- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgery
senior tag
Üdv aki ilyen üveget használ Spigen tokkal mennyi rés van a tok és a fólia között? A fekete keretest használtam már az jó de ennél gondolom nagyobb a rés?
[link] -
Rossi
addikt
válasz
csakany2001 #2885 üzenetére
Kicsit ellentmondásos a poszt, csúcskategóriás telefonra megfizethető fólia...
Én évek óta Spigen GLAS.tR EZ Fit-et használok, gyakorlatilag a doboz felbontása után még bekapcsolás előtt kerül fel a telefonokra (XS, 12P, 14P, 15PM eddig).
Soha nem volt vele gondom, ellenben a 3x ennyibe kerülő UAG fóliával igen, a szélén belevegősödött, váltottam is vissza a Spigenre.
Pedig már vagy a 10. UAG tokomat használom nagy megelégedéssel.
-
tothl
addikt
válasz
csakany2001 #2885 üzenetére
Allee icenter-es panzerglass nekem bevált. Jól föl is tettek ott helyben.
-
csakany2001
senior tag
Sziasztok!
Visszatértem én is a csúcskategóriás telefonokhoz jó pár év után(XZ1 Compact volt az utolsó ilyen talán). Azt kell mondjam minden fillért megér ez a felhasználói élmény, kiváló készülék egy tökéletes kamerával.
Úgy 4-5 évre számolok vele, SE2020 is sokáig jó volt szóval itt sem gondolnám, hogy hamar megválnék tőle.Nálatok melyik készülékvédő fólia vált be, ami relatív megfizethető?
Sima 15 Pro-ra elsősorban, ha jól látom annak nincs külön topikja.
Leginkább itthoni rendelés érdekelne, pesti átvételt előnyben részesítem.Előre is köszönöm!
-
s.Oliv3r
senior tag
Nem, én nem ezt mondtam. Sőt az se, hogy a tied az volt. Azt mondtam hogy nincsenek csodák, a polírozott fém felület karcolódik, ennyi. Ha gondolod meg tudom mutatni a katanám is, ami sokkal keményebb fémből van, mint a telefonunk. Hőkezelve...polírozva, hogyan néz ki csak attól, hogy néha néha ki kihúzod a tokból.
De abszolút nem vita téma ez.. haverom 13 pro-ja is úgy néz ki, mintha homokba dobta volna. Pedig csak annyi a bűne, hogy nagyon ritkán veszi ki a tokból, és ami belemegy por addig... kivételnél megkarcolja.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski #2876 üzenetére
Igen, a jelszavak, az eü. adatok és a híváselőzmény megőrzése miatt szoktam védeni a mentést.
-
MikeWazowski
veterán
Ti szoktátok titkosítani a bizt. mentéseket? Eddig mellőztem.
-
joey04
titán
Na ez de jó lenne!
-
Rossi
addikt
-
Pucu1989
csendes tag
válasz
MikeWazowski #2856 üzenetére
Wild rift-et próbáltam még azt egész jól bírja, max langyos, ez előtt 12 pro-m volt azt kinyírta elég hamar
-
SharpSA
veterán
válasz
MikeWazowski #2856 üzenetére
Nekem olyan furcsa, hogy ilyen pici képernyőn játszanak ilyen jellegű, de kb bármilyen játékot, meg néznek filmet. Persze pl utazás közben nincs más lehetőség, de amúgy meg nekem kell a legalább 30", úgy az igazi.
-
MikeWazowski
veterán
-
Pucu1989
csendes tag
válasz
MikeWazowski #2854 üzenetére
Másnál is észrevetted vagy csak warzone?
Eléggé bosszantó…Értem én hogy ha játszani akarsz vegyél konzolt vagy gépet, de ha úgy híresztelsz egy mobilt hogy ilyen olyan játékok jönnek rá és mekkora élmény lesz, akkor nem értem miért 5-10 percet bír mielőtt rántottát csinálhatnék rajta -
Pucu1989
csendes tag
válasz
MikeWazowski #2805 üzenetére
Ma próbáltam, szerintem 20 perc sem kell, kamera mellett nagyon forró meg a kijelzőnél is 😀
-
madgie
titán
Vodásként "imádtam", amikor lementem egy pesti mélygarázsba és befelé még nyitotta a Parkl a sorompót, kifelé már nem volt térerő, ott kellett tornázni a környéken, majd visszarohanni az autóhoz, míg nyitva a sorompó
Mióta a Yettelnél vagyok, ugyanezen a helyeken kb csontig a térerő. -
Sasi001
senior tag
17.4.1 Tölthető.
-
zool1
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek. Akkor áprilisban benevezek egyre.
-
joey04
titán
válasz
icecave #2839 üzenetére
Nálam meg az egyik helyen bekapcsolták az 5g-t azon meg ott marad, de egészen addig semmi változás nem volt. Szóval nálam nem a telefon miatt javult.
De amúgy amikor pont ezzel szenvedtem xiaomin, akkor jobban utána tudtam menni, csak ios-en ez macerásabb ezért nem mentem bele, de szerintem hasonló gond lehetett: [link]
Btw tökre irigylem azokat, akik nem érzik egyes telefonoknál a b20 hiányát sem, meg sehol nincs gondjuk, én meg Budapesten belül is belefutok napi szinten több vakfoltba is ahol halott a net (bármilyen telefonnal). Kedvencem egy nagy körforgalom, ahol a kanyar egyik részén hal le mindem esetben, nagyon sokszor tesztelve. De párom szüleinek lakásában is csak az erkélyen tudnak telefonálni, pedig az sem falu, xviii. kerület.
-
joey04
titán
de nem a magyarósi féle. Szimplán gyengébb. De volt ennél rosszabb telefonom is.
-
zool1
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy vannak a térerő problemak a 15 pro maxal? Annyi mindent lehet olvasni a neten. 13 pro maxról váltanék de most elbizonytalanottam. Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
Jaded
őstag
válasz
N.Holgersson #2831 üzenetére
Ha nem fontosak az alternatív áruházak, akkor szerintem hagyd. Nálam pl az éjszakai 0-1% merülés most 5-8%, napközben a 40% helyett 50% a 17.4-gyel.
-
N.Holgersson
újonc
Hali! Pár napja csatlakoztam a 15PM táborhoz. Olyan kérdésem volna, hogy előző telóm 14PM volt amire felraktam 17.4-es iOS-t. Szerintem zsákutca frissítés lett, mert gyorsabban merült a készülék. Most, hogy kijött a 17.4.1 itt a 15PM-en tapasztaltok valami javulást, esetleg negatív tapasztalat?
(Frissítsek, vagy ne 17.3-ról…)
-
BBM Enterprise-t használ valaki? Almán szörnyű, néha órákig nem mennek át az üzenetek. 16* írok mire hirtelen mindent megkap. Nálam jó (Android), ha ő ír nekem almáról. De ha én írok páromnak almára akkor megy a szenvedés. Néha a fél délelőtt kimarad és úgy szólok rá másik platformon H írtam halihó. Ekkor belép és megy a sorozat üzenet pakk.
Csak akkor jó 100%-ban ha meg van nyitva neki az app. -
nord_
veterán
válasz
s.Oliv3r #2823 üzenetére
Ezt sehol sem láttam leírva az Apple-től…
Ami viszont tény, a saját szememmel láttam: a gyerek új iPhone-ja először a “tedd egymás mellé, majd mindent magától átmásol” módszerrel lett aktiválva - és addig nem volt a beállításokban sötét mód, amíg le nem töröltünk a telefonról mindent és újként állítottuk be… -
PROHARDVER!
A flamet, személyeskedést legyetek szívesek kerüljétek.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
tuzpenge #2813 üzenetére
A teljes visszaállítást az Apple sem ajánlja. Szerintük sokszor nem old meg semmit.... csak fájlokat és beállításokat töröl. A beakadt/rosszul futó folyamatokat/esetleges melegedést meg force restart-tal lehet orvosolni
Nekem valamelyik nap olyan volt pl, hogy akárhova dugtam be a telefont tölteni, nem töltötte, nem jelzett semmit. Újraindítottam és jó lett.
-
-
válasz
MikeWazowski #2805 üzenetére
vagy a Resident Evil Village-et?
-
Zsolt,72
senior tag
Ez a fajta hibakeresési metódus független az alkalmazott operációs rendszertől. Huzamosabb ideig használtam Androidot (2.1 Èclair-rel kezdtem) és bizony a beragadt folyamat, alkalmazás feltárása ott sem megy másképpen. Ha belegondolsz, ez teljesen érthető is.
Joey: yepp, gyanús volt, elenyésző mennyiségű érdemi tartalom érkezik tőle, ezért valóban jobb őt elkerülni. -
Rossi
addikt
-
Zsolt,72
senior tag
Ez teljesen természetes dolog, ilyen a normál működése.
Például kíváncsiság miatt követem a Galaxy S24U topikot is, ott éppen a napokban futottak a srácok egy kört ezzel a témával: náluk is pontosan ugyanígy működik (és persze a Sáomi csoda 100 Watt sem folyamatosan kínálja meg ennyivel a tölteni kívánt eszközt). -
Zsolt,72
senior tag
Azért nem változik a szöveg mérete, mert ehhez a fejlesztő (Google) is kellene… nem tette elérhetővé. Így az iOS hiába képes rá, ha a külső App nem támogatja.
Érdemes lenne a problémát jelezni a fejlesztő részére. Nálam vegyes a kép, volt olyan eset (több is), amikor reagált a fejlesztő és meglépte a változtatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Drón topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest