- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Nincs ezzel semmi gond, mindenki azt használja amit szeretne.
Ám olyan kérdésem lenne még itt, hogy az apple fiókomból, vagy valahonnan a gépen nem tudom visszanézni az emlékeztetőbe írt feladataimat? Elfelejtettem azokat kimásolni, és a telefont meg már visszaállítottam. Beállítani meg már nem akarom... weben elérem valamilyen módon?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csakany2001 #4883 üzenetére
A telefon jó, ahogy a kamera is (15pro). De az IOS... hát nem tudom anno milyen volt, de én 15 hónap után csak azt éreztem h egyre több negatív dolgot kell lenyelnem. Így volt egy gyors döntés h vissza droid, amit egyelőre nem bántam meg
kamera parádés itt is. A rendszer meg olyan amilyen, de a lényeg h kevesebb kompromisszumot kell kötnöm, és nekem ez a lényeg.
-
MikeWazowski
veterán
A mai napon lecseréltem a 15 prót. Szerettem, főleg a kamerát, de elég volt. Köszönök minden segítséget! Jók legyetek
-
MikeWazowski
veterán
Valaki vett nagy adatátvitelre képes usb 3.2 gen2-es kábelt? Mert ugye amit kaptunk az sima 2.0-ás.... Tudna valaki linket adni egy eredetihez? Megköszönöm!
-
MikeWazowski
veterán
Visszaolvastam és meggyőződésem h a telefon volt ott szar. Millió képet lőttem a fiamról beltérben szembe lámpával, egy sem lett olyan mint Nálad. Samu beltérben a kaputelefon szintjén van.
Azért ezt mondjuk nem értem, de nem is akarom mondjuk... "azóta kipróbáltuk még másik két iphone-nal a szitut és mind ezt produkálta" -
MikeWazowski
veterán
Ugye a 15-ös széria pro tagjai 3.1-es usbvel szereltek, de a dobozban lévő kábel nem tudja ezt a sebességet. Ki honnan vett kábelt ami tudja a 3-as sebességet?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csakany2001 #4549 üzenetére
Olyan tokom sose volt talán, köszönöm, ránézek.
-
MikeWazowski
veterán
Itt is minden ok. Bár nem nézegetem a sot-ot stb. Ha lemerül töltöm. Használom a telefont. Inkább az a bajom h egy jó tokot nem találtam még mindig. Utoljára egy speck-et vettem, de baromi rossz a fogása, csúszik....
-
MikeWazowski
veterán
válasz
typical bro #4508 üzenetére
Ezt hol írja?
-
MikeWazowski
veterán
Mostanában sűrűn kapom az értesítést, hogy a privát átjátszó átmenetileg nem érhető el és majd automatikusan elindul, ha a műszaki probléma elhárul. Nektek nem volt még ilyen, mitől lehet? Asszem az icould előfizetőknek érhető el ez a szolgáltatás.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #4034 üzenetére
Ez a tok megjött tegnap. Egy dolog nem tetszik benne, egyébként jóféle tok. A gond az h nem olyan a széle, mint a Pathfinder-nek pl. h tök sima, ezáltal vastag, jól fogható. Ennél a toknál viszont keskenyítve van a széle, így nekem nem olyan stabil a fogása. A Metropolis még nem jött meg. Egyébként volt ilyen tokom már anno a samsungon, most kicsit mintha "műanyagosabb" lenne a tapintása, de lehet én emlékszek rosszul.
-
MikeWazowski
veterán
Időként előjön ez az aksi dolog, háborogtak is, pedig néha érdekességnek tök elfér.
184/99 az enyém -
MikeWazowski
veterán
Kinéztem ezt a tokot is: ESR Air Armor HaloLock MagSafe iPhone 15 Pro átlátszó.
Ugye ez nem sárgul idővel, valamint azért véd is? Kemény, vagy inkább puha? -
MikeWazowski
veterán
válasz
tomiiikaaa #3606 üzenetére
Soknak tűnik, de szerintem inkább az a fontos, hogy mikor romlik le 90%-ra. Ha az 2 év után történik az teljesen jó. Ha előbb, akkor lehet problémás. Nem vagyok szakértő, ez csak az én véleményem.
-
MikeWazowski
veterán
Tudom-tudom nem lényeg meg stb. a telefont használom aztán kész, csak mondom megjegyzem, hogy 132 ciklus után 99%-os lett az aksi. Nem nézem minden nap, így nem tudom pontosan mikor csökkent le. 15pro, februárban vettem.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm szépen Mindenkinek!
-
MikeWazowski
veterán
Ki-milyen fóliára esküszik most? Az enyém egy noname volt, 4k-ért rakattam fel noname telefonos boltba. Kicsit elkezdett feljönni és leszedtem.
-
MikeWazowski
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy Ti mire állítottátok be a kamera app beállításainál a formátumokon belül a professzionális alapértelmezett opciót? Nekem most HEIF maxon van. Jó az, vagy proRAW kéne inkább?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csakany2001 #3166 üzenetére
+1
Mivel baromi sok mindent intézek a telefonon, kell a tudat, hogy rendszeresen frisssítik a biiztonságot. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #3113 üzenetére
Most ez hülye kérdés volt...?
Nem vagyok fotós szakértő, csak kattintok a képért, ezért vettem szifont, de a raw az nem a "kötelezően" szerkeztendő képet jelenti? -
MikeWazowski
veterán
Szelfit csak rawba lehet csinálni?
-
MikeWazowski
veterán
Valaki vett már mobilfox tokot? Elvileg most akciósak így rendeltem egy pro shock tokot. Jó féle?
-
MikeWazowski
veterán
Hogy tudok olyan képernyő mentést csinálni, hogy ne csak az legyen benne ami a képen látható? Pl. egy hosszabb changelog, ami több képernyő hosszú.
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #2909 üzenetére
Hat, utóbbit rendeltem.
-
MikeWazowski
veterán
Szerintetek spigen liquid air, vagy rugged armor? Védelem szempontjából.
-
MikeWazowski
veterán
Ti szoktátok titkosítani a bizt. mentéseket? Eddig mellőztem.
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
Ha van egy játék amibe gyárilag nincs felhőmentés akkor ha a bizt mentésnél be van kapcoslva az app, akkor menti az állást?
-
MikeWazowski
veterán
Valaki esetleg megvette a resident evil 4-et a telefonra? Amennyiben igen, úgy mik a tapasztalatok, jól fut, játszahtó?
-
MikeWazowski
veterán
Nekem most azt csinálja, hogy hiába állítom max hangerőre a csengőhangot, szinte alig hallhatóan szól a csengőhang... nem tudjátok mi korlátozza le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest