeWazowski #2856 üzenetére
Wild rift-et próbáltam még azt egész jól bírja, max langyos, ez előtt 12 pro-m volt azt kinyírta elég hamar
-
SharpSA
veterán
válasz
MikeWazowski #2856 üzenetére
Nekem olyan furcsa, hogy ilyen pici képernyőn játszanak ilyen jellegű, de kb bármilyen játékot, meg néznek filmet. Persze pl utazás közben nincs más lehetőség, de amúgy meg nekem kell a legalább 30", úgy az igazi.
-
Pucu1989
csendes tag
válasz
MikeWazowski #2854 üzenetére
Másnál is észrevetted vagy csak warzone?
Eléggé bosszantó…Értem én hogy ha játszani akarsz vegyél konzolt vagy gépet, de ha úgy híresztelsz egy mobilt hogy ilyen olyan játékok jönnek rá és mekkora élmény lesz, akkor nem értem miért 5-10 percet bír mielőtt rántottát csinálhatnék rajta -
Pucu1989
csendes tag
válasz
MikeWazowski #2805 üzenetére
Ma próbáltam, szerintem 20 perc sem kell, kamera mellett nagyon forró meg a kijelzőnél is 😀
-
GalaxyS9
tag
válasz
MikeWazowski #2805 üzenetére
vagy a Resident Evil Village-et?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #2677 üzenetére
Bejövő hívás? Közben kézben tartod és lát téged a kamera?
Ha igen, akkor ez okozza. Ha érzékeli, hogy látod a kijelzőt, akkor a bejövő hívás hangját erősen visszaveszi.
-
válasz
MikeWazowski #2625 üzenetére
Beállítások - Kontaktok - Alapértelmezett fióknál tudod kiválasztani, hogy hova mentse.
-
válasz
MikeWazowski #2608 üzenetére
Ha nagyon sötét van a szobában ,simán azt hiszi, hogy a zsebben van és kikapcsol. Pl. nekem most a nagy monitorom világít csak a szobában, bár az ad elég fényt, hogy lássak a szobában, de mivel a forrás a telefonnak a háta mögött van, ki is kapcsol az AOD, ha lezárom a telefont.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #2605 üzenetére
Tartsd nyomva a Főképernyő felületét. Ekkor feljön a beállítási, szerkesztési lehetőség. A törölni kívánt képet mozdítsd felfelé és alul meg fog jelenni a piros “kuka” ikon.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #2604 üzenetére
Ellenben lenne mégis egy kérdésem: Hogy lehet a beállított háttereket törölni? Beállítások-háttérképek menüben.
-
joey04
titán
válasz
MikeWazowski #2553 üzenetére
Életemben nem mentem még el odáig a menüben. Szóval minden gyárin.
-
rankesz
veterán
válasz
Miért baj az hogy sokszor ránéz az időjárás app a tartózkodási helyre? Nem hiszem hogy akkuban momdjuk 1 százaléknál többet számítana. Ez kb olyan mint haverom aki 2024-ben kikapcsolja a mobilnetet ha nem hasznalja a céges SE-n mert hogy szívja az akkut...
-
Sasi001
senior tag
válasz
A helymeghatározáshoz nem nyúlnék nagyon sok mindent befolyásol, optimalizált töltést többek között. A másik kérdésedre nekem használatakor van beállítva, de alig találkozok a nyíllal.
-
válasz
MikeWazowski #2420 üzenetére
Automatán frissül, de ezek olyan frissítések, amik a "minor" kategóriába esnek. Általában az ember visszateszi a töltőtokba őket, aztán egyszer csak lefrissül, de nincs bevett folyamat, ami minden esetben működik.
-
mrThomi
addikt
válasz
MikeWazowski #2384 üzenetére
Nekem XR-en volt még korábban egy főverzió frissítés után, hogy a képernyő ki-be gombra nagyon lassan reagált. Egy kényszerített újraindítás segített. Más bugot én még nem tapasztaltam, de ezt talán érdemes megcsinálni, mert az kb mindent megold ha lenne valami
-
törölt tag
válasz
Ajánlott művelet: felejtsd el az Android gondolkozást
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
10 éve lehet kellett, de már 4-5 éve felesleges.
-
válasz
Itt nem kell ilyenekkel szenvedni.
Kisebb bugoknál érdemes egy reboot, de ennyi. Már, felbukkan ilyen. Ami nagyobb azt úgysem oldja meg
-
válasz
MikeWazowski #2376 üzenetére
Beállítások - Billentyűzetek - Billentyűzetek - itt fel van véve az Emoji is?
-
válasz
MikeWazowski #2363 üzenetére
Ennyit lehet: [link] . Lehet nagy eséllyel magyarul nem fog menni, csak úgy, ha mindegyiket beírod, mint csere szöveg.
-
válasz
MikeWazowski #2254 üzenetére
Settings - sounds & haptics - Change with buttons: ha ez ON, akkor ha nem játszol le méditartalmat, akkor a értesítési hangerőt állítja (álatalánosan), ha hangot játszol le, akkor médiáét.
Viszont, ha néma módba raktad a telefont, akkor az néma lesz, tökmindegy, hogy a csúszka hol áll. Viszont szerintem ha valami focus módot belősz, akor már lehet azt,hogy alapból néma a telefon,de kivételként az adott alkalmazásnak legyen hangja.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #2202 üzenetére
Igen, az Emlékek szinkronizálása megtörténik az iCloud Fotók területére, amennyiben az be van kapcsolva, tehát megmaradnak egy gyári visszaállítást követően is.
-
válasz
MikeWazowski #2202 üzenetére
Én most is a google fotókat használom, az icloud nem sok mindenre jó, hacsak nem fizetsz elő, mert azt hiszem 5Gb az ingyenes a google meg 17Gb
-
válasz
MikeWazowski #2182 üzenetére
Az iCloud zenekönyvtár nem szereti az mp3-at.
Itt van infó, hogy mégis mi ez és hogyan tudod ki/bekapcsolni. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #2173 üzenetére
Igen, minden további nélkül le tudja játszani.
A Zene appon belül, a Letöltve menüpont alatt találod meg őket: [kép]
-
válasz
MikeWazowski #2173 üzenetére
Nagyon rég csináltam, még iTunes-al, akkor ment. Viszont évek óra, a zenestream szolgáltatásokkal úgy gondoltam, ez teljesen kihalt. Nálam biztosan, Spotify-t használok, nem drága, de pl. Apple music még olcsóbb (1790/hó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest