- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
Őszintén, annyira szerettem volna spórolni, hogy hajlandó lettem volna benyelni 3 visszaküldős körre is rámenni. Nem véletlen, hogy a Vintedet használtam, ahol gyakorlatilag oda is firkanthatsz egy semmit a buyers' protection oldalra, és neked ítélnek, hogy ilyen esetre legyen megoldás (nem úgy, mint pl egy HvApro vásárlásnál, ugye...)
Sajnos nem jött be, de úgy néz ki, a nejem jobban ismer, mint én magamat, és megelőzte a kálváriát, aminek a végén - minden bizonnyal - eljutottam volna oda, hogy veszek egy újat boltból. -
Navaren
aktív tag
Köszi, mindkettőtöknek, ezt nem láttam még.
Nem kizárt, hogy így van, csak azért találnám/találom furcsának, mert anno asszem iOS 12-nél feature volt WWDC-n épp az ellenkezője, azaz hogy a rendszer azonnal maxra tekeri magát (így gyorsítván elsősorban az - akkor - öregebb motyókat).
-
Érdekes cikkeket olvashattál... ez 120 Hz, de ahol nem kell, ott lejjebb veszi. Görkegésnél, stb. felmegy 120-ig. Az meg, hogy egyes appok nem támogatják, nem az Apple hibája. Elég egy ilyen, ami a másik oldalon megy 120-al, itt meg nem, csinálni egy ilyen videót és lehet is min csámcsogni. Mint mindig. Viszont érthető,hogy zavar, ha mást szoktál meg. Én pl. többször próbálkoztam droiddal, Samsung Note szériákkal, ott pl. a gyári billen egy nap alatt többet ütöttem félre, mint iPhoneon egy év alatt. Ebből azt szűrtem le,hogy utóbbi milyen pontos, közben mindkettő az, de megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged