Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
Van itt már más is aki tizen x év droid használóként és gyakori telefonváltógatóként úgye meg állt IOS-en hogy ,ahogy olvastam a Watch Ultra után most szerzett be magának Ipad-et is. Nekem is volt már dolgom IOS-el de nem.hagytam elég időt neki véleményem.szerint. Élhető a rendszer a Face Id a legjobb dolog ami létezik. És nálam kb ez volt a legnagyobb érv a vissza váltás mellett. Ez az újlenyomat mizéria hogy mivel működik mivel nem már fárasztó számomra. Hiába van beállítva mellette arcfelismerés is van hogy így is kódot kér.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest