- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Szerintem engedjétek el! Úgy érzem a kolléga nem akarja befogadni.
-
DonMedve
addikt
válasz
hematoma1 #4687 üzenetére
3UTool for Windows. Evvel le tudod menteni a képeket, meg sok egyéb hasznos dologra alkalmas!
Mijj meglepő, hogy van már Macre is. Vagy csak nekem új?
-
DonMedve
addikt
válasz
Zsolt,72 #3745 üzenetére
El bakker. Az asszony meg csúnyán néz rám.
fery02:
Nekem most egy 15PM van. Van egy PC Windows-val, tavaly október óta, szerintem két kezemen meg tudnám számolni hányszor kapcsoltam be. Igaz már régi gép, i7 6700. Igazából szeretnék fényképeket, videókat szerkeszteni, tanulni valami újat ez is plusz, hogy vegyek egy MB-t. Igaz azt sem tudom hol álljak neki, de elkezdem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest