- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
Őszintén, annyira szerettem volna spórolni, hogy hajlandó lettem volna benyelni 3 visszaküldős körre is rámenni. Nem véletlen, hogy a Vintedet használtam, ahol gyakorlatilag oda is firkanthatsz egy semmit a buyers' protection oldalra, és neked ítélnek, hogy ilyen esetre legyen megoldás (nem úgy, mint pl egy HvApro vásárlásnál, ugye...)
Sajnos nem jött be, de úgy néz ki, a nejem jobban ismer, mint én magamat, és megelőzte a kálváriát, aminek a végén - minden bizonnyal - eljutottam volna oda, hogy veszek egy újat boltból. -
Navaren
aktív tag
Köszi, mindkettőtöknek, ezt nem láttam még.
Nem kizárt, hogy így van, csak azért találnám/találom furcsának, mert anno asszem iOS 12-nél feature volt WWDC-n épp az ellenkezője, azaz hogy a rendszer azonnal maxra tekeri magát (így gyorsítván elsősorban az - akkor - öregebb motyókat).
-
Érdekes cikkeket olvashattál... ez 120 Hz, de ahol nem kell, ott lejjebb veszi. Görkegésnél, stb. felmegy 120-ig. Az meg, hogy egyes appok nem támogatják, nem az Apple hibája. Elég egy ilyen, ami a másik oldalon megy 120-al, itt meg nem, csinálni egy ilyen videót és lehet is min csámcsogni. Mint mindig. Viszont érthető,hogy zavar, ha mást szoktál meg. Én pl. többször próbálkoztam droiddal, Samsung Note szériákkal, ott pl. a gyári billen egy nap alatt többet ütöttem félre, mint iPhoneon egy év alatt. Ebből azt szűrtem le,hogy utóbbi milyen pontos, közben mindkettő az, de megszokás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest